Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Cafenea

Adună
X

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

• Taci mah albisorule , te simti cumva ?
    Si lasati licuriciu in pace , ca-i agitat ca berea, si poate face spume .
    Daca-l prinde cicutza in flagrant ... il corteaza de vorbeste ca metosoprana toata viata.
    sigpic

Comentariu

• LOl zici ca e negreasa...

Comentariu

• Ce inseamna sa ai mult timp liber..numai Cicu si Flo mai posteaza pe aici
        sigpic

Comentariu

• Lol...nu ai somn buey?

Comentariu

• CIC-ule sa vezi ce-ti sparg eu admisia ,ti-o tunez la fel ca "iubita" ta de mai sus , daca speli licuriciu si ploua din cauza ta !!
            sigpic

Comentariu

• Na ca nu a plouat . Lasa-mi iubita in pace, daca te mai iei de buzuca mea te inebunesc
              https://www.facebook.com/www.crisgarage.ro

Comentariu

• E interesanta poza...si ideea da cn a pus`o )

Comentariu

• Ersin...nu conteaza cine a pus-o, important e ca ai ceva si tu acolo.

Comentariu

• Cred ca ar trebui sa`i fac si eu o poza ca nu mai merge treaba da mai intai tre sa`mi pun stickeru !
                    sa`mi aduci si mie dala supercars.ro.

Comentariu

• Mai fratilor...a ajuns la urechea mea de la ala cu zambilica, cum ca ar fi un logan prin oras, gri comet, cu insemnele PH..si nu ma refer la pompa, ci tot tacamu, inclusiv scrisu si tot..stie cineva ceva de treaba asta?
                      sigpic

Comentariu

• Daca vine de la Zambilica .... e clar ! Daca-l mai vede ... sa-l urmareasca si sa-l intrebe "respectuos" care-i baiu.
                        sigpic

Comentariu

• Iti dai seama ca respectuos ca doar nu-i o crima sa porti un sticker mai ales sa faci si reclama .
                          https://www.facebook.com/www.crisgarage.ro

Comentariu

• Ba e o crima atunci cand e un logo la care am muncit eu si il pun toti idiotii pe masini de parca e scris cu racing...daca ai vazut bine atunci ala trebuie oprit si luat la intrebari, ca nu suntem negri pe plantatie aici...
                            sigpic

Comentariu

• Aici pot sa zic....MUSCA DIN EI GEORGE

Comentariu

• aRRRRRR

Comentariu

Procesare...
                                X