Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Intalnirile membrilor Petrolhead

Adună
Acesta este un topic important.
X
X

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

Deci , la mine treaba sta cam asa : piciu imi este bolnav , si sotia la fel + ca maine am si treaba prin casa . Asa ca... sigur maine nu voi putea sa va ajut la tiganeli sau intalnire. Sory dar asta este. In schimb Duminica , daca doreste cineva , ne putem vedea la o samanta ceva .
    P.S.- daca prin nu stiu ce minune , Sambata voi fi disponibil.... va sun si vad , poate vin si eu pe unde sunteti, ok?
    Ultima editare de SAILOR MAN; 11.Feb.2011, 19:54.
    sigpic

Comentariu

Fratilor , misto intalnirea , mai ales ca discutiile sunt aprinse asa .
      Localul destul de micut , la un moment dat ma uitam toti de la celelalte mese se uitao la noi si ne savura discutia . Dar se sta confortabil , aia mi-a placut .
      sigpic

Comentariu

Pai e mare lucru, sa avem ce vorbi, si sa fie si altii atenti la noi ... Sper ca si silviu s-a simtit bine prima oara alaturi de noi.
        Nota 10 baietii mei.
        sigpic

Comentariu

M-am simtit foarte bine... inca nu sunt complet lamurit cu tobele alea, ce si cum rezoneaza da` nu`i bai ca data viitoare vin cu pix si coli . una peste alta tre sa ma ajutati sa proiectez prinderile , ca mi-am luat scaun recaro de evo 8 . doar cel al pilotului din pacate )
          Membru defect al Petrolhead!

Comentariu

Dar nu am vazut lista cu prezenta...voi va intalniti pe ascuns?...ca vroiam si eu sa vin ca doar am terminat cu examenele.

Comentariu

Data viitoare sambata voi ajunge si eu. Imi place cum se aude toba lui Deluxe, e in limita bunului simt. M-am indragostit de borla asta a mea, imi place ca atunci cand merg linistit nici nu zici ca am finala sport e dar cand o calc pe coada atunci incepe sa urle . Imi place la nebunie. Multumesc baieti pt ajutorul acordat azi
              https://www.facebook.com/www.crisgarage.ro

Comentariu

A fost super azi...m am lamurit in final cate masini imi da dieselu resoftat lume noua, discutii aprinse...dupa logica mea, daca Deluxe ia scaunu de clio, io vreau scaunu lui cu reglare pe inaltime
                @pwr: nu ne intalnim pe ascuns, scrie foarte clar la inceputu topicului unde si cand ne intalnim
                @cicu: ai face bine sa apari si tu daca tot te dai membru...nu unii isi bat capu si altii nu...
                sigpic

Comentariu

O sa apar si eu saptamana viitoare. Nu mai exagera Geo cu expresia aia ca nu i chiar asa daca tu socotesti ca e asa e problema ta
                  Ultima editare de Christnacht; 13.Feb.2011, 00:15.

Comentariu

Nu stiu unde exagerez...in fine, mai e pana saptamana viitoare...sa revenim la intalniri
                    sigpic

Comentariu

Tiganeala deci sambata mancam si bem moca

Click pe imagine pentru versiune mai mare. 

Nume:	Poza361.jpg 
Afișări:	1 
Mărime:	109,5 KB 
ID:	36525Click pe imagine pentru versiune mai mare. 

Nume:	Poza359.jpg 
Mărime:	109,3 KB 
ID:	36524Click pe imagine pentru versiune mai mare. 

Nume:	Poza362.jpg 
Mărime:	112,1 KB 
ID:	36523Click pe imagine pentru versiune mai mare. 

Nume:	Poza363.jpg 
Mărime:	109,3 KB 
ID:	36522Click pe imagine pentru versiune mai mare. 

Nume:	Poza360.jpg 
Mărime:	104,6 KB 
ID:	36521
                      sigpic

Comentariu

Da . Mersi mult baieti pt ajutor

Comentariu

Pai atat? nu zici si tu multumesc multumit sau ceva? Nimic important?
                          sigpic

Comentariu

Sunt super multiumit ce sa mai zic . Intreadevar are frane acum . Bate jegu ala de amortizor mama mama ma dispera . Saptamana asta o sa fac cum ai zis tu Alex, sa vad cand oi mai avea timp asa sa ma strecor. Multumesc baieti inca odata!!!

Comentariu

Ma bucur ca esti multumit, si ca s-a lucrat corect, si curat.
                              sigpic

Comentariu

Tocmai cu voi sa nu fiu multumit ce naiba . Daca e ceva te stresez eu cu intrebari nu scapi ca asa se invata

Comentariu

Procesare...
                                X