Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Intalnirile membrilor Petrolhead

Adună
Acesta este un topic important.
X
X

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

• Nu s-a tinut azi-next time
    sigpic

Comentariu

• Ce bine imi pare , sac sac sac !!!
      sigpic

Comentariu

• Maine la ora 16 la gara in parc. Poate de data asta reusiti sa veniti.
        sigpic

Comentariu

• Saptamana asta imi fac si eu masinuta si Duminica viitoare o sa ajung si eu ca sincer, chiar mi-e dor de voi

Aveti grija de voi!
          https://www.facebook.com/www.crisgarage.ro

Comentariu

• Postat în original de Geo Vezi post
            Maine la ora 16 la gara in parc. Poate de data asta reusiti sa veniti.
            Ce nu gasiti si voi alt loc mai linistit? ca de exemplu in square-ul ala de la cap de linie la autobul 5/2...la poarta unu, au scos pavajul ala, drumul e super pe acolo.

Comentariu

• problema e prezenta nu locul

Comentariu

• Corect
                sigpic

Comentariu

• Intalnirea de duminica a fost super tare. Deja nu prea mai aveam loc in Cafe Roma de multi ce eram. Duminica o punem de o vrajeala marii la Eforie?

Comentariu

• Sunt pentru

Comentariu

• @onal era culmea sa nu fii pentru cand stai la 5 minute de locatie.

Comentariu

• Cand a postat yrman era caldura...maine se anunta urat, inca nu cred ca e momentu...ramane tot la Roma, da veniti mai putini..
                        sigpic

Comentariu

• Multam de SMS baieti.
                          Pacat ca va stricat ploaia intalnirea.
                          Ne vedem curand.

Comentariu

• Sa traiesti Floriane! Daca e cald, cred ca ne retragem la Eforie, daca nu, ramane la Cafe...nu mai dau sms-uri ca dau degeaba, tot aceasi suntem, evident sunt unii scuzati, restu din partea mea pot sa nu mai vina...ziceti voi ca Alex e paranoic, da are si el dreptatea lui...sa fim seriosi, ai treaba odata, de doua ori, daca chiar vrei sa vii, iti faci restu planurilor in functie de asta....asta cu invatat, cu scoli, cu lipsa de bani nu le mai inghit ca avem toti probleme si tot n-am lipsit...
                            sigpic

Comentariu

• Numai strica banii pe SMS-uri, decat daca se modifica ora sau locatia, oricum eu daca vin, de obicei sun inainte.

Comentariu

• Pfffffffff ce faceti baieti v-ati certat?
                                Eu propun urmatoarele:
                                In saptamana mare a rastihnirii Domnului Isus sa iertam greselile si sa uitam de necazurile dintre noi si sa fim mai buni .
                                Asadar , cu aceasta fiind spusa vreau sa va vad la un gratar si o veselie cum ati facut anul trecut ( SAILOR- Pentru Craiova da? Si daca nu este prezent SAILOR , care este plecat, se gaseste cineva sa faca un mic si pentru Craiova !!!! ) , asa cum stiti voi mai bine si asa cum faceti voi de obicei , cu mult haz si clipe frumoase.
                                A doua" propunere" ar fii :
                                PASTE FERICIT SI MULTA SANATATE , NOROC SI FERICIRE DIN PARTEA OLTENILOR CARE VA URMARESC SI VA MULTUMESC PENTRU GAZDUIREA PE ACEST FORUM CIT SI PENTRU MOMENTELE FRUMOASE DE PANA ACUM.
                                P.S.: Distractie la maxim si sa ramaneti uniti .

Comentariu

Procesare...
                                X