Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Intalnirile membrilor Petrolhead

Adună
Acesta este un topic important.
X
X

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

• Baieti , se pare ca prezenta mea va fi cam limitata azi , nu voi putea sa stau decat 1 ora . Daca este cineva care doreste sa ne vedem ceva mai devreme.... ne auzim la un telefon.
    sigpic

Comentariu

• Azi mi s-a stins martoru ala de la sine putere, vorba lu irman
      sigpic

Comentariu

• Frumos azi, lume, discutii, tiganeli, la mai mare
        sigpic

Comentariu

• Da , incitant azi , cel mai tare ma disperat ploaia aia. Silviu , spune'i amicului tau , ca sigur are probleme din cauza filtrului de motorina. Am observat sa si pe conducta de tur vin bule mari de aer , si implicit are si pe retur . Injectoarele sunt bune , nu-i de la ele. Cu motorul oprit sa incerce sa amorseze din para , pana se va intari bine de tot, daca nu se intareste deloc , trebuie sa schimbe filtrul cu unul de origine, sau..... una din supapele din para e dusa.
          sigpic

Comentariu

• Imi pare rau ca n-am putut ajunge saptamana asta la aceiasi ora ?

Comentariu

• @Grandhustler - si mie imi pare rau , datorita programului incarcat al fiecaruia , intalnirile astea se hotarasc cel mai bine telefonic. Scriem si pe forum, dar pe parcurs mai sufera modificari. Duminica asta am avut noi o interventie asa inopinanta , ca iti ziceam sa iei un microbus pana in Eforie , si la intoarcere veneai cu unul dintre noi . Pana in W.E. mai este , asa ca ne auzim la un telefon, ok?
              sigpic

Comentariu

• In wekend o sa fiu plecat la tara cu niste treburi. Ne auzim la telefon vb lui Sailor. Duminica n am venit ca a fost ziua prietenei si i am facut o surpriza ca ea nu vroia sa si faca ziua . Faza tare e ca in timpul acesta ma sunase Alex, ea langa mine nici nu stiam cum sa o dau dar a iesit bine pe la urma. Ne mai auzim baieti :*
                https://www.facebook.com/www.crisgarage.ro

Comentariu

• Ti am zis eu ca tu n o sa mai ajungi pana in august...am mutat duminica ca s a zis ca e mai bine si nici asa nu suntem toti...inteleg ca lumea are treaba/probleme ce o mai fi, da daca ne vedem tot aceasi in fiecare saptamana, topicu asta nu si are rostu, ca nu informeaza pe nimeni..vin oameni care nu sunt membri la intalniri si nu ajung aia care chiar sunt...totusi vad ca e mai bine duminica, ca am stat pana mai tarziu, toata lumea avea treburile in ordine si nu se grabeau nicaieri, asa ca cine chiar vrea sa ajunga are tot timpul din lume
                  sigpic

Comentariu

• Eu o sa fac tot posibilul sa ajung Duminica, sa vad cand oi ajunge acasa. Si mie imi pare rau ca nu ne vedem mai des dar ca sa pui ceva pe picioare sa ti faci o viata mai buna trebuie sa alergi sa te zbati. Daca stateam acasa si pur si simplu nu vroiam sa va vad puteam sa zic ca sunt PORC dar mie unu chiar imi face placere sa fiu in compania voastra.
                    Duminica cum am zis chiar vreau sa ne vedem ca sincer chiar mi e dor sa mai stam de vb una alta.

Comentariu

• Postat în original de Christnacht Vezi post
                      . Faza tare e ca in timpul acesta ma sunase Alex, ea langa mine nici nu stiam cum sa o dau dar a iesit bine pe la urma.:*
                      Mai bine spune ca era fata cu facaletu pe carca ta deja "Un cuvintel si te nenorocesc !!!"

Gagiule , mai in gluma mai in serios , sa sti ca si in cazul meu se intampla sa am treburi si nu prea reusesc sa stau la intalniri atat cat as dori . Mai ales ca treburile astea apar asa din senin in ultimul moment cand ma pregatesc deja sa vin la intanire. Dar uite ca fac pe draq in 4 si tot imi rezerev 2 ore acolo sa-mi revad prieteni . Gandeste-te ca in cursul saptamani , sunt slabe sansele sa ne mai vedem la o samanta +barfa , a ramas doar in W.E. . Daca nici atunci nu se intampla.....
                      sigpic

Comentariu

• Sunt de acord cu tine Sailor dar na nu puteam de ziua prietenei sa i zic ca hai ca plec si ne vedem mai incolo e aiurea, niciodata n as face asa ceva decat doar daca e sa fie ceva urgent de o spitalizare, accident etc. In wekend cum am zis o sa fiu plecat dar daca ajung mai devreme Duminica voi veni cu cea mai mare placere.

Comentariu

• Da da da, hai lasati ...
                          sigpic

Comentariu

• Ce se intampla ma aici? cu cine te certi Alex?
                            sigpic

Comentariu

• Cu astia de hai sa facem, hai sa dregem, si ii doare la basca
                              sigpic

Comentariu

• Lasa ma ca e baiat bun, mi a dat comision la maxim eu am zis, daca facem in continuare cum am facut duminica asta, toata lumea are timp sa vina macar o ora, la cat am stat de la 4 la 9
                                sigpic

Comentariu

Procesare...
                                X