Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Intalnirile membrilor Petrolhead

Adună
Acesta este un topic important.
X
X

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

• Oricum il vei face franjuri
    O sa vorbesc si cu BTK-ul pentru Duminica
    https://www.facebook.com/www.crisgarage.ro

Comentariu

• pentru? daca vrea vine singur ... nu mai face tu pe organizatorul.
      sigpic

Comentariu

• Cine vrea sa vina, citeste aici, se intereseaza, vede care-i treaba...nu mai chemati lume sa se simta obligata sa vina si dup-aia sa nu l mai vezi niciodata..putea sa vina de atatea ori daca isi dorea sau avea timp..n-a dat nici un semn pe aici, nu batem la cap pe nimeni.
        PS: Deluxe ne vedem duminica la un schimb de discuri?
        sigpic

Comentariu

• la tine? ai placute? ai curatat etrierii?
          sigpic

Comentariu

• Nu fac bre pe oraganizatorul, vroiam sa-l iau ca e prieten cu mine atata tot dar vezi cum o iei tu inainte iar ca ivan cu P|_|L4!!!!!! . Omu mi-a si zis cand e sa ne mai intalnim sa-i spun si lui ca vine. Nu prea are el treaba cu forumurile de asta si intra mai rar

Ce discuri ti-ai luat Geo ?

Comentariu

• Discuri din magazie
              sigpic

Comentariu

• Lasa ca e bine mai ales ca ai si reducere acolo ( asta daca iti da ceva ) depinde de boss

Pe la urma Duminica unde ne intalnim ca sa mergem spre Eforie ? Bine ar fi sa ne intalnim la un 3 4 dar acum depinde de fiecare cum are timpul alocat

Comentariu

• Deci la ce ora ramane pana la urma si in Eforie mai exact unde se face intalnirea?

Comentariu

• discuri de santier? fara lichid de frana nou, cu placutele alea? se vede ca lucrezi la service ...
                    sigpic

Comentariu

• Iti era ca scapi Geo de putina critica din partea lui stresu

Ziceti fratilor maine cum facem ? La ce ora e plecarea spre Eforie ?
                      De saptamana viitoare posibil sa intu si eu in concediu, daca mai are cineva concediu sa-mi zica ca daca e ne mai intalnim mai mergem pe undeva una alta , o tiganeala etc

Comentariu

• vorbim diseara sa vedem ora comuna, la mine sunt 50-50 sanse sa fiu liber maine de la 4 sau de seara. aflam azi.
                        sigpic

Comentariu

• Discurile sunt Delphi si lichid de frana nou am acasa, nu ti bate tu capu..cine sa te mai inteleaga cu placutele alea, intr o zi zici sa le pastrez, in alta ca sunt praf..
                          in principiu duminica dupa 5 ca sa fie toata lumea libera..vedem pana maine in 12 cum sta fiecare...
                          sigpic

Comentariu

• S-a stabilit ora?

Comentariu

• se pare ca nu ... eu sunt disponibil ... astept ora
                              sigpic

Comentariu

• Din cate am citit pe aici nici locul nu s-a stabilit, eu cel putin nu o sa vin in nici un caz la locul clasic de intalnire avand in vedere ca stau in inel 2, nu are rost sa ard gazul, de asta propun, este doar o parere, sa ne intalnim la iesirea din oras, peste drum de praktiker-skoda, este un scuar aproape de sensul giratoriu(cel de la iesire din oras). Daca aveti alte idei mai practice, propuneti.
                                Legat de ora, la fel, este doar o propunere, sa fie undeva pe la ora 18:00 cel mai devreme sau cel taziu ora 19:00, sa ne vedem si noi mai bine

Comentariu

Procesare...
                                X