Cred ca cuvantul "club" e mai mult asa de scena , "grup" ar fi ceva mai potrivit. Pentru ca asta ne place sa credem ca suntem, un grup de amici/prieteni care isi repara singuri masinile, atat cat ii tine cureaua bineanteles . Ne sfatuim uni cu alti referitor la ce modificari am mai putea face pe la masini,ca dupa sa punem in aplicare . Ne murdarim, dar satisfactia lucrului facut cu manutele nostre ne da un sentiment de bucurie. Si ce-mi place mie la grupul asta ca seamana mult cu politica din Romania. Adica sunt persoane de stanga, de centru, si de dreapta . Uni sunt orientati pe tunareala si numai asta viseaza , alti sunt asa si asa , si alti care nu se omoara prea mult cu modificatul masini. Nu specific cine , ce si cum , ca se lasa cu vanatai.
Dar toti au un numitor cumun : prietenia .
Cam atat.
P.S. - oricum deluxu e tartariciu sef al tunarelilor care isi baga coada si nu ne lasa in pace !!
P
Dar toti au un numitor cumun : prietenia .Cam atat.
P.S. - oricum deluxu e tartariciu sef al tunarelilor care isi baga coada si nu ne lasa in pace !!
P

)

iti dai seama ca ajunge sa fii pasionat si om de treaba cu care sa impartim opinii, da e si mai bine daca putem sa ne diversificam aria, fiecare sa aduca cate ceva in grup, incat sa fim complet autonomi de service-uri, bani aruncati si alte lucruri 
Comentariu