Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Intalnirile membrilor Petrolhead

Adună
Acesta este un topic important.
X
X

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

• Va dau si eu un pont... parcare de la practiker e mai libera duminica dupa 14:00

P.S. la real are paza ptr parcare si o sa se ia de noi daca ne "exteriorizam".
    sigpic

Comentariu

• Hai mai...chiar asa rau am ajuns sa ne intalnim intr-o parcare de hypermarket.

Avem atatea locuri in Constanta,Eforie...trebuie sa fie o locatie mai linistita...fara agitatie(populatie).

Comentariu

• Si in plus e soare ...
        sigpic

Comentariu

• PWR-ule ai si tu dreptate dar gandeste-te ca intram in vara calumea si ca sa mergi in statiuni o sa fie crima, o sa fie o aglomeratie de mai mult o sa facem pe drum decat sa ne intalnim si sa stam la o barfa una alta parerea mea acum nu stiu ce sa zic.
          Trebuie sa ne mai gandim la locul asta de intalnire ca si in Constanta e dificil nu prea avem unde sa stam linistiti dar gasim noi un loc pe la urma
          https://www.facebook.com/www.crisgarage.ro

Comentariu

• La multi ani lu gigicu de florinel, sa ne fie sanatos, si el si familia lui si voiaje usoare.
            sigpic

Comentariu

• DeLuXe, esti offtopic, iti iei rosu =))
              E cu zi de nastere, a mai crescut? Sa stiu si io de ce felicit
              sigpic

Comentariu

• Multumesc frumos Alexe ! Da mai Geo , e cu zi de nastere. Tin sa multumesc pentru urari, si pe aceasta cale, celor care m-au sunat azi.
                Oriunde va fi locatia , ar fi bine sa avem in vedere un punct comun convenabil pentru toti . Nu-i frumos ca uni sa mearga zeci km pentru o intalnire , si altii doar sa coboare din casa . Oricum ar fi peste tot va fi aglomeratie , ca na .... este sezonul estival .
                Ideal ar fi un loc cu umbra , unde sa-ti poti parca masina , si unde poti discuta in liniste cateva ore acolo. Dar ... unde ?
                sigpic

Comentariu

• Sa traiesti Florine, asa cu intarziere
                  Ce spui tu e ideal, da veniti cu idei ca stiti mai bine zona...dupa mine putea sa ramana eforie, da sunt super full statiunile vara...
                  sigpic

Comentariu

• Multumesc Geo !
                    Hai sa o luam logic: daca ramane Eforie ... cei din Techirghiol sunt si aproape iar drumul nu e prea aglomerat , indiferent de sezon. Pentru cei din C-ta , si acum te numeri si tu printre ei ... sunt relativ aproape , dar pe sezon , poate dura si 3 ore ca sa ajung acolo + ca nu stiu unde vei parca masina. Sigur va fi in infern .
                    Acum daca e sa facem asa un compromis , si sa alegem o locatie mai la mijloc , ar putea fi sub pod la Agigea. E si umbra , nu-i trafic mare sa ne deranjeze , loc garla sa parcam masinile +priveliste frumoasa.
                    O locatie in C-ta , nu ar fi corect fata de cei din Techirghiol , si va fi aglomerata la fel ca si in Eforie . Pe Selda nu o mai bag in discutie , ca baniuesc ca ea oricum va veni la tine .
                    Oricum trebuie sa ne gandim serios si sa propunem /votam o locatie , ca asa , tot vorbim 2/3 persoane , si nu se rezolva nimic.
                    sigpic

Comentariu

• la mine care sunt din Ovidiu se gandeste careva sa fie mai "corect" ?
                      sau se considera ca sunt "sailor man" si nu e problema cu benzina ?

Comentariu

• Sunt INTALNIRI MEMBRII PETROLHEAD ...poti sa vii cu cea mai mare placere da no offense, membrii hotarasc..discutii multe cum sa facem intalnirile, da cand a fost vorba de ceva practic v ati cotit toti...da daca tot discutam, vara sub pod la Agigea e plin de camioane..n ai loc sa arunci un ac...
                        sigpic

Comentariu

• in techirghiol frate...umbra loc berechet peisaje mirifice

Comentariu

• Postat în original de SAILOR MAN Vezi post
                            Nu-i frumos ca uni sa mearga zeci km pentru o intalnire , si altii doar sa coboare din casa .
                            Da cand mergeam eu zeci de km era frumos? Vorbesti de parca suntem la distante incredibil de mari...eu faceam 30 dus-intors, voi vreo 20 dus intors, astia din techirghiol faceau 5 km...Eforie nu era la mijloc, da era o locatie potrivita ca zona..s a aglomerat. acuma tre sa cautam alta zona potrivita, nu la mijloc Get it?
                            sigpic

Comentariu

• Ori daca nu gasim ne intalnim o data la 2 saptamani si mergem la padure ori la Valu ori Murfatlar la un gratarel una alta. Nu stiu ce naiba sa zic ca m-am gandit la locatie dar chiar nu mi imaginez unde am putea sa ne intalnim vara ca peste tot e teroare.
                              Cu supermarket-urile astea nu cred ca r fi o idee buna ca iar o sa ne alerge paznicii
                              https://www.facebook.com/www.crisgarage.ro

Comentariu

• ti-ar conveni nu? si asa nu suntem importanti ...

pigule, cu respect, dar cand s-a pus problema de membrii, nu ti-ai exprimat dorinte, acum ridici pretentii? sti ca esti binevenit oricand ... dar comentariile acide nu isi au locul aici

PS. se vede ca toata lumea e dupa munca citeste un strain, zice ca ne certam non stop
                                sigpic

Comentariu

Procesare...
                                X