Mai citeste odata ce am vrut sa zic, si o sa vezi ca nu era nici un atac, din contra, era de bine
daca tot suntem ... sa fim, tu lipsesti la tiganeli, la plimbari ... vi stai putin si pleci ... exact cand nu trebuie si mai spui si a eu sunt cu prietenii, nu vin cu voi ... ce sa intelegem? Stiai ca am luat ambreiajul, te-ai gandit hai sa dau un telefon sa vad poate ii ajut? sau macar belesc ochii sa vad ce fac altii?
Ceilalti nu mai zic nimic, mie imi place ca cei prezenti sa fie prezenti, competentele si cunostintele sunt detalii fara legatura cu apartenenta la grup ... eu sunt acid de fire si nu ma dau in laturi nici fata in fata nici pe forum.
Atentie, daca tu (sau altii) crezi ca eu exagerez si ma iau de tine degeaba, ma retrag eu (nu ar fi prima oara).
daca tot suntem ... sa fim, tu lipsesti la tiganeli, la plimbari ... vi stai putin si pleci ... exact cand nu trebuie si mai spui si a eu sunt cu prietenii, nu vin cu voi ... ce sa intelegem? Stiai ca am luat ambreiajul, te-ai gandit hai sa dau un telefon sa vad poate ii ajut? sau macar belesc ochii sa vad ce fac altii? Ceilalti nu mai zic nimic, mie imi place ca cei prezenti sa fie prezenti, competentele si cunostintele sunt detalii fara legatura cu apartenenta la grup ... eu sunt acid de fire si nu ma dau in laturi nici fata in fata nici pe forum.
Atentie, daca tu (sau altii) crezi ca eu exagerez si ma iau de tine degeaba, ma retrag eu (nu ar fi prima oara).

Comentariu