Postat în original de PWR
Vezi post
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
VW Bora "EDITION"
Adună
X
-
Masina a fost vopsita,cat de cat a iesit ok,zic cat de cat ca am cateva scursaturi de lac pe care maine o sa incercam sa le scoatem prin polish
cateva poze cu miezuriile de la jante(orange lemasn)una la umbra si 2 cu ele la soare
90% ii undeva realitatea culorii ca prin aparat nu iasa chiar la fel
Masina ii briliant black,deocamdata nu am poze,este prafuita,murdara,chiar nu s-ar vedea nimic pe ea
Comentariu
-
da tot neagra....ly9b cod dupa audi,vw dupa 2005....in general sunt pe a4 si q7
a iesit ok,am cateva scusaturi de lac,pe care maine sper sa le rezolvam
in rest este bine,era loc de si mai bine dar asta e
legat de jante asa am gandit si eu ca va veni ok cu negru si sa fie ceva stident oarecum,cred ca era cea mai buna alegere
cat de curand vreau sa le si urc pe masina
Comentariu
-
astea 2 zile am lucrat cat am putut(de caldura)
discuriile sunt sus,o sa le fac niste poze
masina a fost retusata de scursaturiile de lac
jantele sunt asamblate(pe spate am si gume dar maine le fac poze si cu gumele sus)deocamdata doar astea in ideia ca care ii combinatia facuta de mine,miez,buze si suruburi
eu zic ca este super bine
am izolat si mochetat peste si partea acea din portbagaj,facut si iluminarea cu 2x benzi 25cm smd-uri
ce sa mai zic....mai gumele fata,reglaj suspensie si show,photo
Comentariu
-
iata cateva cu briliant Bo-Bo...
jantele spate incaltate si opera din portbagaj
mai am de montat eleronul
usor usor dau si eu de capat
....ma streseaza gumele fata care nu prea gasesc dar se rezolva
si ce a mai ramas pe lista,prioritar distantierele apoi bara stabilizatoare si in final scutul de metal,asta daca o sa fie nevoie(dupa ce dau mai multe ture cu ea lasata sa vad care sunt riscuriile)
Comentariu
-
mda...baia este mult mai joasa decat restul caroseriei,marca daca era la nivelPostat în original de adrian17071979 Vezi postSunt pentru achizitionarea scutului metalic ,
Am condus un astfel de model si am fost atent la denivelari si gropi .
Este foarte lasata de fata ( sincer , nu imi pot da seama de ce s-au fabricat cu un astfel de minus , ruda ei ceha , Skoda Octavia , neavand astfel de probleme ) .
cel mai probabil ca voi achizitiona si un scut insa ultimul de pe lista,pana la urma nu o sa mai folosesc masina asa des si peste tot(am un audi 80 masina de rezerva)
Comentariu
-
la lumina soarelui sunt 2-3 semne ce au ramas,dar saptamana asta sau viitoare o sa mai trec pe la ei si vedem cum putem elimina si aleaPostat în original de PWR Vezi postA iesit stas, imi place vopseaua, pune-i jantele de aluminiu si cumpara si un scut motor neaparat.
la usa stanga spate la bandou am 2 dungi,ca si urme de fisura si aripa stanga spate undeva pe la mijloc nu imi place cum "s-a asezat" vopseaua,nu ii ca pe restul masina,parca are o pata ceva,dar foarte vag se vede
in rest ii chiar ok
astept sa dau de gumele pentru fata si apoi trecem la Schmidt Vn line:X
Comentariu
-
si gumele fata,o dimensiune imposibila
dar cu chin cu vai am rezolvat si astea(pirelli P zero Nero)zilele astea le si montez
am si distantierele fata,trebuie sa rezolv sa vad cum fac cu inelele de centrare,intre disc si distantiere + jante sau doar intre distantiere si jante
ornamentul de toba de la Fk....renunt la finala si asta va fi "capatul"
vor mai urma 1-2 chestii de genul si atat
incet incet termin si eu
Comentariu

Comentariu