Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Intalnirile membrilor Petrolhead

Adună
Acesta este un topic important.
X
X

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

Da mi-a placut mult si locatia e ok, deci place .
    Da GEO asa e, si eu am vrut sa mi iau prietena dar mi a si zis offf voi cu masinile voastre o sa ma omorati " ce ar fi sa vin eu si sa va povestesc de medicamente si tratamente etc " deci clar ca am luao toti razna =))))
    Pigoole chiar ma bucur ca ai venit ca asa nu te mai vazusem de mult timp doar prin trafic dar nici nu aveam timp sa te salut ca erai Schumi
    O saptamana cat mai reusita la toata lumea si cu multe realizari!
    https://www.facebook.com/www.crisgarage.ro

Comentariu

Geo mersi mult ! E exact ce-mi doream ) .
      Membru defect al Petrolhead!

Comentariu

Pigoo, te asteptam cu placere...
        Parerea mea e ca ori vin toate, ori niciuna, n are rost sa facem vreo fata sa se simta stanjenita..probabil intre ele ar avea mai multe de discutat
        sigpic

Comentariu

Sambata acum va intalniti din nou? Poate vin si eu cu prietena la eforie nord dar rog pe cineva sa faca o harta ca ajung k nu stiu decat pe bajbaiala
          Subaru Impreza 2.0R Sport

Comentariu

Ca sa fie clar ... asteptam pe oricand si pe oricine atata timp cat lucrurile nu degenereaza in patru cuning.
            Silviu de exemplu a venit hau bau sa ne cunoasca si nu cred ca a ramas dezamagit.
            Naiman, o sa puna geo o harta pentru tine, eu unu m-am uitat pe google maps si nu am gasit nici un reper sa-mi arate localul.
            Oricum asta sa fie problema?
            sigpic

Comentariu

o sa pun eu diseara harta. Momentan sunt la munca si aici nu pot face upload. Daca va uitat pe google maps e intersectia dintre bld. Republicii si strada A. Muresanu. La Sensul de venire dinspre Constanta ruta ar fii asa : la sensul giratoriu se merge drept inainte spre centru(nu pe varianta) - se trece de Hotel Grand- dupa ce trecem de Biserica la 100m pe stanga este barul. Vis a vis de bar este Banca Transilvania.
              Ultima editare de Yrman; 24.Feb.2011, 11:36.

Comentariu

Dupa cum am zis si in partea cealalta, sunteti bineveniti oricand si daca va simtiti si petrolisti dup aia si mai bine cred ca a explicat yrman destul de clar, dar atasez o harta hand made mai clara

Click pe imagine pentru versiune mai mare. 

Nume:	harta-eforie.jpg 
Afișări:	1 
Mărime:	60,9 KB 
ID:	36876
                Si de la mine inca 2:
                Click pe imagine pentru versiune mai mare. 

Nume:	harta-eforie-nord-01.JPG 
Mărime:	92,8 KB 
ID:	36877Click pe imagine pentru versiune mai mare. 

Nume:	harta-eforie-nord.JPG 
Mărime:	195,9 KB 
ID:	36878

Totodata, hartile sunt si la inceputul topicului.
                Ultima editare de DeLuXe; 24.Feb.2011, 13:43.
                sigpic

Comentariu

Multam, tinem legatura
                  Subaru Impreza 2.0R Sport

Comentariu

Nu am ramas dezamagit insa, de cand am inceput sa stau cu voi de vorba m-am defectat rau de tot. ) Visez noaptea bari de rigidizare , roll-cage evacuari softuri . Mi-am complicat viata , da`mi placeee !

Comentariu

Tine-te tare Silviu , ca se poate rezista sa sti . Uite la mine ma chinui sa fac pe neafectatul .... si tine , cat o mai tine !
                      Deci, Sambata asta la ora 17 meeting la "birou" , ok?
                      sigpic

Comentariu

Bineinteles ! vin cu bijuteria maine
                        Ultima editare de DeLuXe; 25.Feb.2011, 13:13. Motiv: din vina lu irman !!!

Comentariu

Vi cu masina sau gagica? Despre care bijuterie e vorba?
                          sigpic

Comentariu

Am scapat, vin singur..probabil cu trenu =)) la masina se refera mah..cred...
                            Ultima editare de Geo; 25.Feb.2011, 13:33. Motiv: DeLuXe sa suga o ceapa!
                            sigpic

Comentariu

Cu masina . eu asa sper , sa vedem ce se intampla pana maine
                              Ultima editare de Silviu; 25.Feb.2011, 14:03. Motiv: Geo eo-ti instalez un web si tu numai te dezbraci , totu-i pe internet :)))

Comentariu

Ce ti-e si cu asupritorile astea .... mama ei de viata ! Cand ti-e lumea mai draga "accelerezi si tu putin, gata intra limitarea si pune frana" .
                                Pentru cei ce nu pot veni cu masinile , sa-mi zica ca-i culeg de pe drum.
                                sigpic

Comentariu

Procesare...
                                X