Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
Nici aici nu scap de tine raie de om ce esti . Daca te intereseaza doar 0-100 km/h ma fac cu tine dar daca e vb de viteza si alte nebunii m-ai pierdut. Linia dreapta nu ma tenteaza orice nebun poate sa atinga o viteza maxima.
Aha...te-am prins...cu mine nu vrei sa te dai...hahalero
Ba da nene , sa sti de la mine ca ne-a impuiat capul cu : "il fac pe BTK-u de-l las lat" . Si multe alte afirmati de genul . Si lui nu-i place in linie dreapta .... CIC-ule poate te dai in sensul giratoriu din Agigea.
Baieti Duminica viitoare , hai sa venim si noi pregatiti deja , cu suculet seminte si alte chesti de rontait . Nu-i frumos ca i-am beut suculetu lu DeLuxu . Acum sper sa nu ploua , ca deja m-a disperat vremea asta.
Aveti topic de cafenea daca vreti sa vorbiti de linii, plimbari, 0-100 sau altele, deja aici e prea imbacsit, nu mai stie nimeni unde si cum sa vina daca se uita.
Mda...PWR, ideea nu e sa fim mai multi ci sa fim un grup cu adevarat unit...intalnirile Petrolhead sunt pentru membrii Petrolhead sau pentru cei care isi doresc sa faca parte din acest grup...nu am nimic cu btk, doamen fereste, poate sa vina cu cea mai mare placere, el si cu altii care doresc, da dupa cum am zis, nu facem intalniri ca sa fim cat mai multi sa ne dam mari sau sa extindem grupu degeaba...cine vrea sa vina, vine pentru ca considera ca are pasiuni comune si ca ar putea sa se alinieze la aceleasi idei...nu vreau sa dam buleli ca in trecut cu altii
Bine ai venit Sorine printre noi . Te voi suna eu, eventual ne intalnim si vom merge impreuna.
Nu-l vreau pe BTK-ul, e stres de om nu-l suport Alex iti dau dreptate dar ce naiba sa-i facem il lasam asa ca e de al nostru
Ultima editare de DeLuXe; 11.May.2011, 08:04.
Motiv: Ma intitulez Alex in buletin ...
Procesăm date personale despre utilizatorii sitului nostru, prin folosirea de cookie-uri și alte tehnologii, pentru a-ți oferi serviciile noastre, reclame personalizate, și pentru a analiza activitatea sitului. Am putea partaja anumite informații despre utilizatorii noștri cu partenerii noștri de reclamă și analiză. Pentru detalii suplimentare, vezi Politica de Intimitate.
Prin click pe "DE ACORD" mai jos, ești de acord cu Politica noastră de Intimitate și procesarea de date personale și practici cookie după cum sunt descrise aici. Accepți și că acest forum poate fi găzduit în afara țării tale și îți oferi consimțământul pentru colectarea, stocarea, și procesarea datelor tale în țara unde acest forum este găzduit.
Comentariu