Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Intalnirile membrilor Petrolhead

Adună
Acesta este un topic important.
X
X

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

• Iar te bagi? cine vrea sa vina, vine..nu suntem 100 sa postam liste..oricum e privat aici si nu vede nimeni, sa zici ca vine lume noua si nu stie cand
    sigpic

Comentariu

• Duminica ajung si eu dar voi sta maxim o ora ca o sa ma pregatesc iar sa plec la un drum lung Luni . O seara cat mai placuta va doresc!
      https://www.facebook.com/www.crisgarage.ro

Comentariu

• sunt sanse mari sa ne vedem direct la corner, afara e f frig dupa cum se poate vedea, george doar ce si-a revenit dupa raceala, acum ma testeaza pe mine una ... sa nu riscam inutil.
        sigpic

Comentariu

• cred ca It's a date
          sigpic

Comentariu

• La ce ora saptamana asta?

Comentariu

• Doar ce m-am intors din eforie si e congel...la 4 direct la corner...
              sigpic

Comentariu

• Postat în original de Christnacht Vezi post
                Duminica ajung si eu dar voi sta maxim o ora ca o sa ma pregatesc iar sa plec la un drum lung Luni . O seara cat mai placuta va doresc!
                Multumim de prezenta ... data viitoare vino, te rog nu mai scrie sa faci posturi.

Multumesc lui irman pentru partidele de pool.
                sigpic

Comentariu

• Multumesc lui irman pentru partidele de pool.
                  Asta e discriminare(glumesc).

Comentariu

• Tu nu sti irman pune suflet si neuroni cand joaca cu mine ... altfel nu are farmec. Bine asta pe o masa adevarata, cu bile adevarate si tacuri care nu rata ca o grebla. A ... si creta care lasa praf si pe tac, nu numai pe maini.
                    sigpic

Comentariu

• Prea multe de 3 lei...la propriu 3 lei
                      sigpic

Comentariu

• daca masuram empiric ... 5 fise = 15 lei + consumatia = 20 lei = o ora la city pe scule decente ... cu irman alea 5 fise le-am consumat in 30-45 min ... i.e. q.e.d.
                        sigpic

Comentariu

• data viitoare cand jucam mergem la city ..poate pana atunci o sa joc si eu pe masura ``cerintelor`` tale

Comentariu

• Duminica ramane in oras la city? Sper sa ajung ca sambata am o nunta
                            sigpic

Comentariu

• Pai si ce o sa faci ma? O sa dormi toata ziua?
                              Eu zic de tine, dar partea proasta e ca eu nu vin duminica, am o invitatie in alta parte, pe care nu o pot refuza. Sau vin daca stabilim la aceiasi ora sambata, ceea ce nu se va intampla banuiesc.

Comentariu

• sambata sunt la bucuresti iar, am facut 3 drumuri la bucuresti in 3 zile ... duminica la city
                                sigpic

Comentariu

Procesare...
                                X