Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Intalnirile membrilor Petrolhead

Adună
Acesta este un topic important.
X
X

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

• Care baiat cu ochi albastri ma? Ala de pazeste tarlaua de porumb, sau WTF?

Si GAM-ule sa sti ca te duci bine, insa pe final eu nu i-am mai dat, am luat piciorul de pe accelaratie cu mult timp sa ajung in dreptul masinilor pentru ca nu mai avea rost, iar tu tot ii dadeai, mai aveai un pic si ieseai inapoi in europeana . Oricum ti-am zis ca se simte ce ai facut e clar alta masina, i-ai desfundat gaurile cu succes

Comentariu

• stiu, i-am dat sa ma distantez de tine, ca i-am franat lui gaby si era sa se suie pe mine ... de ... diferenta de frane

baietii cu ochi albastrii cu masina cu reflector lateral, statie, si cersetori de acte
      sigpic

Comentariu

• Ce ii mai place sa se laude cu franele lui ...
        Lasa ca o invat eu sa traga jos, sa vezi ce autobuze iti dau

Florian stai linistit nici o problema ca ai venit cu doamna, daca ne ziceai veneam si noi cu fetele din dotare ( mai putin Geo... stim noi de ce)

Comentariu

• daca aveam brembo nu ma laudam

o inveti sa traga jos? voo-doo tataresc?
          sigpic

Comentariu

• Mai la mine e de apreciat ca mandra nu comenteaza cand imi fac de cap cu masina, atata timp cat ea nu este pasagera, daca o bag mai tare in curbe, depasiri trece in modul "GPS" .
            Apropo de trasul jos, oricum se merge cu masina 90% din timp in ture joase ~3000 RPM, normal ca ECU e si el setat pe plaja asta, asa ca nu ai ce sa il inveti, decat daca mergi 5-10 min in regim de forja, poate doar asa isi rescrie intr-o anumita limita parametrii.
            Si ca sa fiu mai pe subiect, dupa ultimele doua intalniri am ajuns la marea concluzie ca e de rahat faptul ca nu exista un loc in oras sau pe langa, unde sa de poti da linistit, cand te apuca pandaliile, sau vrei sa vezi cum trage cu sau fara anumite piese la masina, pana dai segmentii pe evacuare, ca doar nu faci asta in fiecare zi. Mai trec si tot felul de curiosi (idioti) care intreba: "fratee da trage? iese ceva...?", da iti ies ochii ca la melc daca parchez masina pe tine . Da ma rog, e bine ca iese show si ne simtim bine si asa.

Comentariu

• Pai il iau in casa pe domnul ECU ... si il invat sa traga jos... daca nu vrea cu frumosul sa vezi ce bataie ii dau .... tui mama lui....

Comentariu

• Domnu supercar, mata pe cand?
                sigpic

Comentariu

• Imi place , iar v-ati distrat . Duminica acum apar si eu in peisaj, chiar vreau sa ma iau putin la tranta cu Alexutzu asta mic ca prea vad eu acolo numai de 1-0 .

Supercare tu pe cand? Nu mai face pe vinovatul ca tu sigur ti o iei sau alte cele ca nu tine ne distram doar atat, nu ne scoatem ochii dupa aceea ca tu esti slab ca tu nu stiu cum strict distractie atat. Acum na daca nu ai putut veni, ai avut alta treaba nu ma mai bag aici ca si eu cand am avut de alergat n-am mai ajuns pe la intalniri dar acum ca sunt mai liber voi ajunge cu cea mai mare placere
                  Numai bine baieti si sa aveti o saptamana cat mai usoara! A mea sigur va fi usoara vreo 2 saptamani, sunt in concediu
                  Ati uitat motto-ul de Duminica. TOTUL PENTRU CRAIOVA !

I love PetrolHead! :*

Duminica voi veni si cu aparatul vreau sa fac multe poze
                  https://www.facebook.com/www.crisgarage.ro

Comentariu

• Do! TOTUL PENTRU CRAIOVA !
                    sigpic

Comentariu

• Multumim si vom sta cu ochii pe topic sa vedem ce se intampla in continuare.
                      Ma bucur sa vad o brigada unita si cu multe clipe frumoase.
                      Felicitari si la mai multi membrii.
                      P.S: De ce nu invitati si pe ceilalti din Constanta sa fie un meet de proportii?
                      Eventual un meet anual .

Comentariu

• CIcule suntem pe pauza cateva saptamani...de pwr parca zisese undeva ca in septembrie pleaca in voiaj sau ceva...adrian, la cine te referi la ceilalti din CT?
                        sigpic

Comentariu

• Geo nu inteleg, am ramas in urma cu stirile. De ce pe pauza ?
                          https://www.facebook.com/www.crisgarage.ro

Comentariu

• Sunt destui aici pe forum care stau in Constanta sau locuiesc in apropiere.
                            Ma gandeam ca ii invitati si pe ei sa fie grupul mai mare , a fost doar o parere.
                            Un exemplu suntem noi cei de aici , care la inceput Theos si Chiciuc au fost prezenti la intalnirile Opel de fiecare data , apoi au inceput sa dezvolte o intalnire proprie Bmw la care au ajutat mai multi colegi de aici.
                            Oricum , eu cred in voi ca veti reusii cu adevarat sa va faceti un club auto foarte bine inchegat si de ce sa nu recunostem ca faceti eforturi in continuare.
                            Noi cei de aici nu prea comentam pe topic sa nu va suparati dar , sa stiti ca suntem cu ochii pe voi.
                            La mai mare baieti si multe clipe frumoase .
                            Sa nu uitati de poze si eventual filmari.

Comentariu

• Postat în original de DeLuXe Vezi post
                              Domnu supercar, mata pe cand?
                              Duminica asta sigur vin, am avut treaba cu carnetul de marinar,cursuri imo,restante la scoala,etc.

Comentariu

• Postat în original de adrian17071979 Vezi post
                                Noi cei de aici nu prea comentam pe topic sa nu va suparati dar , sa stiti ca suntem cu ochii pe voi.
                                Si ce ziceti? Ia uite si cocalarii aia de constanta ...

Noi nu suntem in cautare de membrii, sau crearea unui club ... pur si simplu o gasca de prieteni cu bune cu rele. Membrii vechi de pe alte forumuri. Cine vrea sa vina e binevenit, ultima achizitie florian, a venit, i-a placut atmosfera, a ramas. Altii au venit, nu le-a placut, nu au venit.
                                sigpic

Comentariu

Procesare...
                                X