Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Intalnirile membrilor Petrolhead

Adună
Acesta este un topic important.
X
X

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

• Nici aici nu scap de tine raie de om ce esti . Daca te intereseaza doar 0-100 km/h ma fac cu tine dar daca e vb de viteza si alte nebunii m-ai pierdut. Linia dreapta nu ma tenteaza orice nebun poate sa atinga o viteza maxima.
    https://www.facebook.com/www.crisgarage.ro

Comentariu

• Postat în original de btk Vezi post
      Aha...te-am prins...cu mine nu vrei sa te dai...hahalero
      Ba da nene , sa sti de la mine ca ne-a impuiat capul cu : "il fac pe BTK-u de-l las lat" . Si multe alte afirmati de genul . Si lui nu-i place in linie dreapta .... CIC-ule poate te dai in sensul giratoriu din Agigea.

Baieti Duminica viitoare , hai sa venim si noi pregatiti deja , cu suculet seminte si alte chesti de rontait . Nu-i frumos ca i-am beut suculetu lu DeLuxu . Acum sper sa nu ploua , ca deja m-a disperat vremea asta.
      sigpic

Comentariu

• Aveti topic de cafenea daca vreti sa vorbiti de linii, plimbari, 0-100 sau altele, deja aici e prea imbacsit, nu mai stie nimeni unde si cum sa vina daca se uita.
        sigpic

Comentariu

• Da asa este Duminica asta trebuie sa venim si noi cu un suculet o samantica ceva .

Comentariu

• A venit si geo asta nef^@*t de la munca si se ia de noi ... ia vezi bre ... nu ai treaba? un polish la jante ceva?
            sigpic

Comentariu

• Mda...PWR, ideea nu e sa fim mai multi ci sa fim un grup cu adevarat unit...intalnirile Petrolhead sunt pentru membrii Petrolhead sau pentru cei care isi doresc sa faca parte din acest grup...nu am nimic cu btk, doamen fereste, poate sa vina cu cea mai mare placere, el si cu altii care doresc, da dupa cum am zis, nu facem intalniri ca sa fim cat mai multi sa ne dam mari sau sa extindem grupu degeaba...cine vrea sa vina, vine pentru ca considera ca are pasiuni comune si ca ar putea sa se alinieze la aceleasi idei...nu vreau sa dam buleli ca in trecut cu altii
              sigpic

Comentariu

• Deci poate vine si btk duminica asta sa fim mai multi si noi.

Comentariu

• Salut,
                  Am sa vin si eu duminica asta la intalnire, ma anuntati si pe mine locatia si ora de intalnire. Tel meu este 0729 . !@# . $%^. sorin
                  Ultima editare de DeLuXe; 11.May.2011, 08:03. Motiv: Nu mai face datele personale publice.

Comentariu

• Intalnirea are loc DUMINICA la ora 16 in EFORIE NORD, parcarea de la iesirea spre Eforie Sud, in capat.
                    sigpic

Comentariu

• Bine ai venit Sorine printre noi . Te voi suna eu, eventual ne intalnim si vom merge impreuna.
                      Nu-l vreau pe BTK-ul, e stres de om nu-l suport
                      Alex iti dau dreptate dar ce naiba sa-i facem il lasam asa ca e de al nostru
                      Ultima editare de DeLuXe; 11.May.2011, 08:04. Motiv: Ma intitulez Alex in buletin ...

Comentariu

• Deci DUMINICA, same time same place, cine vine?
                        sigpic

Comentariu

• Eu prezent, se stie.

Comentariu

• Prezent.

Comentariu

• Voi fi si eu prezent. In caz ca apare ceva anunt, nu va las cu ochii in soare

Comentariu

• Fratilor s-a anuntat soare si o zi enervant de frumoasa . Veniti pregatiti cu sucutel si de rontaiala . Si eu sunt prezent !
                                sigpic

Comentariu

Procesare...
                                X