Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Intalnirile membrilor Petrolhead

Adună
Acesta este un topic important.
X
X

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

• PWR-ule te astept si pe tine la o dunga hai ca deja a inceput sa-mi placa
    Sincer as vrea sa te dai cu Florian
    https://www.facebook.com/www.crisgarage.ro

Comentariu

• Pe mine ma face 1.4 stock si tu vrei sa ma dau cu Florian.

Comentariu

• Tocmai admisia pe care o ,,criticam" eu ca se incinge si lipsa ac-ului era sa ne-o traga la toti 5 cai ii mai lipseau.

eu macar am scuza ca nu imi intra in 2 si imi scad timpii la injectie pe ture mari da restu ?

lasa ca pun eu teava magica la loc, schimb admisia complet si refac hartile cu softu de iarna si vedem noi irman stie softu meu de iarna de la alea 2 masini luate
        sigpic

Comentariu

• Un pic de antrenament la schimbatul vitezelor si o evacuare cap coada facuta cu cap, s-ar putea sa mergem bara la bara eu vs 1.6, legat de admisie, parerea mea personala este ca pierd jos, dar castig sus, un flow mai bun de aer la turatii mari.

Comentariu

• exact, se vedea cand plecam, eu plecam juma de masina dupa care veneai langa mine cand urcam sus pe 1. la mine e invers, atat timpii injectiei, cat si evacuarea, cat si admisia si compresia imi cresc cuplu jos si pierd intentionat sus, dar echilibram noi situatia repejor. give me 1 month sa-mi vina tevile.
            sigpic

Comentariu

• Ne-am ambitionat toti. Si eu in primavara as vrea sa schimb tot traseul in afara de finala ca nu vreau alta, e pe gustul meu asta dar sa fiu eu sanatos pana atunci si voi la fel in continuare.

Noapte buna " Capetelor " !

Comentariu

• "gam-ule" ti sa pus pata acuma, visezi la tevi si flanse si alte filtre , oricum motorul de 1.6 e avantajat din nastere, asa ca stai linistit ca oricum ma faci pe un sfer de mila, chiar daca plec mai bine, sau chiar daca stam aproape bara la bara pana la 130 km/h pentru ca pierzi la schimbatul din treapta 1 in 2, dupa ce ai dat treapta 4 te tot duci, incet si sigur, intre 130 si -150 km cu, asta este la 1.6, daca il si reglezi sa traga bine sus clar se schimba treaba, problema este ca o sa simti la mersul normal de oras o mica diferenta. Acuma nu stiu si evacuarea ta cum este calculata, sa avantajeze jos in ture sau sus!?

P.S. Dupa cum vad eu dupa 5000 Rpm curba ta de cuplu este intr-o cadere mai accentuata fata de a mea curba de cuplu, daca ma exprim eu bine, de asta cred eu ca stau bine langa 1.6

Apropo ca acuma am vazut ca a mai scris si "cicu" ceva, de vrut vreau si eu dar sunt limitat in decizii, am si alte obligatii de familie, ca altfel faceam masina avion, chiar incerc sa mai domolesc visele sa nu o dau in obsesie de fiare pe roti.

Comentariu

• curba mea de cuplu cade dupa 4000 sporadnic ... atat evacuarea cat si softul sunt de asa natura

gandesc, fac calcule, vad eu
                  sigpic

Comentariu

• trebuia sa gasim un loc unde sa le facem calumea, la majoritatea cumparaturilor s-au facut greseli, s-a ratat a 2 a, s-a plecat intarziat, s-a furat start ... etc.
                    Gam-ule tu esti pe lista... sa te vad ce iti poate trotineta

Comentariu

• nu se mai poate, gamu e in constructie astept colete

da, trebuie sa ne gasim un loc bun, e nasol asa, si irelevant in multe cazuri
                      sigpic

Comentariu

• Pentru intalnirile astea demonstrative, e nevoie de un loc care sa fie liber, sa fie drept pe o distanta de cel putin 1 km, asfalt bun, fara gropane. Singurul pe care il stiu liber, este tot ala pe care am fost, dar mai departe, la cativa km.

Comentariu

• mergem duminica la demonstratie

ps. au venit tevile.
                          sigpic

Comentariu

• Eu Duminica nu o sa pot ajunge, voi fi la Galati pana marti, ne vedem data viitoare! Numai bine la toata lumea!

Comentariu

• drumuri bune
                              sigpic

Comentariu

• Eu m-am lamurit, o sa va privesc de pe margine, in afara de consumat benzina aiurea , in stadiul de fata, nu rezolv nimic altceva
                                sigpic

Comentariu

Procesare...
                                X