Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Intalnirile membrilor Petrolhead

Adună
Acesta este un topic important.
X
X

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

• mai astept o saptamana poate termina irman ... asta e ...

apropo, numai bine la toate lumea de la florin.

Apropo, schimbati in puii mei poza la social groups ca arata ca un hoit, puneti un p, sau o troaca de k de reno ... un RS27 puii mei ...
    sigpic

Comentariu

• Multumim, si noi ii uram la fel sa se intoarca sanatos acasa si sa mai pregateasca un gratarel asa cum stie el ca tare meserias mai e
      https://www.facebook.com/www.crisgarage.ro

Comentariu

• astazi sper ca nu trageti iar chiulu ca na ... deja ne intindem ... si sa stim o treaba asa ca prezenta:
        sigpic

Comentariu

• Saptamana trecuta v-ati cotit , eu pana la 8 o sa fiu in Eforie, sper sa nu intarzii, asta in cazul in care o sa vina careva.

Comentariu

• Da, intalnirea se tine, dupa 8 jumate la sediul vechi al Universitatii Ovidius, cel de pe Mamaia, in parcul din interior..cine mai vrea detalii sa ma sune
            sigpic

Comentariu

• Frumos astazi, putini da buni ne-am si plimbat ...
              Pacat ca nu era si bianca :>
              sigpic

Comentariu

• Bine asa, ca in vremurile bune
                sigpic

Comentariu

• pe unde ati mai ars ma gazul?

Comentariu

• Deci facem si noi o lista?
                    Cine vine sau crede ca poate veni Duminica asta?

Comentariu

• Bifat intalnire mini si in seara asta tot ca pe timpuri
                      Cicule, mai bine sa vii tu si sa nu mai postezi..esti primu care se anunta si primu care nu vine...
                      @florian: am fost la yrman in techirghiol la o samanta
                      PWR te ai facut organizator cumva?
                      sigpic

Comentariu

• Am propus doar, in sensul ca nu vreau sa vin degeaba, sa stiu daca vine careva acolo in locul stabilit.

Comentariu

• Ca in fiecare duminica in care s a tinut, evident ca vine lumea..daca nu vine lumea inseamna ca ceva e de s a anulat..ti am zis, ca sa stii dai un telefon, da nu lu cicu, ci mie
                          Si sa nu se inteleaga gresit, nu suntem legati de loc..am incercat stilu clasic de intalnire, cu postat pe forum, cu liste, in ideea ca poate mai e cineva interesat...se pare ca nu a avut rezultate asa ca daca la 5 minute dupa ce am ajuns la locatie ne apuca sa plecam in alta parte, pai plecam cine vrea sa stie de noi si chiar vrea sa stea la o barfa cu noi trebuie doar sa sune
                          PS: in duminicile in care ne am intalnit am postat pe forum in cursul zilei ca sa stie lumea, deci nu a fost lipsa de informare niciodata
                          sigpic

Comentariu

• Ok, s-a inteles.

Comentariu

• Vine cine vrea, florian, te asteptam, mai studiem masinuta.
                              sigpic

Comentariu

• Veniti mah maine seara la zilele Techirghiolului? Macar stam acolo la o terasa, daca nu va intereseaza concertele
                                sigpic

Comentariu

Procesare...
                                X