Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
Am vrut sa vin si eu incognito duminica care a trecut si pe ultima suta de metri am renuntat, cu gandul ca a doua zi la munca, plus altele, dar acuma e weekend prelungit, daca va adunati duminica vin si eu. Nu cred ca mai am numarul lui PWR, eventual lasati si voi un numar aici sa sun inainte
Mai fratilor, tinand cont ca nimeni nu sta in zona Aqua Magic, ba dimpotriva, stam toti chiar foarte departe, haideti sa ne intalnim in alta parte, batem drumu degeaba pana acolo...ramane la Ovidius, la sediu vechi, duminica la 8?
Din pacate, eu am uitat ca luni suntem liberi, asa ca eu o sa fiu acasa pana luni dup-amiaza ne auzim in alte zile.
Sa facem cumva sa ti dau uleiu ala ca putrezeste daca mai merg mult cu el
Se pare ca saptamana asta e pauza..am vorbit si cu restu lumii si lasam pe saptamana viitoare
Cicule, e irelevant, ca oricum suntem pe nicaieri, vii odata la 2 luni si atunci batut la cap
Cam nasol cu locatia pentru bibilit la masini, doar sa mergem saptamana viitoare pe la o padurice ceva si sa ne mai ocupam de ele. Sambata acum o sa fiu plecat doar Duminica seara o s vin si eu la intalnire. La sediul vechi " ovidius" o sa ne intalnim ?
Pentru tiganeli am putea sa gasim un loc pe la zona industriala, sunt multe locuri pe acolo unde am putea sa ne desfasuram
Procesăm date personale despre utilizatorii sitului nostru, prin folosirea de cookie-uri și alte tehnologii, pentru a-ți oferi serviciile noastre, reclame personalizate, și pentru a analiza activitatea sitului. Am putea partaja anumite informații despre utilizatorii noștri cu partenerii noștri de reclamă și analiză. Pentru detalii suplimentare, vezi Politica de Intimitate.
Prin click pe "DE ACORD" mai jos, ești de acord cu Politica noastră de Intimitate și procesarea de date personale și practici cookie după cum sunt descrise aici. Accepți și că acest forum poate fi găzduit în afara țării tale și îți oferi consimțământul pentru colectarea, stocarea, și procesarea datelor tale în țara unde acest forum este găzduit.
Comentariu