Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Intalnirile membrilor Petrolhead

Adună
Acesta este un topic important.
X
X

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

• Eu nici atat da n-ai unde sa mergi-poate ne mutam in oras
    sigpic

Comentariu

• Locatia e buna, daca ar fuma mai putin la masa Deluxe si Onal ar fi ok.

Comentariu

• Tot pub-ul fumeaza si la ei s-a gasit problema
        sigpic

Comentariu

• Bai v-am zis, o parcare subterana ar fi perfecta, adapost, mai poti sta pe langa masina, mie chiar imi si place genul de parcare de la city mall, scartaie frumos rotile pe zgura . Sau la noul mall de pe varianta, daca are subsol in genul celui de la city, luam si un termos sa mearga la 12v, un ceai un pesmet...ce ziceti?

Comentariu

• Ideea e ca vorbim tare, si in subteran o sa se auda ecoul ca dracii plus ca nu cred sa fie cald, e chiar mai frig...da trebuie incercat
            sigpic

Comentariu

• nu fumez doar eu cu delux....sau doar fumul nostru te deranjeaza?

Comentariu

• Data viitoare cand oi ajunge nu mai zic nimic de venit cand vin atunci e ok dar o sa vin cu un trabuc. Astea le pufai cu mare placere in schimb tigarile nu le suport deloc ma ineaca dar curios ca trabucul nu imi face probleme. Eeeee fitze stiu .......

O seara placuta si o saptamana cat mai placuta cu sefi bine dispusi!

:*
                https://www.facebook.com/www.crisgarage.ro

Comentariu

• Postat în original de onal Vezi post
                  nu fumez doar eu cu delux....sau doar fumul nostru te deranjeaza?
                  Parca mai fumeaza si Yrman, chiar nu ii stiu pe toti, ideea e ca sunt multi si fumeaza una dupa alta, fiind la aceeasi masa se simte.

Comentariu

• Cred ca am putea s- o rezolvam cumva daca discutam, da cand sa mergem unii s-au pierdut , altii n-au vrut sa vina, nu cred ca a zis cineva ca e vreo problema si nu se poate discuta...
                    sigpic

Comentariu

• atunci facem intalnire separata fumatorii

Comentariu

• Sau deloc, daca e mai bine asa ... george a fost foarte clar mai sus, daca tot aveti plangeri, propuneti, altfel ciocu mic.

PS. Irman, am gasit comutatorul si bricheta, incerc sa le fac compatibile.
                        sigpic

Comentariu

• Incepand de vineri o sa fiu plecat din localitate pana, probabil la inceputul lunii decembrie. Ne vedem atunci, cand probabil o sa vin si eu IN SFARSIT la intalniri pe rotile mele. Pana atunci va salut si numai bine!

Comentariu

• Prezenta? Propun sa organizam intalnirea dupa programul baietilor musulmani. Daca au obligatii seara, ne vedem la pranz si tot asa. Work something out?!
                            sigpic

Comentariu

• Da e cu sarbatoare duminica, postati program/obligatii fiecare..nici eu nu stiu ce iese duminica
                              sigpic

Comentariu

• Nu putem lipsi, vine cicu ... mancam bem moca
                                sigpic

Comentariu

Procesare...
                                X