Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Intalnirile membrilor Petrolhead

Adună
Acesta este un topic important.
X
X

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

• daca e frig si mergem la cafea nu cred ca are importanta ora.parerea mea

Comentariu

• Postat în original de Geo Vezi post
      Lasa asa, nu te mai plange..nu se poate duminica sa ne vedem mai tarziu, gen 6, sa apuc sa ma intorc si eu de la bucuresti de la campionatu de drift?
      E o gluma? parca tu nu erai cu asa ceva curse-drift?

Comentariu

• Imi pare rau nu pot veni nici in wekend acum. Trebuie sa-mi rezolv toate problemele sa ma linistesc, ne mai auzim la telefon baieti. Saptamana viitoare in wekend voi fi plecat la Bihor, voi sta vreo 3 zile.
        Imi pare rau dar asta e, alerg si iar alerg macar sa fie cu rost ca altfel ma agat de masina o las pe liber la vale si ma arunc in prapastie
        Aveti grija de voi !

Apropo cine mai are nevoie de ITP sa ma contactati, baiatul de acolo va va ajuta cu cea mai mare placere ( Service-ul Motors Pronto ). Geo va poate spune daca a fost multumit sau nu
        https://www.facebook.com/www.crisgarage.ro

Comentariu

• puteai sa intrebi si tu poporu, poate vroiam si noi sa mergem in gasca ... ce mai conteaza

eu luni mi-am propus cu irman sa ridicam masinile, asa ca daca ajungi duminica, sa-mi aduci tevile alea 2; daca poti sa aduci si rotile ar fi vis.
          sigpic

Comentariu

• @pwr: nu e o gluma, n-am voie sa privesc si eu un spectacol?
            @deluxe: nu merg cu masina mea, masina e deja plina, merg cu baietii de la munca...deci nu e numai decizia mea...nu cred ca nu stiati de eveniment, daca vroia cineva sa mearga facea o propunere, la noi a fost o chestie pe loc
            sigpic

Comentariu

• whatever ... sa-ti traiasca sangele, sa fie sanatos
              sigpic

Comentariu

• Cred ca si weekend-ul asta e vreme de stat afara, poate ajung si eu.

Comentariu

• la c ora ne vedem maine?

Comentariu

• poate sa ma ia cineva de la mol va rog ?

Comentariu

• La ora 6 la corner.

Postat în original de grandhustler Vezi post
                      poate sa ma ia cineva de la mol va rog ?
                      Vorbeste cu gaby, eu cu florian venim dinspre mangalia

Postat în original de Christnacht Vezi post
                      Imi pare rau nu pot veni nici in wekend acum. Trebuie sa-mi rezolv toate problemele sa ma linistesc, ne mai auzim la telefon baieti. Saptamana viitoare in wekend voi fi plecat la Bihor, voi sta vreo 3 zile.
                      Imi pare rau dar asta e, alerg si iar alerg macar sa fie cu rost ca altfel ma agat de masina o las pe liber la vale si ma arunc in prapastie
                      Aveti grija de voi !

Apropo cine mai are nevoie de ITP sa ma contactati, baiatul de acolo va va ajuta cu cea mai mare placere ( Service-ul Motors Pronto ). Geo va poate spune daca a fost multumit sau nu
                      Nu ne mira nimic, spor in rezolvarea problemelor. A fost bun gratarul ala.
                      sigpic

Comentariu

• Nu am putut sa vin azi, am facut un drum pana la bucuresti si eram obosit, plus vremea era cam naspa afara.
                        Maine ce se intampla?, poate ne vedem maine.

Comentariu

• Din pacate eu am ajuns pe la 3 acasa aseara...stiu ca planuisem multe cu multa lume, da nu ma asteptam sa tina asa mult..oricum, a fost fenomenal..sper sa intru in normal de saptamana asta
                          sigpic

Comentariu

• Welcome "Drift-man".
                            De la subsemnatul un filmulet pentru baietii veseli, enjoy :

sau youtube.com/watch?v=K1NbtlAgJZc

Comentariu

• Mai ceva ca pro motor baiatu asta
                              sigpic

Comentariu

• Frumos frumos . Trage bine gam-ul asta. Sunt curios care este viteza maxima si la a mea dar sa vad unde sa testez ca mi-e cam tarsala pe acolo unde te-ai dus tu mai ma trezesc si cu permisul luat si alte belele oricum cert e ca acum stii cat poate sa duca zambiloiul tau

p.s. N-am uitat de gratar stresule, nu uit asa repede
                                https://www.facebook.com/www.crisgarage.ro

Comentariu

Procesare...
                                X