Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Intalnirile membrilor Petrolhead

Adună
Acesta este un topic important.
X
X

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

• Sunt 2-3 care stiu ce fac la o masina ... se gaseste unu.
    sigpic

Comentariu

• Asadar , dupa ce am vazut filmuletul urmeaza comentariile:
      MULTUMIM !!!!!!
      Sa va fie de bine si la multi multi multi sustinatori.
      Florin am sa vin cu mare placere sa ne vedem cu totii , sunteti cu totii baieti buni si se vede ca exista prietenie intre voi.
      Si inca ceva Florin , ti-au iesit bine mititeii , asadar va mai asteptam cu astfel de filmari si sa va petreceti cu bine.
      Am vazut ca aveati si tacamul complet , adica , fiare de schimbat si mititei la dospit , asadar totul este foarte OK.
      Acum nu ramane decat sa va apreciem si sa va asteptam cu drag pentru urmatoarea filmare.
      BRAVO !!! FELICITARI !!! de aici de laaaaaaaaaa Craiova , asa Florine , baga mare !!!!

Comentariu

• Domnilor multumim pentru urarile de bine . Apreciem , si sper ca evenimentul se va repeta curand .
        Prietenie, intradevar este intre noi , si chiar pot spune ca ne-am ajutat intre noi cand a fost cazul. Tot timpul am apreciat asta la ceilalti prieteni , ca sunt saritori cand ai vreo problema. Sper ca asa va fi muuult timp de acum in colo .
        @Thunder - mingea e in teren la tine , tu faci prima miscare .... jucatori se gasesc .
        sigpic

Comentariu

• Va propun spre dezbatere urmatorul lucru, pentru cei interesati..sambata ne onoreaza cu prezenta niste membrii LC Bucuresti pentru anumite treburi si au ales sa ramana in Costinesti peste noapte la o bauta, caterinca, seminte ma refer aici la SDP ( baiatu cu loganu alb), Dada ( prietena lui, cu loganu gri), Mateo si GMV..nu stiu pentru cati spune ceva numele astea, da ideea e ca sunt oameni de treaba..cine vrea sa vina sambata seara la o ieseala cu noi, e binevenit si sa se anunte aici sa vedem ce iese, tinand cont ca ei duminica la intalnirea noastra probabil or sa fie spre drumul pe casa. Asa ca, se mobilizeaza cineva?
          sigpic

Comentariu

• Eu ma bag. Ora si locul de intalnire vreau sa-l stiu.
            sigpic

Comentariu

• O sa stiu daca vin abea vineri seara, am niste treburi administrative de rezolvat in week-end si o sa aflu tocmai vineri.

Comentariu

• Nu pot sa zic nimik deocamdata ...

Comentariu

• Duminica asta nu vin pentru ca ma duc la curse in Tulcea pe aeroport, mai multe detalii aici http://www.supercars.ro/forum/evenim...ai-2011-a.html

Comentariu

• Citeste mai bine, e vorba de sambata, nu duminica..oricum daca nu vreti sa iesiti sambata, ramane valabila intalnirea pentru duminica
                    sigpic

Comentariu

• Cum se numeste melodia din ultima filmare(de la gratar).

Duminica ne intalnim?

Comentariu

• Postat în original de SAILOR MAN Vezi post
                        Eu ma bag. Ora si locul de intalnire vreau sa-l stiu.
                        Am asteptat un raspuns de la tine . Nu ai scris nimic in sensul asta , am dedus ca s-a amanat . Aseara ... surpriza , voi deja aveati intalnirea. Speak less !

@ Onal - cred ca tot la ora 16 , in parcare la Vraja Marii/ Eforie Nord.
                        sigpic

Comentariu

• N am avut timp de postat pe forum ieri si oricum ai fost singuru care si a exprimat dorinta de a veni sambata..n a fost nici o intalnire, au venit , s au cazat, am schimbat portbagaje si am facut un gratar ca ne era foame...am inteles ca multi si au anuntat prezenta azi asa cam am zis ca mai bine ne vedem toti la intalnire sa nu mai bati drum degeaba...ramane la fel azi la 16
                          sigpic

Comentariu

• Cateva poze de la intalnirea de azi, au fost si 2 invitati ai lui Geo din Bucuresti.

Comentariu

• Da, spune drept ca sunt din Logan Club Bucuresti, adica organizatoru de intalniri de la ei, oameni foarte de treaba, ne am ajutat intre noi si sper sa fie la fel in continuare...dupa ce iau si eu pozele de la ei o sa le postez aici
                              sigpic

Comentariu

• Da, baieti de calitate, imi pare rau ca i-am ratat ...
                                sigpic

Comentariu

Procesare...
                                X