Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Intalnirile membrilor Petrolhead

Adună
Acesta este un topic important.
X
X

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

• Mai citeste odata ce am vrut sa zic, si o sa vezi ca nu era nici un atac, din contra, era de bine daca tot suntem ... sa fim, tu lipsesti la tiganeli, la plimbari ... vi stai putin si pleci ... exact cand nu trebuie si mai spui si a eu sunt cu prietenii, nu vin cu voi ... ce sa intelegem? Stiai ca am luat ambreiajul, te-ai gandit hai sa dau un telefon sa vad poate ii ajut? sau macar belesc ochii sa vad ce fac altii?

Ceilalti nu mai zic nimic, mie imi place ca cei prezenti sa fie prezenti, competentele si cunostintele sunt detalii fara legatura cu apartenenta la grup ... eu sunt acid de fire si nu ma dau in laturi nici fata in fata nici pe forum.
    Atentie, daca tu (sau altii) crezi ca eu exagerez si ma iau de tine degeaba, ma retrag eu (nu ar fi prima oara).
    sigpic

Comentariu

• Tu crezi ca mie nu-mi convine sa mergem undeva anume sa mai facem cate o tiganeala dar daca timpul nu mi-a permis ce naiba sa fac. Cu prietenii ce sa zic a fost odata meciul si am decis sa l vedem dar nu in fiecare wekend a fost meci. Cum am mai zis daca stateam in casa mai ziceam dar eu alerg ca dovada ca saptamana asta trebuie sa ajung la Targoviste ( nu in wekend ) si saptmana viitoare sau peste 2 sapatamani in Bihor mai mereu sunt pe drumuri.
      Daca credeti ca eu nu-mi doresc sa fiu mai mult pe langa voi va inselati
      Duminica o sa ajung iar, cand pot voi veni cu cea mai mare placere ca daca nu o sa fiu plecat nu o sa stau ca bursucul in casa
      https://www.facebook.com/www.crisgarage.ro

Comentariu

• OK, weekend-ul asta poate mergem la eforie, avem loc si de linii pt florin si sa vina si baietii din techerghiol, ca nu e corect fata de ei, bine, e decizia organizatorului, just making a point!
        sigpic

Comentariu

• M-as baga la un drum in Eforie, cat inca am rovinieta, cu conditia sa "prajim" motoarele, nu demult am facut operatiunea asta si pe drumul spre Negru-Voda, este liber tot timpul. Ideea este ca daca facem un mic drum sa plecam mai devreme, pe la 18:30 - 19:00 sa avem ceva lumina.

Comentariu

• Poate ajung si eu la Eforie ca si asa e aproape de mine.

Comentariu

• Aaa. deci pana in centru nu vii ca e departe, da la Eforie vii ca e aproape...ramane Eforie, sa vad de unde vin eu, ori de acasa, ori plecam toti din Constanta
              Cicule mai vii, ca iesim din oras?
              sigpic

Comentariu

• prajim bine, sa vad ce-ti poate trocariciu.
                sigpic

Comentariu

• Se poate sa vedem si noi poze , eventual filmari azi?

Comentariu

• azi ce? de weekend e vorba pt incins serpii.
                    sigpic

Comentariu

• Atunci sau cu prima ocazie cand va intalniti , sa va mai vedem si noi schimbarile eventual un cadru la toata lumea .
                      Ochii care nu se vad se uita , vorba proverbului.
                      Hai distractie la maxim acolo si sa ne tineti la curent cu noile aparitii.
                      Salutari de la Craiova pentru toata lumea de acolo.

Comentariu

• salutari si de la noi, la noi ochii se vad doar odata pe saptamana, toti prinsi cu munca ... stiti cum e ...
                        sigpic

Comentariu

• la c ora ramane ?

Comentariu

• Duminica vin 100 % si sincer de abia astept sa mai dezmortesc motorasul asta
                            https://www.facebook.com/www.crisgarage.ro

Comentariu

• 110 % , dar sa prindem ceva lumina, sau vreti pe intuneric, sa se vada girofarele ros-albastre de la 2 km.

Comentariu

• doooh

il provoc pe gaby pt duminica.
                                sigpic

Comentariu

Procesare...
                                X