Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Intalnirile membrilor Petrolhead

Adună
Acesta este un topic important.
X
X

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

• In principiu Duminica as veni la intalnire dar problema e de locatie. Unde ne intalnim? Haideti baieti dati-va si voi cu parerea ca suntem vreo 6-7 in club, macar fiecare sa vina cu o parere si sa vedem cum e mai bine. Eu unu zic ca sa mergem sub pod la Agigea acolo si sa mergem in poienita, zicea Florin ca se poate intra cu masinile acum hotarati si voi ce si cum.

O lista pentru Duminica macar sa stim asa in mare cine va veni

1. Geo
    2. Christnacht
    3.
    https://www.facebook.com/www.crisgarage.ro

Comentariu

• Mai bine in parcare la selgros si stam linistiti...nu mai merg in asa zisa "poienita" ..ala e drum secundar care duce la un transformator, e naspa acolo...

O lista pentru Duminica macar sa stim asa in mare cine va veni

1. Geo
      2. Christnacht
      3.
      sigpic

Comentariu

• si eu vin

Comentariu

• Si eu sper sa ajung ... daca nu intervine iar ceva la munca.
          sigpic

Comentariu

• Ne intalnim in CT la un suc dupa ora 8 seara...cine vrea detalii sau are nelamuriri sa ma sune pana in 7 jumate asa sa vedem ce iese

Frumos aseara..se pare ca e cea mai optima solutie pentru intalnire, ca vad ca toata lumea e libera la orele alea
            Mai PWR pe unde ai disparut, ca erai constant prezent si acuma iar nu mai esti
            sigpic

Comentariu

• Da a fost ok intalnirea . Marius mi-a parut bine ca ti-am mai vazut fata sper ca de acum incolo sa ti-o vad mai des
              PWR-ule chiar asa pe unde naiba tot umblii?

Comentariu

• who is marius?

Comentariu

• Marius mah...il stii tu...logan visiniu..n am stiut nimic de el de luni de zile )
                  sigpic

Comentariu

• Nu am reusit sa ajung.... poate data viitoare.

Comentariu

• Onal, chiar ma gandeam la tine..tu poti sa ajungi in CT, macar pana la mine la Billa, in caz ca ne vedem in oras?
                      sigpic

Comentariu

• Postat în original de Geo Vezi post
                        Mai PWR pe unde ai disparut, ca erai constant prezent si acuma iar nu mai esti
                        Am avut sesiunea de exameme de vara, m-am inscris si la niste cursuri IMO la Ceronav si mai nou nu mai pot folosi masina(a intrat cineva in mine in timp ce ma duceam la Tulcea sambata trecuta pe 2 iulie)...cel putin 2 saptamani.

Comentariu

• Imi pare rau sa aud asta . Bine ca esti tu teafar tabla se face. Masina e lovita rau ?
                          Cand e sa ne mai intalnim pot sa te iau eu nu i problema.

Comentariu

• geo eu poat sa ajung in oras... dar.. ora e problema.. dak sunt la munca nu am cum sa ajung decat dupa 19:00

Comentariu

• @Onal: pai oricum ne vedem dupa 8-9, ca atunci se gasesc toti liberi dupa cum se pare
                              @pwr: sper ca nu te a lovit in lateral
                              sigpic

Comentariu

• Bre ne vedem iar duminica seara dupa 8-9? Se pare ca e cel mai bine..ce ziceti?
                                sigpic

Comentariu

Procesare...
                                X