Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Intalnirile membrilor Petrolhead

Adună
Acesta este un topic important.
X
X

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

• Duminica e Pastele..nu stiu cine o sa vina..eu cel putin, n am nimic de facut, sunt liber ca nu da nimeni pe la noi..da nu stiu de restu
    sigpic

Comentariu

• Am uitat ca e pastele. in mare asa as putea sa vin ca nu plec din oras.

Comentariu

• Pai poate facem un meeting Sambata . Asta bineanteles daca sunteti deacord. Eu Duminica imi astept nasi , care si-au anuntat deja vizita.
        O saptamana frumoasa va doresc.
        sigpic

Comentariu

• Deci daca nu facem intalnire saptamana asta fiind pastele...urmatoarea va fi de 1 Mai.

Comentariu

• Sambata e cam greu, ca sunt pregatirile pe ultima suta de metri, poate lumea vrea sa se odihneasca sa mearga la inviere...din ce am discutat aseara cu Gabi, ar fi o idee buna o mica iesire duminica seara sa ne ma relaxam dupa atata mancare...acuma sa vedem ce vrea fiecare..astept pareri de la toti
            PS: la cum e vremea mai nou, e mult prea devreme sa vorbim de 1 mai, poate pana atunci vine viscolu, orice e posibil..
            sigpic

Comentariu

• OK, daca e Duminica , eu zic pas.
              sigpic

Comentariu

• Daca geo nu zice, zic eu, sunt unii pe care nu as vrea sa ii mai vad la ochi, cu atat mai mult la intalniri.
                sigpic

Comentariu

• Eu n-am zis ca e duminica, am propus ca o idee...daca puteti sambata seara, atunci aia e eu zic sa stabilim o treaba si toata lumea raspunde altceva...incerc sa fiu mai gentil, da inclin spre ce zice alex...Deci:
                  Vrea cineva sa ne vedem sambata seara cateva ore cum a propus Florin sau duminica seara sa stam la aer cum a zis Gaby sau saptamana asta facem pauza?
                  sigpic

Comentariu

• Eu unu zic ca ar fi frumos sa ne pastrram "traditia" si sa ne vedem ori sambata, ori duminica, ori ambele...
                    sigpic

Comentariu

• Eu cred ca o sa fiu plecat din oras. daca n-o sa fiu, prefer sambata.

Comentariu

• Eu o sa plec de vineri si o sa ma intorc luni. Poate faceti o plimbare pana la Dumbraveni, va combinati la masini una alta
                        https://www.facebook.com/www.crisgarage.ro

Comentariu

• Astia cu alta religie aveti alte planuri weekendu asta sau la voi sunt zile normale?
                          sigpic

Comentariu

• Postat în original de Christnacht Vezi post
                            Eu o sa plec de vineri si o sa ma intorc luni. Poate faceti o plimbare pana la Dumbraveni, va combinati la masini una alta
                            Chiar ma gandeam.

Comentariu

• Mai , ca sa nu ne mai tot aruncam pisoiu de la uni la altii , eu am propus Sambata seara , nu stiu sa zic la ce ora .Poate chiar la Inviere , vedem , propunem , discutam. Ne vedem asa si noi 1 ora ne pupam, ne felicitam si noi , si gata .
                              Duminica , deja este Pastele , ca tot omu ba ne vin musafiri , ba suntem musafiri , mai greu sa facem intalnire . Plus ca treaba asta se intinde vreo 2 zile , si dupa aia marea majoritate o luati de coada cu serviciu.
                              Nu se poate .... nu-i nici o problema, ne vom vedea, cand o fi. Daca si atunci o fi timp, de 1 Mai , fiecare isi face planul cum doreste.
                              sigpic

Comentariu

• Pai asta intrebam si eu...eu cu Invierea nu le am, nu ma pasioneaza...da putem sa ne vedem o ora doua daca e sa pastem ceva...da am facut un sondaj sa vad ce zice lumea...cei care n au pastele nu vad ce impediment ar avea..propunerea lu cicu, cel putin pentru mine sare din schema, mult prea mare distanta si combinate si mai putine si oricum o dai...de 1 mai chiar sper ca grupu sa fie prima optiune daca tot ne dam prieteni si vrem sa facem ceva ca lumea...daca nu, reevaluam situatia si vedem care este buba de fapt...
                                Deci ramane pe sambata seara, nici foarte tarziu, nici foarte devreme, sa terminam treburile si sa avem si timp dup aia de pregatire pentru cine e bisericos
                                sigpic

Comentariu

Procesare...
                                X