Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Intalnirile membrilor Petrolhead

Adună
Acesta este un topic important.
X
X

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

• Dupa ce termin masina lu Selda, ne vedem oricum la irman, cei doritori dupa ora 2, si dupaia sucu.
    sigpic

Comentariu

• Dupa cum a zis si Alex, o sa fim la Irman dup-amiaza pe la 2-3 vedem,daca merg la munca sau nu...de la silviu am inteles ca ne vedem la corner, ca se deplaseaza mai greu...eu cu alex si irman banuiesc k venim impreuna, mai ramane daca vine florin tot la irman si ce face gabi..da ti i un telefon ca eu nu mai am credit
      sigpic

Comentariu

• sambata nu se mai poate, irman e plecat, otomanu ne-a tradat, ne mutam pe duminica?
        sigpic

Comentariu

• Cum am mai spus , nu ma deranjeaza nici Duminica . Macar Sambata seara , iesim la o samanta DeLuxule? Barfim si noi ca babele, ne plangem unul pe umeri lu alalalt .
          sigpic

Comentariu

• adica eu ma plang, si tu te faci ca ma intelegi
            sigpic

Comentariu

• salut baieti. se mai tine intalnirea astazi ? as putea sa vin si eu .. ca pieton =)) incep cu stangul, ca's stangaci doar.

Comentariu

• Din ce stiu eu , se tine . Nu sunt sigur cati vor fi prezenti dar de intalnit tot ne intalnim. Poate lasi un nr. de tel. intr-un PM , si vedem , se gaseste cineva care sa te ia cu masina. Ce zici?
                sigpic

Comentariu

• Eu nu ajung astazi. Motive personale. Have fun
                  sigpic

Comentariu

• Geo sper sa nu fie nimic grav . In cazul asta , daca suntem doar din C-ta , nu vad rostul sa mai mergem la Corner . Poate gasim o locatie draguta , sa stam la o barfa . Ce spuneti ?
                    sigpic

Comentariu

• Duminica asta, dupa ora 4, cine vine? Ca se pare ca sambata e problematic momentan pentru mai multa lume...
                      Deci? Ca vad ca e praf pe aici, nu mai intereseaza pe nimeni....
                      1. Geo
                      2...
                      sigpic

Comentariu

• Lumea-i ocupata mah acum , nu mai arde gazul pe forumuri .
                        Pentru Duminica , sunt si eu prezent.
                        1.-Geo
                        2.-Saylor Man
                        3.- .....
                        4.- .....
                        sigpic

Comentariu

• prezent duminica
                          sigpic

Comentariu

• Maine 4 jumate -5 intalnire, in caz ca nu stie cineva sa dea un ochi aici sau un telefon pana la ora 4
                            sigpic

Comentariu

• As vrea sa vin si eu. plec cu ai mei pana in Valu pentru cateva ore. 0726011896 este numarul meu. puteti sa-mi dati un telefon unde se tine, sa stiu unde vin ? multumesc, salut !

Comentariu

• Daca vi cu masina, la inceputul topicului ai o harta, daca nu te descurci ne suni ... ora este 17:00.
                                Daca vi fara masina, ma suni si te adunam noi de la mol, de langa doraly.
                                sigpic

Comentariu

Procesare...
                                X