Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

VW Bora "EDITION"

Adună
X

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

• Postat în original de PWR Vezi post
    De ce renunti la toba finala? crezi ca o sa mearga mai bine fara finala?
    Vreau sa am capatul dublu si rotund
    tobele sport care sunt universale nu ii stau bine deloc,vin mult mai jos decat caroseria si se vede urat din spate si lateral
    singura solutie asta este,ori sa pun prelungire la toba mea si sa adaptez ornamentul asta ori renunt de tot la ea si vin cu teava directa
    sunt unele tobe dedicate dar sincer nu dau 200 si eu pe asa ceva,eu vreau doar de aspect,nu ma bate gandul ca ce pot castiga sau ca va merge mai bine la capitolul motor

Comentariu

• rims ON...
      cateva reglaje la raceland si atat...
      mai am 1-2 chestii si am terminaaaaat(strut bar...poate scut metal dupa cum am zis)si pe urma vedem dar pe plan apropiat deocamdata atat
      km cat mai multi si sa ne auzim cu bine

cateva pozici in graba
      Fișiere atașate

Comentariu

• Hai ca a iesit bine, la cat de joasa e masina neaparat sa pui si un scut de metal.

Comentariu

• A iesit bine asa per amsamblu....adica eu zic ca da foarte bine culoarea la jante cu negru,si modelul jantelor ii vine bine
          dar cei cu vopsitul is niste cioflinagri.....cand ii vorba de retusat fara comentarii se apuca recunosc tot ce au gresit si etc dar cand fac una strica alta(ex mi-au retusat capota ca erau ceva valuri si acum mi-au gazat bara...)si alte chestii de genul
          dupa ce le arata,pai vi si rezolvam...mai merge draq pe la ei,m-am saturat
          scutul de metal probabil va venii si el,am dat 2 ture si nu am avut probleme(cu grija)deocamdata ramane inaltimea asa ca am ceva drumuri de facut,dar intentionez sa o mai las 1cm aprox

Comentariu

• alte cateva 2-3 poze...
            saptamana viitoare o sa fac ceva mai finute....poate o sa am coleg si un alt negru

is in standby,pregatesc sa rezolv finala(cand are timp maistrul cu sudatul)si apoi mai gandim 1-2 miscari dar nimic semnificativ,asa ramane
            azi reglez putin suspensia......Click pe imagine pentru versiune mai mare. 

Nume:	IMG_2959.jpg 
Afișări:	1 
Mărime:	313,4 KB 
ID:	43259Click pe imagine pentru versiune mai mare. 

Nume:	IMG_2961.jpg 
Mărime:	274,9 KB 
ID:	43260Click pe imagine pentru versiune mai mare. 

Nume:	IMG_2962.jpg 
Mărime:	241,5 KB 
ID:	43261

Comentariu

• aveam niste discutii si eram in dubiu cu culoarea etrieriilor
              in prima faza nu eram nici eu 100% inpacat cu galbenul asta dar pana la urma ii ok(am culoarea asta identica,pe capacele centrale)insa am luat in calcul fel si fel de variante

am primit ceva Vt-uri si m-am lamurit,cand o sa am timp si ocazia le fac gri(ca si suruburiile)restu variantelor pica,negru mat sau lucios nu da deloc bine,verde fosfor nu are treaba cu masina si etc..
              Fișiere atașate

Comentariu

• pana apar pozele profi is ok si astea
                fresh fresh

cam asa arata acum si asa ramane....pe viitor mai vedem(cel mai probabil continuu cu interiorul,scaune de s3...)cand revine sudorul din concediu rezolv toba si ca incheiere,bara stabilizatoare(strut bar).....atat

km cat mai multi,dupa cateva drumuri mai lungi(2-3)am constatat un consum de 5.5cu clima..cea ce ii ok pentru mine si jantele pe 18....demarajul este mai greoaie,fata de ce era pana acum dar ii bine,nu fortez nota oricum
                Fișiere atașate

Comentariu

• Frumos, lupele de la faruri au angel?

Comentariu

• la origine au avut,dar am renuntat la ele,nu sunt de vw desi mie imi plac dar totusi...pastram originalitatea

Comentariu

• in urma unor discutii pe alte forumuri,tot am primit propunerea sa fie faruriile full black,ca nu arata bine cu ornamentul crom
                      eu le-am pastrat asa pentru cotrast si linia cu semnalele,buzele jantelor,stopuriile si in final cand rezolv evacuarea
                      totul negru pare prea de tot,pana la urma nu ii batmobil

intre timp masina a mai coborat de bot si spate 1 cm...asta ii limita limitelor
                      azi o sa curat interiorul faruriilor(demontez tot botul)si astept cand revine sudorul din concediu sa finalizez treaba si cu evacuarea

ce a mai ramas pe lista bara stabilizatoare...atat
                      mai apoi cap de lista interior S si mai vedem,dar deocamdata in plan,nimic concret
                      Fișiere atașate

Comentariu

• dupa o alta analiza a planuriilor,idei noi,planuri noi

ideia ar fi ca sa mai pot "misca" 1-2 pasi pana la finalul anului,fonduri mari nu prea mai sunt dar incercam cumva

m-am decis sa schimb putin botul...pentru inceput probabil vand faruriile(sau lupele)si ori fac un alt far custom sau sa iau un model de far cu lupa(sunt 3-4 modele...)inca nu m-am decis 100%,mai apoi sa reusesc aces model de bara pe care deocamdata nu stiu cum o sa dau de ea(cel mai probabil iara custom...adica din taiat,adaugat....fibra etc..)iar niste chestii marunte covorase velur(care poate ar fi mai ok in primavara daca tot imediat vine vremea rea)si eternul strut bar care a ramas....
                        Fișiere atașate

Comentariu

• Tu vrei sa-ti faci masina sa arate exact ca aia din poza?

Comentariu

• Postat în original de PWR Vezi post
                            Tu vrei sa-ti faci masina sa arate exact ca aia din poza?
                            ii vorba de bara fata....as fi incantat pentru schimbarea asta,dar nu si hotarat
                            iedia ii ca va trebui cumva sa rezolv si cu restu liniei al masinii(cel mai probabil...)

cine ii pro si cine contra?!

Comentariu

• wooow cate pareri....slaba "miscare" chiar eram curios de niste pareri,idei

pana una alta,azi am dat botul jos(faruriile si bara)a 3-a oara,sper sa fie si ultima...urmeaaza niste modificari putin la faruri,sa vedem ce iasa(nimic spectacol)dar sper sa fie ok
                              am luat guri admisie(acele grile din bara,cele laterale)de la FK
                              niste stergatoare Alca,daca tot cere vremea,si s-a rezolvat evacuarea,teava directa si cu tipsul de la Fk...

o sa revin si cu alte poze,faruri,evacuare etc..
                              Fișiere atașate

Comentariu

• teaser pentru faruri

o sa revin si cu alte poze cand vor fi gata
                                si cateva poze si cu evacuarea
                                Fișiere atașate

Comentariu

Procesare...
                                X