Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Intalnirile membrilor Petrolhead

Adună
Acesta este un topic important.
X
X

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

• Apelez la matrimoniale sa-ti inchiriez vreo 4-5 dame sa vezi ce o sa te puna pe picioare . Uiti de boala de urgenta
    https://www.facebook.com/www.crisgarage.ro

Comentariu

• cicule, nu stiu d tine, da io cand stiu ca am ce mi trebuie acasa, nu ma mai gandesc la altele
      sigpic

Comentariu

• Asta asa e corect. Dar ochii tot girofaruri sunt dar macar privesc atat in rest sunt baiat de casa
        https://www.facebook.com/www.crisgarage.ro

Comentariu

• voua va trebuie stikere mari pe luneta GIGOLO d-ati jos alea cu ph

Comentariu

• Apropo, v-am luat stickere cu pompe sa vi le dau data viitoare cand vin
            sigpic

Comentariu

• de ce nu vi azi ma codita? vi si stam inauntru pe canapea ... stai in pat ca mosu
              sigpic

Comentariu

• E responsabil baiatu. Nu vrea sa ne viruseze si pe noi . Deci , ne vedem la ora 16 , ok?
                Apropo, cine are un multimetru acasa ,rog sa-l aduca , imi trebuie mie sa masor ceva .
                sigpic

Comentariu

• Mucles pe aici ne vedem la 4 la Cafe Roma..alte detalii la telefon
                  sigpic

Comentariu

• super intalniriea in 3

Comentariu

• Eu promit ca vin la prima intalnire din noua locatie..."de vara" .

Comentariu

• Poze nu faceti ?
                        Distractie placuta la intalniri.
                        HellaJDM
                        Honda Civic Ek9 Type R look

Comentariu

• Da , a fost o intalnire destul de stranie. Eu oricum nu puteam sa ajung ... iar ceilalti , fiecare cu motivele lui . Ca sa fiu sincer chiar m-am bucurat ca nu am primit SMS de la organizator, am crezut ca nu se va tine intalnirea . Ulterior am vazut pe forum anuntul.
                          @Devu - mai facem si poze din cand in cand, mai mult asa sa "atacam" Craiova , , si de cele mai multe ori am aparatul foto la mine, dar ne luam cu barfa .... .
                          Baieti, de Joi iar sunt lipsa la apel , dar ne revedem in Mai . Bafta , si numai bine tuturor !
                          sigpic

Comentariu

• La vara PWR s-ar putea sa te vezi singur nu avem locatie vara, ne vedem unde si cum putem..daca tot s-a deschis topicu stati cu ochii aici, n-am tot timpu mesaje, plus ca sunteti toti pe vodafone..
                            sigpic

Comentariu

• eu am si cosmote bre, te ajuta pentru convorbiri mai ieftine?
                              sigpic

Comentariu

• Nu mah...nu apucasem sa mi incarc cartela ca asa am multe mesaje nationale si oricum n-aveam ce face cu ele

Am discutat cu Gaby si ar avea chestii de facut la masina, eu cu yrman deasemenea..asa ca propun o tiganeala maine, macar cu asistenta vizuala de la cei care nu fac nimic..alt loc momentan de tiganit decat in spate la gaby, nu mi vine..veniti cu idei
                                Ultima editare de Geo; 17.Mar.2012, 21:54. Motiv: change of plans :)
                                sigpic

Comentariu

Procesare...
                                X