Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Intalnirile membrilor Petrolhead

Adună
Acesta este un topic important.
X
X

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

• Ora 16:00, mai prindem ceva soare si vreme frumoasa, curand o sa dea ora inapoi iar din noiembrie in colo, cand nu prea iti arde sa stai pe afara posibila varianta e sa ne apucam de baut la caldurica.

Comentariu

• In primavara la ora 16 era intalnirea..am putea sa revenim la programul vechi sa stea toata lumea (sa nu fuga dupa o ora vorba lu` alex)

Comentariu

• Da si eu zic ca ar fi ok un ora 16:00. Peste 2 saptamani sa gasim un locusor pentru un gratarel ( eu il dau ) ca trebuie sa ne cinstim
        O zi cat mai placuta va doresc! :*
        https://www.facebook.com/www.crisgarage.ro

Comentariu

• Probabil cand da frigu ne retragem la Corner ca iarna trecuta
          sigpic

Comentariu

• Pana punem gumele de iarna eu sunt pentru ora 16:00.
            sigpic

Comentariu

• Care-i legatura?
              sigpic

Comentariu

• adica de duminica ne vedem la 16, analogia fiind, avem gume de vara acum, nu avem gume de iarna, ne vedem la 16, nu gandesti procedural deloc
                sigpic

Comentariu

• Mda...n-are nici o logica ce zici...in fine...avem de vara n avem de iarna deci ne vedem la 16..daca se schimba ora ne vedem la 17 si daca punem suspensie stoc ne vedem la 15 sau cum?
                  sigpic

Comentariu

• si daca eu imi pun anvelopele de iarna pe obiectu muncii decopertat si lucios la ce ora vin la intalnire?

Comentariu

• Tare imi e ca duminica o sa f..riga o ploaie, mai urmariti meteo, eu am inteles ca maine e inca frumos, in cazul asta poate facem o intalnire fulger sambata.

Comentariu

• Asa am auzit si eu, da nu ne a impiedicat niciodata
                        sigpic

Comentariu

• exact, plus ca la masa de la corner, discutiile sunt mai aprinse
                          sigpic

Comentariu

• Duminica acum nu pot ajunge, imi pare rau. Duminica viitoare ne intalnim sigur ca am zis ca dau un gratarel, daca ploua gratar la Corner
                            https://www.facebook.com/www.crisgarage.ro

Comentariu

• Postat în original de DeLuXe Vezi post
                              exact, plus ca la masa de la corner, discutiile sunt mai aprinse
                              Destul de evident aseara
                              sigpic

Comentariu

• da, i-am invartit ochii in cap lui onal a plecat bulversat.
                                sigpic

Comentariu

Procesare...
                                X