Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

VW Bora "EDITION"

Adună
X

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

• Astept pozele finale cu farurile montate ca sa-ti zic parerea mea.

Comentariu

• Eram sigur ca nu te lasi de investit soosy.
      Totusi am o curiozitate , de ce nu participi la evenimentele automobilistice din tara?
      Eu unul cred ca ai face impresie buna.

Comentariu

• Postat în original de PWR Vezi post
        Astept pozele finale cu farurile montate ca sa-ti zic parerea mea.
        uite cam despre asta vorbeam,azi nu stiu daca reusesc sa le urc pe masina dar azi le termin,le-am facut full black si lipit banda reflectorizanta(genul vesta de la biciclisti)inprejur la rama lupei...un fel de angel eyes fals...este un contrast ok(zic eu)si seara chiar arata bine cand "prinde" lumina,ca totusi angel eyes nu ii pentru vag

Postat în original de adrian17071979 Vezi post
        Eram sigur ca nu te lasi de investit soosy.
        Totusi am o curiozitate , de ce nu participi la evenimentele automobilistice din tara?
        Eu unul cred ca ai face impresie buna.
        mda...hobby,prostie,obsesie etc ce o fi nu stiu dar todeauna este loc de mai bine si tot timpul ma gandesc ce altceva mai pot face,dar sa nu o incarc...acum ramane interiorul ca la exterior over....poate o suspensie pssss psss...dar asta ii doar un moft si un of de al meu sa zic asa am alte prioritati si nu am finante pentru airride
        legat de show,chiar nu am avut timp din pacate dar am terminat masina cam tarziu pentru show(jante si vopsit)acum is multumit in mare deci m-as baga si eu...
        vedem la anul ce va fi

edit: pentru restu de poze,evacuarea....
        Fișiere atașate

Comentariu

• gata
          nu a mai plouat asa tare si am urcat tot la loc
          ce pot sa zic ca nu sunt chiar incantat pentru ca tineam la ideia cu contrastul si parca inainte era mai ok avand in vedere acest aspect,dar pentru schimbare ii ok
          ii si mai clara treaba ca cea mai mare greseala era daca ascultat dupa unii(multi)sa fac totul negru,chiar si asa "s-a inchis" botul la culoare serios...

pana o sa mai imi vina alte idei va fi bine...deja planuiesc pe viitor ceva pentru care am nevoie de mai multe chesti,si va fi ceva mai complex dar deocamdata idei si atat
          Fișiere atașate

Comentariu

• A iesit binisor.

Comentariu

A iesit binisor.
              mda...asa cum spuneam si eu ca nu ii chiar cea ce trebuie dar este bine,pentru schimbare ii ok
              o sa vina altceva cand o mai fi timp si vreme,probabil la anul ca acum incet incet ii cam rece afara si nu vreau sa rup ceva plasticuri pe acolo

Comentariu

• poze pe final de an...prea multe nu se va mai intampla cu masina(schimbari)alte poze poate voi mai face mai ales daca imi va veni si partenera celalalt negru dar deocamdata atat

planuri pe viitor care am mai spus-o,inteirorul va mai suferi una alta in rest asa arata,asa ramane(bara de rigidizare nu am uitat-o,nici faptul ca am zis la faruri ca mai va fi ceva si nici cu fitmentul jantelor...dar toate se vor rezolva usor usor)

Click pe imagine pentru versiune mai mare. 

Nume:	1.jpg 
Afișări:	1 
Mărime:	262,2 KB 
ID:	43372Click pe imagine pentru versiune mai mare. 

Nume:	12.JPG 
Mărime:	350,4 KB 
ID:	43383Click pe imagine pentru versiune mai mare. 

Nume:	13.JPG 
Mărime:	380,8 KB 
ID:	43384Click pe imagine pentru versiune mai mare. 

Nume:	14.JPG 
Mărime:	433,7 KB 
ID:	43385Click pe imagine pentru versiune mai mare. 

Nume:	15.JPG 
Mărime:	376,6 KB 
ID:	43386Click pe imagine pentru versiune mai mare. 

Nume:	16.JPG 
Mărime:	436,7 KB 
ID:	43387Click pe imagine pentru versiune mai mare. 

Nume:	17.JPG 
Mărime:	468,2 KB 
ID:	43388Click pe imagine pentru versiune mai mare. 

Nume:	18.JPG 
Mărime:	419,0 KB 
ID:	43389Click pe imagine pentru versiune mai mare. 

Nume:	19.JPG 
Mărime:	412,8 KB 
ID:	43390Click pe imagine pentru versiune mai mare. 

Nume:	11.JPG 
Mărime:	270,9 KB 
ID:	43382Click pe imagine pentru versiune mai mare. 

Nume:	10.JPG 
Mărime:	332,1 KB 
ID:	43381Click pe imagine pentru versiune mai mare. 

Nume:	2.JPG 
Mărime:	210,2 KB 
ID:	43373Click pe imagine pentru versiune mai mare. 

Nume:	3.JPG 
Mărime:	358,5 KB 
ID:	43374Click pe imagine pentru versiune mai mare. 

Nume:	4.JPG 
Mărime:	266,4 KB 
ID:	43375Click pe imagine pentru versiune mai mare. 

Nume:	5.JPG 
Mărime:	357,7 KB 
ID:	43376Click pe imagine pentru versiune mai mare. 

Nume:	6.JPG 
Mărime:	246,9 KB 
ID:	43377Click pe imagine pentru versiune mai mare. 

Nume:	7.JPG 
Mărime:	362,5 KB 
ID:	43378Click pe imagine pentru versiune mai mare. 

Nume:	8.JPG 
Mărime:	379,7 KB 
ID:	43379Click pe imagine pentru versiune mai mare. 

Nume:	9.JPG 
Mărime:	337,9 KB 
ID:	43380Click pe imagine pentru versiune mai mare. 

Nume:	20.JPG 
Afișări:	2 
Mărime:	459,7 KB 
ID:	43391

Comentariu

• ..............
                  Fișiere atașate

Comentariu

• Arata bine masina, pacat ca vine iarna acuma si trebuie schimbate rotile.

Comentariu

Arata bine masina, pacat ca vine iarna acuma si trebuie schimbate rotile.
                      ea probabil va ramane asa....am un audi 80 si s-ar putea ca pana in primavara aia sa fie my ride,mai ales ca la bora expira asigurarea la sfarsitu lunii si s-ar putea sa o fac numai la anul
                      cert ca la anul o vreau mai jos,mai ales spatele pentru asta desfac jantele si schimb miezuriile(o sa am et mai mare pe spate si mai mic in fata)acum am invers,nu ma complic cu trasul aripiilor,in rest dupa cum am spus,standby......maruntai gen bara stabilizatoare si eventual alte lupe....schimbari la anul dar si alea la interior,exterior atat,poate ma apuca nebunia si fac alta culoare jantele

Comentariu

• Inseamna ca ai drumuri bune in zona la tine daca vrei sa o faci si mai joasa.

Comentariu

Inseamna ca ai drumuri bune in zona la tine daca vrei sa o faci si mai joasa.
                          ii si mai mare prostia la mine in cap,ca si asa ii destul de greu mai ales cand merg la sat,sa nu vorbesc ca scutul e plastic ii franjuri deja,ca perdeaua arata numai in linie,taietura dupa taietura,de lovit sub inca nu am lovit-o(doamne fereste)dar mai aud din cand in cand(mai ales la drumuriile alea unde is valuri in asfalt)
                          o vreau mai joasa pe spate,pe fata is la limita,nu cred ca mai merge dar vedem ce se mai poate face pentru aspect,ca practic deja ii compromis de mult

Comentariu

• am si un mic video de preview

in rest astept pareri pro contra,ce ar ma fi de facut,reparat,schimbat...etc

dupa cum am zis la exterior cam atat(dupa mine)evident mai sunt idei gen kit gli sau rieger sau chiar r32 dar la care nu tin neaparat dar nu se stie
                            la anul continuu cu interiorul si cat timp mai este vreme buna sa mai fac pasii ce mi-am propus(fitmentul jantelor sa trag de aripa sau sa schimb miezuriile intre ele apoi mai jos cu ea si +\- bara de rigidizare si lupele....)

enjoy

edit: din cate vad nu merge,a fost in format mpeg parca si am dat convert iar acum nu mai am nici eu videoul,asta e
                            Fișiere atașate

Comentariu

• imi pare rau insa doar asa mi-a ramas sa va arata clipul,nimic fantastic doar niste poze "miscatoare"....am tot editat sa pot adauga aici si s-a ales praful de el...

https://www.facebook.com/photo.php?v...type=2&theater

Comentariu

• Link-ul de facebook nu functioneaza.

Comentariu

Procesare...
                                X