Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Cafenea

Adună
X

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

• Deja am un fan pe forum.

Comentariu

• Pai ia vezi cum faci ca data viitoare la urmatorul meet , sa vi cu un cico , cinste la baieti , ca ai un asa avatar frumos . Gargarita tunarita cu jante si trantita !
      sigpic

Comentariu

• Daca se mai gaseste cico...cu cea mai mare placere ) si poza nush cine mi`a pus`o...au baietii chef de caterinci.

Comentariu

• Postat în original de Geo Vezi post
          Ba e o crima atunci cand e un logo la care am muncit eu si il pun toti idiotii pe masini de parca e scris cu racing...daca ai vazut bine atunci ala trebuie oprit si luat la intrebari, ca nu suntem negri pe plantatie aici...
          Am vazut si eu ieri un Logan inchis la culoare(poate chiar gri comet,numai stiu exact), era in parcare la Institutul de Marina,chiar la academie la intrare...si avea un sticker cu Petrolhead in parbriz...chiar ma gandeam cine o fi....ca la intalniri nu l-am vazut sa vina.

Comentariu

• Cred ca este vb de aceeasi persoana mai mult ca sigur.
            https://www.facebook.com/www.crisgarage.ro

Comentariu

• Geo e vedeta, a facut un logo si il pun toti pe trotinete.

Comentariu

• PWR aia de la marina e a mea si a lu fratimiu da la intalniri cam vin cu a lui tata eu k sa nu bag benzina CT20NOT numarul verde inchis stiker pe parbriz sus pe mijloc

Asta de la avatar.

Comentariu

• A da ma =)) onale te impusca astia si nu stii dc.

Comentariu

• Hai ca-i taree faza. sa inteleg ca fratele lu Onal , se plimba cu benzinaru stikerit , si habar nu are ca poate sa si-o fure de la licuriciu furios ??
                    Belea, asta-i subiect de Pro TV ora 17 .
                    sigpic

Comentariu

• ))

Il ducea capu si pe el sa zica k e fratimiu k doar stie c fac duminica la ora 4.

Comentariu

• Bai dar ce reclama imi faci SAILOR zici ca sunt Steven Seagal . Sunt pasnic rau oameni buni SAILOR SAILOR te mai punem sa mai faci inca un rand doua trei de mici ca sa te iert ))

Saptamana viitoare sambata Licuriciu va intra la poilishat ( 3M ), curatat tapiserie tot . O sa stau o zi pe acolo, m-a avertizat baiatul de acolo ca nu scap asa repede . Ii place tare mult sa se ocupe de licurici ceea ce ma face fericit.

Probabil mai incolo putin o sa intre si bara fata la vopsit ca e cam varza dar deocamdata o mai las asa.
                        https://www.facebook.com/www.crisgarage.ro

Comentariu

• Nu vreti sa mergem maine la curse pe aeroport in Tulcea?, ne unim mai multi la un diesel si mergem.
                          Mai multe detalii aici http://www.supercars.ro/forum/evenim...ai-2011-a.html

Comentariu

• Parerea mea e ca ati fost cam nesimtiti la faza cu bmw-ul, nu cred io ca filantropia lu alex era marea problema aici..si pe mine ma enerveaza de multe ori, da nu cred ca asa trebuia tratata treaba..
                            sigpic

Comentariu

• ... este ca sunt fraier ca fac? las ca nu mai fac/zic
                              sigpic

Comentariu

• Nu e vorba ca esti fraier..eu ma gandeam ca oamenii se baga, daca sunt cu adevarat pasionati de auto..nu cred io ca facea cineva pe moca..mai ales ca toata lumea munceste de la 9 la 5 si nu cred ca asa isi imagineaza timpu liber...ma asteptam sa zica lumea ca se baga sa nu faci tu ca fraieru singur si moca..da a fost exact invers..oricum cred ca e case closed, daca tocmai oamenii la care ne gandeam au declinat invitatia..n are rost sa ajungem la discutii din cauza asta
                                sigpic

Comentariu

Procesare...
                                X