Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
E bine daca e soare, poate facem si o baie in ghiol . Bine ca si maine o sa fie cald o sa merg cu licurica la baitza ca e jegoasa mai are putin si face paduchi
Cu siguranta locatia nu se va schimba . Ne vedem la Vraja Marii in Eforie Nord , la ora 16. Asta este in capat , unde se intra cu masinile pe plaja spre Belona , chiar langa balta/lac ce o fi acolo.
Baieti,mi-a parut bine sa va cunosc pe toti..)sunteti o gasca..interesanta
....O femeie poate ierta cateodata un barbat care incearca sa o seduca, dar niciodata pe barbatul care rateaza o ocazie atunci cand i se ofera. - Charles Maurice de Talleyrand Perigord
Baieti,mi-a parut bine sa va cunosc pe toti..)sunteti o gasca..interesanta
Interesanta...hmmm...in ce sens? banuiesc ca acuma daca esti stickerita te tii de treaba, daca ti a placut..poti sa ti aduci si prietenele, cine stie, poate mai descopera vreo una pasiuni auto, sa avem si membre sa completam peisaju
@PWR: trebuia sa scoti si tu sunetu de fundal ca batea vantu urat de tot..am scapat usor, nu se vede cat de murdara era masina pe pelicula
Felicitari de la Craiova.
Usor si sigur inaintati cu pasi repezi spre o intalnire cu un numar mai mare.
Asadar , asteptam in continuare noi surprize placute .
Tinem aproape!!!!
Misto intalnirea. Din ce in ce mai frumos e .
Luizika welcome to the club
Sorine daca ti-a facut placere sa fii alaturi de noi azi te mai asteptam pe la intalniri
Multumim Pwr pt filmulet
Alex imi pare rau pt tine, am aflat de la baieti ce ai patit Scuze pt glume dar chiar nu am stiut ce s a petrecut.
O saptamana cat mai placuta si sa aveti grija de voi! Dumnezeu sa va aibe in paza.
@Christnacht :multumesc !
@Geo..intersanta pt ca inafara de masini..nu pare sa aveti altceva in comun mmm...cred ca o sa mai vin..dar nu promit..pt ca dupa primele 10min m-am simtit total in plus dar am vrut sa vin sa va cunosc si am reusit.
....O femeie poate ierta cateodata un barbat care incearca sa o seduca, dar niciodata pe barbatul care rateaza o ocazie atunci cand i se ofera. - Charles Maurice de Talleyrand Perigord
@Christnacht :multumesc !
@Geo..intersanta pt ca inafara de masini..nu pare sa aveti altceva in comun mmm...cred ca o sa mai vin..dar nu promit..pt ca dupa primele 10min m-am simtit total in plus dar am vrut sa vin sa va cunosc si am reusit.
Ma bucur ca esti sincera..stai linistita ca avem mai multe in comun, ca altfel nu ne am intelege asa de bine, doar ca mereu degenereaza discutia spre acelasi subiect, asta e..d aia ti am zis ca tre sa fii cu adevarat pasionata ca sa rezisti la intalnirile noastre...daca era club de tuning si fiecare isi etala modificarile era alta treaba, da nu asta e primordial..iti dai seama ca d aia e destul de greu sa avem fete in grup..dupa cum vezi nici prietenele noastre nu vin da am vorbit serios, daca pastrezi stickeru, te tii de treaba
Serios vorbind, rolul acestor intalniri e ca sa ne vedem si noi cu totii macar o data pe saptamana asa ca un grup de prieteni, pentru ca nu prea avem timp in rest...daca cei care vin se asteapta la altceva sau o fac din obligatie, atunci nu e problema noastra..cum a zis si Cristi, valabil si pentru Sorin si pentru oricine, daca v a placut puteti sa reveniti oricand...de la cateva persoane insa am pretentii mari
Geo..nu am zis ca nu o sa mai vin ci doar ca,tinand cont ca a fost prima intalnire la care am venit m-am cam simtit in plus..(sa-mi fie rusine dar nici numele la majoritatea dintre voi nu l-am retinut data viitoare o sa vin cu seminte sa ma integrez mai bine
Procesăm date personale despre utilizatorii sitului nostru, prin folosirea de cookie-uri și alte tehnologii, pentru a-ți oferi serviciile noastre, reclame personalizate, și pentru a analiza activitatea sitului. Am putea partaja anumite informații despre utilizatorii noștri cu partenerii noștri de reclamă și analiză. Pentru detalii suplimentare, vezi Politica de Intimitate.
Prin click pe "DE ACORD" mai jos, ești de acord cu Politica noastră de Intimitate și procesarea de date personale și practici cookie după cum sunt descrise aici. Accepți și că acest forum poate fi găzduit în afara țării tale și îți oferi consimțământul pentru colectarea, stocarea, și procesarea datelor tale în țara unde acest forum este găzduit.
Comentariu