Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
pacat...inainte sa postez aici am atasat si acolo,am verificat si la mine pe cont acolo merge,am zis ca dau un link si poate vedeti si voi asa
daca reusesc cumva sa intru in posesie iara atunci o sa revin aici
salutare....a trecut ceva vreme,de cand nu am mai postat,nu foarte mult dar o pauza asa mare la mine este neobisnuit,de fapt la "bobo" fiind rasfatat destul de des,acum mai nimic
ideia ii ca asigurarea mi-a expirat zilele astea deci va intra in standby mode(probabil pana in primavara)am masina de rezerva si ma descurc cu aia
pana de sarbatori o sa comand lista pentru technic(bucsele de telescoape,brat,bieleta etc etc...)facem o revizie mai in detaliu
la partea de tuning,au ramas miciile chestii pe care cu siguranta le rezolv pana ce va veni caldura,strut bar,covoras velur,lupele schimbate evident ceva planuri si pentru look-ul faruriilor.......si,si schimbarea culorii miezului la jante,aici as fi recunoscator pentru o viata pentru aflarea codului pentru noanta de vopsea "Aurum dust"......99% acesta va fi culoarea miezului....dar mai am in vedere ceva albastru,mov sau alta noanta de galben...(oricum ceva verzui....nu aur ala tigani)
Legat de codul pentru nuanta de vopsea "Aurum dust"...de ce nu incerci la o vopsitorie, adica pur si simplu intrebi un vopsitor, trebuie sa stie careva ca doar lucreaza cu asta.
Daca nu sunt culori de serie nu are cum ca acel vopsitor sa-ti ghiceasca codul de culoare PWR-ule
Cand te prezinti la un vopsitor trebuie sa-i dai un cod de culoare nu te poti duce la el cu o fotografie si el sa ghiceasca culoarea. Eventual poate sa o faca ceva apropiat sau cum fac si eu il iau de mana pe client si mergem la, laboratorul de vopsele si sa stea pana isi gaseste el nuanta dorita
Masinuta ta e bestiala, imi place tare mult! Miezul la jante ar da bine cu acel mov si capacele de la oglinzi vopsite tot mov.
Spor in continuare cu masinuta!
Legat de codul pentru nuanta de vopsea "Aurum dust"...de ce nu incerci la o vopsitorie, adica pur si simplu intrebi un vopsitor, trebuie sa stie careva ca doar lucreaza cu asta.
dupa cum spunea si colegul mai jos,vopsitorul nu prea are treaba,el eventual daca este priceput poate "prepara"ceva asemanator ca sa te multumeasca....ar fi si asta o varianta dar pentru asta trebuie un alt cod de vopsea care ii asemanator si apoi el mai amesteca pe acolo,dar cine stie ce iasa,cert ii ca pe "linia" asta de culoare,galben,as dorii ceva special,adica cum ii aurum dust,dar rezolv cumva,insa va fi greu pentru ca ii de pe m4 care deocamdata din cate stiu ii concept
vedem ce iasa,pana la urma pana in primavara poate ma mai razgandesc sau cine stie,dar cert este ca voi schimba culoarea.....in principiu galben ceva dar si altceva mai excentric,de ce nu un mov
Daca nu sunt culori de serie nu are cum ca acel vopsitor sa-ti ghiceasca codul de culoare PWR-ule
Cand te prezinti la un vopsitor trebuie sa-i dai un cod de culoare nu te poti duce la el cu o fotografie si el sa ghiceasca culoarea. Eventual poate sa o faca ceva apropiat sau cum fac si eu il iau de mana pe client si mergem la, laboratorul de vopsele si sa stea pana isi gaseste el nuanta dorita
Masinuta ta e bestiala, imi place tare mult! Miezul la jante ar da bine cu acel mov si capacele de la oglinzi vopsite tot mov.
Spor in continuare cu masinuta!
mersi de apreciperi,ma bucur ca mai este lume carora le place ca mai am ceva topicuri pe alte forumuri si numai contradictorii si certuri am pe acolo,ca ii tiganie,ca nu ii bine deloc,dar is doar jantele de ea,ba ca ieftinituri si etc etc,chiar nu are rost sa intru in detalii....in final,vedem ce iasa,legat de jante....ca si aspect asa ramane eu zic ca nu am ce sa ii mai adaug,si nu vreau sa o incarc,kitul de R nu ma incanta chiar,si alte ozn-uri chiar nu pun,la interior va veni ceva dar deocamdata sa termin cu miciile detalii
Soosy stii cum e vorba aia " multi latra putini stiu" lasa-i sa comenteze asta inseamna ca esti bagat in seama
Cand mai am drum pe la vopsele chiar o sa ma interesez de nuanta asta "aurum dust"! Te tin la curent, trebuie sa fac rost si de un cod
mda....dar stii cum ii si treaba aia ca dupa ce te chinui sa preziniti treburiile despre masina in ideia ca intereseaza lumea,si poate fi de ajutor anumite chestii pentru altii care vor sa faca sau se documenteaza,apar oamenii de genul si atunci se umple cu text aiurea si atat,iar asa in fond iti vine rau,chestia asta.....si aberatii de aberatii ,ii clar ca nu poate sa placa tuturor dar totusi,in fine asta ne este cultura din pacate
legat de vopsea,chiar te rog,mi-ar fi de mare ajutor,chiar tin la "fixul" asta ca sa fac jantele aurum dust,daca nu atunci ma mai orientez sa vad ce gasesc asemanator
as avea cateva intrebari pentru partea tehnica ca si motor sa zic asa,poate is cunoscatori pe aici,situatia asta nu cunosc in detaliu
ma intereseaza daca pun o turbina mai mare(2.0 sau 2.5)ma ajuta cu ceva?se poate adapta?la fel si intercoolerul....as avea ocazia sa iau de pe un passat 2.0tdi si a6 2.5tdi chestiile astea,ar avea ceva rezultat?
[QUOTE=soosy;22889]mda....dar stii cum ii si treaba aia ca dupa ce te chinui sa preziniti treburiile despre masina in ideia ca intereseaza lumea,si poate fi de ajutor anumite chestii pentru altii care vor sa faca sau se documenteaza,apar oamenii de genul si atunci se umple cu text aiurea si atat,iar asa in fond iti vine rau,chestia asta.....si aberatii de aberatii ,ii clar ca nu poate sa placa tuturor dar totusi,in fine asta ne este cultura din pacate
Eheee imi aduc aminte de trecut......
Baietii stiu la ce ma refer , dar mergem inainte.
In primul rand tie trebuie sa iti placa , de restul nu conteaza.
Da, ai dreptate cateodata te ataca indirect si te pun pe ganduri unele "controverse" dar daca tie iti place ........ si revin la cele scrise mai sus.
mda....dar stii cum ii si treaba aia ca dupa ce te chinui sa preziniti treburiile despre masina in ideia ca intereseaza lumea,si poate fi de ajutor anumite chestii pentru altii care vor sa faca sau se documenteaza,apar oamenii de genul si atunci se umple cu text aiurea si atat,iar asa in fond iti vine rau,chestia asta.....si aberatii de aberatii ,ii clar ca nu poate sa placa tuturor dar totusi,in fine asta ne este cultura din pacate
Eheee imi aduc aminte de trecut......
Baietii stiu la ce ma refer , dar mergem inainte.
In primul rand tie trebuie sa iti placa , de restul nu conteaza.
Da, ai dreptate cateodata te ataca indirect si te pun pe ganduri unele "controverse" dar daca tie iti place ........ si revin la cele scrise mai sus.
Km fara incidente si masina dupa placul tau !!!!!!!
turbina ii de pe un a6 din 2001 parca si passatul din 2006 parca ceva de gen,am zis ca pot face o treaba cu piesele astea dar se pre ca ii nevoie de multe alte chestii si nu imi bat capul mai ales ca nu ma intereseaza in special caii,ma rezumam la un soft si eram lejer peste 140 cai fara probleme,dar imi sunt ok si cei 116 + cea am mai castigat(daca am castigat de la evacuarea directa si filtru K&n)
cu discutiile,sunt urmarit peste tot,ca niste umbre de fapt haters,imediat nu scapa ocazia de a crea un conflict,o discutie inutila,ma mir ca nu au ajuns si pe acest forum ca pe 4t am si inchis orice discutie,pe Fb ma mai cert pe acolo cu ei ca chiar ma amuz si mai sunt vreo 2 forumuri,este stresant dar sincer putin imi pasa,pentru ca un om normal nu se leaga de veverita de pe bord si chestii de genul,asta ii cand se cauta nod in papura,masina nu este perfecta,nici nu va fi,si gusturiile nu se discuta asta ii clar dar cu siguranta nu am trecut de o limita peste care sa fie tiganie sau ozn,vremuriile de nfs au trecut,toata lumea cauta ideia de simpla insa eu pe langa asta mai adaug si ceva personal,ideiile mele,calculele mele si munca mea(chiar daca este luata de pe o alta lucrare,de afara sau de unde o fi)dar pot sa spuns ca este a mea si asta ii rezultatul nu o sa ma deosebesc de altii prin modelul de janta si culoarea masinii
nu stiu daca ma intelegeti ce vreau sa zic dar in principiu ideia este simpla,dovada masina,ea la baza este Oem cu miciile detalii care au un efect prin care ma deosebesc,evident nu ma consider unic,cel mai cel si etc dar incerc lucruri rare si frumoase sa am asa dupa jante care sunt dovada ideiilor mele si cautariilor voi continua cu interiorul si ce o mai fi
faruriile desfacute din nou,din nou am zis)....lupele s-au vandut
urmeaza in principiu tot ceva custom(morimoto si ornamente de mercedes)dar vedem pana la urma ce va fi(ca mai am in cap si ceva chestii pe la semnal si etc)
interiorul in mare pare l-am rezolvat,urmeaza sa rezolv cu transportul sa ajunga la mine(mai multe detalii cand va fi 100%)
jantele fata deja sunt desfacute,imi bat capul cu culoarea miezului,ASTEPT PARERI,SUGESTII pentru culoare(delinc sper un amestec de verde cu galben,ceva "mustar"....sau cel mai rau caz un gri nu foarte inchis si mat...)
in rest mai sunt fel si fel de chestii dar deocamdata atat,o sa revin si cu restul
cine este interesat am de vanzare becuri d2s,woofer hifonics,suspensie originala,stopuri,interiorul(scaune)si grilele din bara fata pentru bora
mai multe detalii pe PM...
da....daca voi pune suspensie "soft" o sa trec la telescoape normale dar cu arcuri eibach
asta dupa ce ma satur de nebunia cu low si distrugerea masinii,ca in fond asta este din cauza drumuriilor noastre(chiar acum am revenit de dincolo...Austria,Italia.....fara cuvinte,drumuri nu coclaur cum ii la noi)
mai un an "trag" asa cu low si reglabila,pe urma vedem
Pentru masina de zi cu zi nu se merita de nicio culoare suspensie sport(in special amortizoare sport), cel putin pana vom avea si noi drumuri ca in alte tari civilizate.
Pentru masina de zi cu zi nu se merita de nicio culoare suspensie sport(in special amortizoare sport), cel putin pana vom avea si noi drumuri ca in alte tari civilizate.
clar....ii crima curata,ba lovesti cu ea,ba incet incet distrugi suspensia si toata articulatia,discomfort mare din cauza drumului si etc sa nu vorbim de jante scumpe sau gume cu talon mic dar na asta e
mai rabd si indur un pic,mult nu sigur
Procesăm date personale despre utilizatorii sitului nostru, prin folosirea de cookie-uri și alte tehnologii, pentru a-ți oferi serviciile noastre, reclame personalizate, și pentru a analiza activitatea sitului. Am putea partaja anumite informații despre utilizatorii noștri cu partenerii noștri de reclamă și analiză. Pentru detalii suplimentare, vezi Politica de Intimitate.
Prin click pe "DE ACORD" mai jos, ești de acord cu Politica noastră de Intimitate și procesarea de date personale și practici cookie după cum sunt descrise aici. Accepți și că acest forum poate fi găzduit în afara țării tale și îți oferi consimțământul pentru colectarea, stocarea, și procesarea datelor tale în țara unde acest forum este găzduit.
Comentariu