Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Intalnirile membrilor Petrolhead

Adună
Acesta este un topic important.
X
X

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

• Am vrut sa vin si eu incognito duminica care a trecut si pe ultima suta de metri am renuntat, cu gandul ca a doua zi la munca, plus altele, dar acuma e weekend prelungit, daca va adunati duminica vin si eu. Nu cred ca mai am numarul lui PWR, eventual lasati si voi un numar aici sa sun inainte

Comentariu

• Mai fratilor, tinand cont ca nimeni nu sta in zona Aqua Magic, ba dimpotriva, stam toti chiar foarte departe, haideti sa ne intalnim in alta parte, batem drumu degeaba pana acolo...ramane la Ovidius, la sediu vechi, duminica la 8?
      sigpic

Comentariu

• Tu ai dreptate
        Duminica asta nu pot veni ca plec pana in Mahmudia/Tulcea.

Comentariu

• la sediul vechi, prezent !!!
          sigpic

Comentariu

• Din pacate, eu am uitat ca luni suntem liberi, asa ca eu o sa fiu acasa pana luni dup-amiaza ne auzim in alte zile.
            Sa facem cumva sa ti dau uleiu ala ca putrezeste daca mai merg mult cu el
            sigpic

Comentariu

• deci pana la urma cine vine astazi ?

Comentariu

• Eu azi nu ajung, astept niste musafiri la o bauta . Ne auzim saptamana viitoare Duminica. Numai bine la toata lumea
                https://www.facebook.com/www.crisgarage.ro

Comentariu

• Se pare ca saptamana asta e pauza..am vorbit si cu restu lumii si lasam pe saptamana viitoare
                  Cicule, e irelevant, ca oricum suntem pe nicaieri, vii odata la 2 luni si atunci batut la cap
                  sigpic

Comentariu

• Daca n-aveam nimic de facut veneam ca doar nu stateam in casa ca tembelu . Da corect dar si cand vin, vin 2-3 Duminici la rand

Comentariu

• Nici eu nu pot sa vin saptamana asta ca plec la curse la Tulcea, ne vedem pe 28 august.

Comentariu

• Cred ca pe 28 facem si noi intalnirea la zilele Techirghiolului, la Yrman acasa saptamana asta probabil ne vedem normal...
                        sigpic

Comentariu

• sambata asta vreau sa demontez masina, george, la irman nu se poate, putem face la tine la costinesti? sau e full pe strada?
                          sigpic

Comentariu

• E full pe strada, eu vara asta cel putin n am reusit sa bag masina in curte...si eu ajung acasa dupa ora 2..nu e deloc o optiune
                            sigpic

Comentariu

• In Costinesti nu ai loc sa arunci un ac mai ales pe langa stradutele dintre centru orasului, e full, cred ca pana la sfarsitul lui august.

Comentariu

• Cam nasol cu locatia pentru bibilit la masini, doar sa mergem saptamana viitoare pe la o padurice ceva si sa ne mai ocupam de ele. Sambata acum o sa fiu plecat doar Duminica seara o s vin si eu la intalnire. La sediul vechi " ovidius" o sa ne intalnim ?
                                Pentru tiganeli am putea sa gasim un loc pe la zona industriala, sunt multe locuri pe acolo unde am putea sa ne desfasuram

Comentariu

Procesare...
                                X