daca e frig si mergem la cafea nu cred ca are importanta ora.parerea mea
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Intalnirile membrilor Petrolhead
Adună
Acesta este un topic important.
X
X
-
Imi pare rau nu pot veni nici in wekend acum. Trebuie sa-mi rezolv toate problemele sa ma linistesc, ne mai auzim la telefon baieti. Saptamana viitoare in wekend voi fi plecat la Bihor, voi sta vreo 3 zile.
Imi pare rau dar asta e, alerg si iar alerg macar sa fie cu rost ca altfel ma agat de masina o las pe liber la vale si ma arunc in prapastie
Aveti grija de voi !
Apropo cine mai are nevoie de ITP sa ma contactati, baiatul de acolo va va ajuta cu cea mai mare placere ( Service-ul Motors Pronto ). Geo va poate spune daca a fost multumit sau nu
Comentariu
-
@pwr: nu e o gluma, n-am voie sa privesc si eu un spectacol?
@deluxe: nu merg cu masina mea, masina e deja plina, merg cu baietii de la munca...deci nu e numai decizia mea...nu cred ca nu stiati de eveniment, daca vroia cineva sa mearga facea o propunere, la noi a fost o chestie pe loc
sigpic
Comentariu
-
La ora 6 la corner.
Vorbeste cu gaby, eu cu florian venim dinspre mangaliaPostat în original de grandhustler Vezi postpoate sa ma ia cineva de la mol va rog ?
Nu ne mira nimic, spor in rezolvarea problemelor. A fost bun gratarul ala.Postat în original de Christnacht Vezi postImi pare rau nu pot veni nici in wekend acum. Trebuie sa-mi rezolv toate problemele sa ma linistesc, ne mai auzim la telefon baieti. Saptamana viitoare in wekend voi fi plecat la Bihor, voi sta vreo 3 zile.
Imi pare rau dar asta e, alerg si iar alerg macar sa fie cu rost ca altfel ma agat de masina o las pe liber la vale si ma arunc in prapastie
Aveti grija de voi !
Apropo cine mai are nevoie de ITP sa ma contactati, baiatul de acolo va va ajuta cu cea mai mare placere ( Service-ul Motors Pronto ). Geo va poate spune daca a fost multumit sau nu
sigpic
Comentariu
-
Frumos frumos
. Trage bine gam-ul asta. Sunt curios care este viteza maxima si la a mea dar sa vad unde sa testez ca mi-e cam tarsala pe acolo unde te-ai dus tu mai ma trezesc si cu permisul luat si alte belele oricum cert e ca acum stii cat poate sa duca zambiloiul tau
p.s. N-am uitat de gratar stresule, nu uit asa repede
Comentariu

Comentariu