Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

VW Bora "EDITION"

Adună
X

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

• Postat în original de PWR Vezi post
    Pentru lumina din portbagaj sa pui leduri alb rece smd folie, lumineaza foarte puternic.
    da sunt alb rece...sunt smd-uri pe banda...25 cm x2 bucati...aprox 7-8 leduri,ceva de gen pe banda

Comentariu

• Masina a fost vopsita,cat de cat a iesit ok,zic cat de cat ca am cateva scursaturi de lac pe care maine o sa incercam sa le scoatem prin polish
      cateva poze cu miezuriile de la jante(orange lemasn)una la umbra si 2 cu ele la soare
      90% ii undeva realitatea culorii ca prin aparat nu iasa chiar la fel

Masina ii briliant black,deocamdata nu am poze,este prafuita,murdara,chiar nu s-ar vedea nimic pe ea
      Fișiere atașate

Comentariu

• Deci tot neagra e masina, oricum jantele imi plac cum au iesit, o sa dea bine pe culoarea masinii.

Comentariu

• da tot neagra....ly9b cod dupa audi,vw dupa 2005....in general sunt pe a4 si q7
          a iesit ok,am cateva scusaturi de lac,pe care maine sper sa le rezolvam
          in rest este bine,era loc de si mai bine dar asta e

legat de jante asa am gandit si eu ca va veni ok cu negru si sa fie ceva stident oarecum,cred ca era cea mai buna alegere

cat de curand vreau sa le si urc pe masina

Comentariu

• astea 2 zile am lucrat cat am putut(de caldura)
            discuriile sunt sus,o sa le fac niste poze
            masina a fost retusata de scursaturiile de lac
            jantele sunt asamblate(pe spate am si gume dar maine le fac poze si cu gumele sus)deocamdata doar astea in ideia ca care ii combinatia facuta de mine,miez,buze si suruburi
            eu zic ca este super bine

am izolat si mochetat peste si partea acea din portbagaj,facut si iluminarea cu 2x benzi 25cm smd-uri

ce sa mai zic....mai gumele fata,reglaj suspensie si show,photo
            Fișiere atașate

Comentariu

• Baga poze cu masina.

Comentariu

Baga poze cu masina.
                azi cred ca o sa am timp si pentru asta si revin cu poze

Comentariu

• iata cateva cu briliant Bo-Bo...
                  jantele spate incaltate si opera din portbagaj

mai am de montat eleronul
                  usor usor dau si eu de capat....ma streseaza gumele fata care nu prea gasesc dar se rezolva

si ce a mai ramas pe lista,prioritar distantierele apoi bara stabilizatoare si in final scutul de metal,asta daca o sa fie nevoie(dupa ce dau mai multe ture cu ea lasata sa vad care sunt riscuriile)
                  Fișiere atașate

Comentariu

• Sunt pentru achizitionarea scutului metalic ,
                    Am condus un astfel de model si am fost atent la denivelari si gropi .
                    Este foarte lasata de fata ( sincer , nu imi pot da seama de ce s-au fabricat cu un astfel de minus , ruda ei ceha , Skoda Octavia , neavand astfel de probleme ) .

Comentariu

• Postat în original de adrian17071979 Vezi post
                      Sunt pentru achizitionarea scutului metalic ,
                      Am condus un astfel de model si am fost atent la denivelari si gropi .
                      Este foarte lasata de fata ( sincer , nu imi pot da seama de ce s-au fabricat cu un astfel de minus , ruda ei ceha , Skoda Octavia , neavand astfel de probleme ) .
                      mda...baia este mult mai joasa decat restul caroseriei,marca daca era la nivel
                      cel mai probabil ca voi achizitiona si un scut insa ultimul de pe lista,pana la urma nu o sa mai folosesc masina asa des si peste tot(am un audi 80 masina de rezerva)

Comentariu

• A iesit stas, imi place vopseaua, pune-i jantele de aluminiu si cumpara si un scut motor neaparat.

Comentariu

A iesit stas, imi place vopseaua, pune-i jantele de aluminiu si cumpara si un scut motor neaparat.
                          la lumina soarelui sunt 2-3 semne ce au ramas,dar saptamana asta sau viitoare o sa mai trec pe la ei si vedem cum putem elimina si alea
                          la usa stanga spate la bandou am 2 dungi,ca si urme de fisura si aripa stanga spate undeva pe la mijloc nu imi place cum "s-a asezat" vopseaua,nu ii ca pe restul masina,parca are o pata ceva,dar foarte vag se vede

in rest ii chiar ok
                          astept sa dau de gumele pentru fata si apoi trecem la Schmidt Vn line:X

Comentariu

• Work in progres
                            Fișiere atașate

Comentariu

• si gumele fata,o dimensiune imposibila
                              dar cu chin cu vai am rezolvat si astea(pirelli P zero Nero)zilele astea le si montez
                              am si distantierele fata,trebuie sa rezolv sa vad cum fac cu inelele de centrare,intre disc si distantiere + jante sau doar intre distantiere si jante

ornamentul de toba de la Fk....renunt la finala si asta va fi "capatul"

vor mai urma 1-2 chestii de genul si atat
                              incet incet termin si eu
                              Fișiere atașate

Comentariu

• De ce renunti la toba finala? crezi ca o sa mearga mai bine fara finala?

Comentariu

Procesare...
                                X