Discutii generale grupul vesel.
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Cafenea
Adună
X
-
Sunt doua locuri accesibile in care se poate face treaba asta in afara Constantei...unu e in eforie nord, pentru ca e la mijloc pentru toti si e si singuru loc unde sunt deschise vreo doua cafenele, in caz de frig extrem..sau chiar la yrman in techirghiol, e un ditamai parcu ;a sanatoriu si sunt si baruri/cafenele pe acolo, tot in caz de frig...dar din perspectiva mea, eu aleg eforie, pentru ca merg cel mai putin...in principiu toata lumea ar face in jur de maxim 30 de km dus-intors
vineri dupa-amiaza spre seara zic eu...ca din experiente anterioare cu alte intalniri, duminica toata lumea ba are musafiri ba planuri, sambata mai faci o treaba pe acasa si in timpu saptamanii se munceste...sigpic
Comentariu
-
Da , votam. Ne sfatuim aici, fiecare isi stie programul si cadem de comun acord mai ales cand va fi evenimentul. Cu locatia e usor , toti avem masini, si cine nu o are momentan, il salta un coleg, asta nu-i o problema. Chestia e ca pe litoral , acum in perioada asta este dezolant si nici o carciuma deschisa . Iar afara ... nu prea putem sta ca nici vremea nu tine cu noi.
Eu as propune ca intalnirea sa aiba loc Sambata viitoare , adica in data de 05 Februarie , poate pe la ora 15 asa . Voi ce parere aveti ??sigpic
Comentariu

d

Comentariu