Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Intalnirile membrilor Petrolhead

Adună
Acesta este un topic important.
X
X

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

Maine nu ajung voi fi plecat din localitate. Saptamana viitoare daca nu s o ivi nimic voi fi prezent
    https://www.facebook.com/www.crisgarage.ro

Comentariu

Aici se pare ca nu a fost intalnire ...
      sigpic

Comentariu

Aaa da, corect...sa ne fie rusine totusi, am fost prea putini azi, tre sa ne regrupam
        sigpic

Comentariu

Fi mah serios, au lipsit CIC-u , Gabi si Silviu , din greseala am omis pe cineva?
          Poate ca vi se pare prea devreme, dar va trebuii sa ne gasim o locatie favorabila tuturor pentru intalnirile din vara. Unde va fi, ca sa evitam aglomaratia , sa avem loc de parcat masinile , poate si intimitatea de rigoare, etc?
          sigpic

Comentariu

In orice padure vreti voi. Gratarul il aduc eu.
            sigpic

Comentariu

Postat în original de SAILOR MAN Vezi post
              Fi mah serios, au lipsit CIC-u , Gabi si Silviu , din greseala am omis pe cineva?
              Poate ca vi se pare prea devreme, dar va trebuii sa ne gasim o locatie favorabila tuturor pentru intalnirile din vara. Unde va fi, ca sa evitam aglomaratia , sa avem loc de parcat masinile , poate si intimitatea de rigoare, etc?
              In padurea de la Comorova...spre mangalia

Comentariu

Ai pierdut esentialu..ideea e ca sa fie distanta echitabila pentru toata lumea...voi nu stiti cum e la mine vara, e loc pentru de toate..nici primavara n a venit si vrem sa schimbam locatia..pana in aprilie cel putin sigur n o sa fie un timp chiar bun de stat pe afara..o sa fie tot asa in reprize..
                sigpic

Comentariu

NU intelege gresit , ca nu m-am referit la schimbat locatia . Ma refeream la faptul ca sa ne gandim mai din timp, la o alta locatie de vara . Actuala e imposibil de vizitat vara . Daca e prea devreme pt. asta o lasam balta.
                  sigpic

Comentariu

Vara au terasa imensa afara, deci loc este sigur, banuiesc ca tu te referi la parcare, acolo da s ar putea sa fie o treaba..ma gandesc la solutii..oricum, zic ca cel mai bine discutam la intalniri ca d aia le avem
                    sigpic

Comentariu

O sa gasim noi pe unde o sa le parcam conteaza sa fim cu totii acolo la terasa

Comentariu

Cred ca la vara o sa va invit la mine in sat. In eforie vara este un pret la parcari de iti vine a plange. 10ron/zi

Comentariu

Sincer nu e o idee rea deloc..ai si parcu ala imens acolo langa sanatoriu..pub-uri sunt, loc de parcare se gaseste mereu
                          sigpic

Comentariu

Lacul e destul de mare , se gasesc si pe mal ceva locatii cu putina umbra . Eu sunt pentru.
                            sigpic

Comentariu

Se rezolva, oricum cred ca asa ramane
                              Intre timp, in viitorul apropiat...cum facem sambata? noi o sa fim mai multi ca saptamana trecuta si nu vreau sa mi lipesc c%&&$$ intre picioare sa stam calare unii peste altii

1. Geo
                              2.
                              Ultima editare de Geo; 01.Mar.2011, 18:35.
                              sigpic

Comentariu

Deci sambata voi fi si eu prezent. Nu pot sa-mi dau cu parerea ca nu prea cunosc zona asa bine, unde o sa fie majoritatea o sa fiu si eu

1.Geo
                                2. Christnacht

Comentariu

Procesare...
                                X