Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Intalnirile membrilor Petrolhead

Adună
Acesta este un topic important.
X
X

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

• Eu raman la ideea ca nu mi se pare un argument ca sa intre si astia cu suspensie sport...asta e , am facut o, mergem pe jos sau vedem noi...sigur pana acum sunt: gaby, eu+selda, onal, pwr si astept raspuns de la alex, laur si yrman..florin a zis pas, cicu e pe alte meleaguri, restu nu mai sunt eu cel putin, ma repet, nu merg departe, din motivele expuse mai sus...
    sigpic

Comentariu

• Limanu intri greu cu suspensie stoc alex sau george nu au nici o sansa.

Daca nu avetzi pretentii putem sa mergem la sincai in eforie la iesirea spre techirghiol.
      Pana la urma conteaza asa mult unde mergem...? sau sa fie bine?(parerea mea)

Comentariu

• Ai dreptate si tu, da la sincai cu siguranta e plin de tigani ( bine, nu peste tot, da dupa cum am zis, peste tot sunt tigani) si banuiesc ca toata lumea o sa mearga acolo- eu raman la ideea sa ramanem in zona...mergem acolo vedem, e full, mergem si la canal...da nu ne plimbam sute de km ca sa nu ne placa...si din cate vad eu nu suntem asa multi, asa ca n are rost sa ne chinuim foarte mult..important e sa fim impreuna

Haideti sa ne hotaram!
        sigpic

Comentariu

• Voi la meteo va uitati? Eu am impresia ca o sa stati in pat cu micu in gand.
          sigpic

Comentariu

• Bine zis..oricum nu se cumpara/aduna nimic pana duminica dimineata cel mai devreme, sa nu ramanem cu carnea in brate ia gata, ce atatea discutii, mergem aici aproape daca e vreme buna, nu ne plimbam prin tara pentru un gratar care poate fi intrerupt oricand de vreme...mergem acolo la sincai, putem sa intram toti, e si printre copaci, deci e mai adapost, sunt si parcari acoperite, deci daca vine timpu prost ne adapostim...hotarati va odata, macar asa ca idee..fac o mie de posturi degeaba
            sigpic

Comentariu

• Daca ploua nu vin.

Comentariu

• PWR nu mai mergem nicaieri oricum ca n avem cu cine
                sigpic

Comentariu

• Naspa...inseamna ca ne vedem abia pe 7 Mai? la ora 16 tot acolo in Eforie.

Comentariu

• Hai mai baieti nu va dezumflati , ca poate-i frumos si reusiti sa va intalniti . Nu va luati dupa cei ce nu pot veni !!
                    sigpic

Comentariu

• Eu ma intalnesc maine cu Gaby, daca e frumos, facem un gratar prin Agigea pe acolo...daca mai vrea cineva sa vina sau nu au alte planuri sunt bineveniti..dati un telefon si vedem
                      sigpic

Comentariu

• Ne vedem duminica 7 Mai la ora 16? sper sa fie vreme buna...macar mai cald putin...ca parca vine iarna....nu vara...ciudata vremea asta.

Comentariu

• In principiu, da, eu voi fi acolo.
                          sigpic

Comentariu

• Voi fi si eu prezent la intalnire asta daca nu voi fi plecat iar din localitate ca am bagat la drumuri de Ploiesti de mi-au iesit pe ochi dar in mare parte daca voi fi in Constanta voi ajunge si eu.
                            https://www.facebook.com/www.crisgarage.ro

Comentariu

• Si eu sunt prezent . Ne vedem acolo !
                              sigpic

Comentariu

• In principiu eu stabilesc intalniri si tot ce tine de tiganeli PH...iti multumesc ca iti dai interesu, da stai linistit ca n am uitat
                                Si eu vin sigur
                                Cicule te crap daca nu vii ..ai promis..dup aia iar ma cert cu alex sa te lase n pace

Deci DUMINICA, 07.05.2011, ora 16, EFORIE NORD, cine mai vine:
                                1. PWR
                                2, DeLuXe
                                3. Sailor man
                                4, Geo
                                5. Cicu
                                6. yrman + - onal & co
                                7.
                                Cei care si au anuntat dorinta ca vor sa participe, inainte de 1 mai, unde sunt?
                                sigpic

Comentariu

Procesare...
                                X