Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
Toate cele bune Florin .
Iti dorim de aici de la Craiova multa sanatate si navigare usoara sa te intorci cu bine la ai tai acasa.
Sa nu uiti de noi si cu siguranta noi nu o sa uitam de tine.
Pun aici cateva poze de la accident ca sa nu stricam topic-ul de la intalniri.
Accidentul s-a petrecut in dreptul localitatii Sitorman pe drumul Constanta-Tulcea, eu ma deplasam catre Tulcea si imediat dupa curba aia din poze era un Golf5 care(chipurile a gresit drumul) a intors masina fara sa se asigure absolut deloc in spate, eu nu am mai avut timp sa franez fiind foarte aproape de masina iei...m-am inscris sa o depasesc imediat pe contrasens...ea nu sa uitat deloc in oglinzi sa vada daca vine careva din spate(probabil vorbea la telefon, ori inconstienta)...si cu toate astea am incercat cat de mult am putut sa o evit...ba chiar am iesit si pe iarba cu jumate de masina....si tot m-a atins exact in roata din spate, masina a facut o pirueta pe sosea si am reusit sa o opresc la 50m mai jos.
Dupa cum se vede s-a spart janta,cauciucul facut bucatele...si puntea spate s-a rupt.
Acum masina e la Star Service la Tulcea.
PS. La volan era o femeie...asa ca aveti mare grija, femeile sunt pericol public pe sosele.
Aoleu...e urat de tot la prag acolo...stai pe capu lor sa nu ti puna tona de chit, sa lucreze bine tabla...janta si cauciucu banuiesc ca nu ti le asigura nimeni
Aoleu...e urat de tot la prag acolo...stai pe capu lor sa nu ti puna tona de chit, sa lucreze bine tabla...janta si cauciucu banuiesc ca nu ti le asigura nimeni
Se inlocuieste totul pe RCA-ul doamnei(avea la Omniasig)...inclusiv janta si cauciucul, deci am semnat foaia de la asigurator si avea la toate inlocuit.
E de unde...atata rapiditate, hai sa zic ca coltul ala cred ca il aveau pe stoc si pana acum trebuia sa fie gata, dar banuiesc ca nu aveau pe stoc puntea spate...si pana vine aia...cine stie cat mai astept.
Stau si fara masina...m-am saturat cat am mers cu maxi-taxi, pe jos, acum imi dau seama cat de utila e o masina...indiferent cum e...chiar si o amarata de dacie.
De vara astea Kormoran 195/55 r15 cum or fi ? Si pretul este ok
Vroiam eu ceva mai de calitate dar si preturile sunt pe masura dar pana la vara cine stie poate mai ciupim de pe undeva
Era glaciara.
Pffffffff cum a inchetat totul si pentru unii oameni chiar este o distrugere la ce a facut temperatura scazuta impreuna cu vantul foarte puternic.
Rar se vede asa ceva.....
Procesăm date personale despre utilizatorii sitului nostru, prin folosirea de cookie-uri și alte tehnologii, pentru a-ți oferi serviciile noastre, reclame personalizate, și pentru a analiza activitatea sitului. Am putea partaja anumite informații despre utilizatorii noștri cu partenerii noștri de reclamă și analiză. Pentru detalii suplimentare, vezi Politica de Intimitate.
Prin click pe "DE ACORD" mai jos, ești de acord cu Politica noastră de Intimitate și procesarea de date personale și practici cookie după cum sunt descrise aici. Accepți și că acest forum poate fi găzduit în afara țării tale și îți oferi consimțământul pentru colectarea, stocarea, și procesarea datelor tale în țara unde acest forum este găzduit.
Comentariu