Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
Eu raman la ideea ca nu mi se pare un argument ca sa intre si astia cu suspensie sport...asta e , am facut o, mergem pe jos sau vedem noi...sigur pana acum sunt: gaby, eu+selda, onal, pwr si astept raspuns de la alex, laur si yrman..florin a zis pas, cicu e pe alte meleaguri, restu nu mai sunt eu cel putin, ma repet, nu merg departe, din motivele expuse mai sus...
Limanu intri greu cu suspensie stoc alex sau george nu au nici o sansa.
Daca nu avetzi pretentii putem sa mergem la sincai in eforie la iesirea spre techirghiol.
Pana la urma conteaza asa mult unde mergem...? sau sa fie bine?(parerea mea)
Ai dreptate si tu, da la sincai cu siguranta e plin de tigani ( bine, nu peste tot, da dupa cum am zis, peste tot sunt tigani) si banuiesc ca toata lumea o sa mearga acolo- eu raman la ideea sa ramanem in zona...mergem acolo vedem, e full, mergem si la canal...da nu ne plimbam sute de km ca sa nu ne placa...si din cate vad eu nu suntem asa multi, asa ca n are rost sa ne chinuim foarte mult..important e sa fim impreuna
Bine zis..oricum nu se cumpara/aduna nimic pana duminica dimineata cel mai devreme, sa nu ramanem cu carnea in brate ia gata, ce atatea discutii, mergem aici aproape daca e vreme buna, nu ne plimbam prin tara pentru un gratar care poate fi intrerupt oricand de vreme...mergem acolo la sincai, putem sa intram toti, e si printre copaci, deci e mai adapost, sunt si parcari acoperite, deci daca vine timpu prost ne adapostim...hotarati va odata, macar asa ca idee..fac o mie de posturi degeaba
Eu ma intalnesc maine cu Gaby, daca e frumos, facem un gratar prin Agigea pe acolo...daca mai vrea cineva sa vina sau nu au alte planuri sunt bineveniti..dati un telefon si vedem
Voi fi si eu prezent la intalnire asta daca nu voi fi plecat iar din localitate ca am bagat la drumuri de Ploiesti de mi-au iesit pe ochi dar in mare parte daca voi fi in Constanta voi ajunge si eu.
In principiu eu stabilesc intalniri si tot ce tine de tiganeli PH...iti multumesc ca iti dai interesu, da stai linistit ca n am uitat
Si eu vin sigur
Cicule te crap daca nu vii ..ai promis..dup aia iar ma cert cu alex sa te lase n pace
Deci DUMINICA, 07.05.2011, ora 16, EFORIE NORD, cine mai vine:
1. PWR
2, DeLuXe
3. Sailor man
4, Geo
5. Cicu
6. yrman + - onal & co
7.
Cei care si au anuntat dorinta ca vor sa participe, inainte de 1 mai, unde sunt?
Procesăm date personale despre utilizatorii sitului nostru, prin folosirea de cookie-uri și alte tehnologii, pentru a-ți oferi serviciile noastre, reclame personalizate, și pentru a analiza activitatea sitului. Am putea partaja anumite informații despre utilizatorii noștri cu partenerii noștri de reclamă și analiză. Pentru detalii suplimentare, vezi Politica de Intimitate.
Prin click pe "DE ACORD" mai jos, ești de acord cu Politica noastră de Intimitate și procesarea de date personale și practici cookie după cum sunt descrise aici. Accepți și că acest forum poate fi găzduit în afara țării tale și îți oferi consimțământul pentru colectarea, stocarea, și procesarea datelor tale în țara unde acest forum este găzduit.
Comentariu