Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Intalnirile membrilor Petrolhead

Adună
Acesta este un topic important.
X
X

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

• Organizatoru freaca carasu.
    sigpic

Comentariu

• La mine e 50-50 duminica...daca se incalzeste sigur nu ajung...restu lumii ce zice? Sariti cu postu Eu sunt de acord cu ambele zile, doar ca nu sunt sigur daca pot..deci sa zicem tot pro
      sigpic

Comentariu

• Duminica imi iau si eu licuriciul de la doctor pe la ora 12 din agigea deci dupa aceea as putea veni si eu . Daca va fi si frumos va fi mult mai bine. Acum nu stiu ce sa zic.
        https://www.facebook.com/www.crisgarage.ro

Comentariu

• Deci ramane pe duminica..stabilim mai multe pe seara...nu e greu sa postati un raspuns fiecare sa stim cine ce poate, ca nu ia mai mult de 1 minut...cine vine maine bine, cine nu, asta e...eu deja mi am facut alte planuri pentru azi, deci nu sunt disponibil...spuneti va parerea ca pe forum e moca...
          sigpic

Comentariu

• Maine nu pot veni, acum o ora m-au sunat finii mei si ne-au chemat pe la ei nu puteam sa refuz. Saptamana viitoare plec la tara iar peste 2 saptamani plec la Galati deci daca e sa ne intalnim poate in cursul saptamanii mai vb noi. De bia astept la Galati sa il omor putin pe licurici

Alex maine sa ne intalnim sa ti dau banutii, cand iau masina o sa trec pe la tine in fata. O sa te sun eu maine
            https://www.facebook.com/www.crisgarage.ro

Comentariu

• vin si eu maine daca e . stabiliti ora si ma mai uit eu pe forum. azi am fost cu treaba...
              Membru defect al Petrolhead!

Comentariu

• Maine nu cred ca o sa fie foarte cald, da daca e ca azi putem sa stam pe afara...daca nu stam inauntru, oricum ar fi, pe la ora 5 maine seara e bine? Eu o sa fiu prezent...
                sigpic

Comentariu

• Prezent.
                  sigpic

Comentariu

• Se pare ca voi fi si eu prezent .
                    Eventual va sun inainte sa vad pe unde va gasesc.
                    Revin cu o propunere : vad ca e frumos afara , deci chiar ar fi indicat sa stam prin natura , deci propun un meeting azi undeva pe malul lacului la Techirghiol , cand vi dinspre Eforie Nord , pana in curbele alea aproape de intrare in Techirghiol se poate intra spre lac . Din ce stiu eu se poate intra lejer si cu masina trantita , dar asta poate confirma sau infirma Yrman . Aduc aparatul foto , si facem si un pictorial.
                    In caz ca se face frig si nu se poate sta la aer , mergem in Techirghiol , in centru, la Kokay (restaurant) , este select o locatie frumoasa si avem loc garla de parcare .
                    Acum , stiu ca e cam din timp pt. modificari sau propuneri, dar voi ce ziceti ? Sunteti deacord ?
                    sigpic

Comentariu

• Mi-a facut si mie cineva poze la troaca?
                      sigpic

Comentariu

• Florine, cand ai timp sa urci aici alea 2-3 poze facute azi
                        sigpic

Comentariu

• Mah , nu am facut poze la nici un utilaj , una ca ma strangea geaca rau de la frig, si a2a ... erau prea murdare masinile. Ramane pe alta data , anuntam din timp de pictorial, si venim curati , corect? Si mai conteaza si locatia , ceva cu iarba , nu gropi si alea alea.
                          Poazele din Corner , le pun diseara , ca nu le-am descarcat inca.
                          sigpic

Comentariu

• Am revenit, dupa zile lipsa de net Florine, de pozele alea ziceam, pe care le a facut Alex in Corner sa le pui aici sau pe mess unde o fi
                            sigpic

Comentariu

• Da colegu stiu despre ce poze vorbesti .
                              Fișiere atașate
                              sigpic

Comentariu

• Ba da e talentat ala de face poze jur!
                                sigpic

Comentariu

Procesare...
                                X