Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Intalnirile membrilor Petrolhead

Adună
Acesta este un topic important.
X
X

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

• Luizika nu trebuie sa te simti in plus deloc. Daca e sa o iau asa si eu cateodata ma simt in plus cand se vb de anumite parti de mecanica si eu ma uit ca tandala ( am terminat AR-ul sa mi fie rusine ) dar nu este importanta chestia asta important este ca eu ma simt bine alaturi de banditii astia si asta inseamna totul pt mine. Asa ca nu trebuie sa te simti in plus deloc si chiar ne-am bucura cu totii sa te avem prin preajma
    https://www.facebook.com/www.crisgarage.ro

Comentariu

• Multumesc pt incurajare
      ....O femeie poate ierta cateodata un barbat care incearca sa o seduca, dar niciodata pe barbatul care rateaza o ocazie atunci cand i se ofera. - Charles Maurice de Talleyrand Perigord

Comentariu

• Duminica o sa mai avem o fata printre noi . APV-itza adica Claudia

Luizika stai linistita ca o sa te obisnuiesti cu noi

Comentariu

• Da un nume de om normal fata asta n are?
          sigpic

Comentariu

• E bIne asha ne adunam incet incet.

Comentariu

• Da, ne adunam da sa facem diferenta intre curiosi, simpatizanti si membrii adevarati...Petrolhead e bazat pe altceva, si anume pe ajutor repciproc si bucatarie interioara, adica facem totul intre noi, doar pentru noi...venitu la intalniri nu e decat 50%...
              sigpic

Comentariu

• Am pierdut ceva? Ce s-a mai intamplat fratilor ?
                @Luizik - deci, vin cu sculele , ne tiganim la puntos , sau vin la relax ??
                sigpic

Comentariu

• Nu s a intamplat nimic. Doar sa nu se inteleaga gresit anumite chestii si sa apara derapaje.
                  sigpic

Comentariu

• Postat în original de SAILOR MAN Vezi post
                    @Luizik - deci, vin cu sculele , ne tiganim la puntos , sau vin la relax ??
                    Da..din partea mea e ok vino cu sculele k o sa ai treaba nu glumaaaa
                    ....O femeie poate ierta cateodata un barbat care incearca sa o seduca, dar niciodata pe barbatul care rateaza o ocazie atunci cand i se ofera. - Charles Maurice de Talleyrand Perigord

Comentariu

• "Sorine daca ti-a facut placere sa fii alaturi de noi azi te mai asteptam pe la intalniri "

Da o sa mai vin la intalniri... mi-a placut,.... si poate facem ceva iesiri, o terasa, o cafea, o plimbare etc....doar vine vara

PS:scuzati ca raspund mai greu dar nu prea am avut timp sa stau pe net...

Comentariu

• George ar vrea sa insinueze ca eu nu fac parte din clanul sau k nu am venit niciodata cu masina.

Comentariu

• Da ERS , te-ai prins. Ai putea sa vi si tu cu masina si sa iei si prietena cu tine. Uite asa , incet incet , mai prind si fetele curaj, sa ne onoreze cu prezenta .
                          Vom merge si la terasa , dar pentru ca vom fi multi , toti la o masa e lucru rar . Si chiar daca e o masa mare , nu poti discuta cu cel de la 6m distanta.
                          Urasc chestia asta . Poate exista vreo propunere la treaba asta , si putem experimenta solutia .
                          sigpic

Comentariu

• Un gratarel la iarba verde.

Comentariu

• E buna si ideea lui Ers, mai vb noi la intalnire ce si cum va fi.

Comentariu

• Mah , eu va zic o chestie , daca stai sa vorbesti asa cu fiecare in parte , hai sa facem un gratar .... no sa-l facem niciodata . Exemplu concret :1 Mai . Daca vine cineva hotarat deja cu "sculele" in masina .... e altceva , si de pus pe el se gasesc niste gologani acolo prin buzunare , si atunci va iesi marfa .
                                Eu oricum vin la tol de scandal , asa ca nu ma feresc de fum .
                                sigpic

Comentariu

Procesare...
                                X