Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Intalnirile membrilor Petrolhead

Adună
Acesta este un topic important.
X
X

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

• ramane duminica ora 4 city?

Comentariu

• eu ajung pe la 4:30 . muncesc

Comentariu

• multumesc celor care au venit, de duminica viitoare nu ma mai includeti pe liste
        sigpic

Comentariu

• Iar esti morocanos ma?

Comentariu

• Ce s-a mai intamplat de data asta?
            sigpic

Comentariu

• lipseste un post de asta nu intelegi

Comentariu

• Duminica asta se mai face ceva sau s-a intamplat ceva misterios de nu mai zice nimeni nimic?
                sigpic

Comentariu

• Salut baieti, stiu ca n-am mai fost activ deloc dar am niste probleme personale. Asta e cand te zbati pentru un lucru mai ramai si descoperit. O sa incep sa ajung pe la intalniri cand voi rezolva cu toate problemele.
                  Imi cer scuze ca nu am onorat PetrolHead asa cum trebuia dar cand o sa scap de tot o sa fiu mai des la intalniri

Numai bine la toata lumea si sa aveti grija de voi!
                  https://www.facebook.com/www.crisgarage.ro

Comentariu

• Nu s-a intamplat nimic george,alex parea putin suparat ca la intalnirea trecuta am fost doar 3, eu sunt prezent duminica (probabil la corner ca de obicei).

Comentariu

• eu zic pas .... sunt in renovari si nu am timp mai de nimic

Comentariu

• Sa inteleg ca astazi pas toata lumea. Pentru mine e perfect, se lase cu baute

Rectific, pana la urma am fost, la ora asta(23) sunt baut, ma declar fericit, locatia de azi mai mult decat ok.
                        Ultima editare de florian; 27.Nov.2011, 23:01. Motiv: Last edit:

Comentariu

• Azi a fost ceva mai cald, era vreme buna de intalnire.

Comentariu

• pai a avut loc intalnirea
                            sigpic

Comentariu

• da ...si nu a fost una rea ...+m-am ales si cu perechea ledului

Comentariu

• Salut. Maine se intampla ceva ?

Comentariu

Procesare...
                                X