Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Cafenea

Adună
X

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

Cred ca cuvantul "club" e mai mult asa de scena , "grup" ar fi ceva mai potrivit. Pentru ca asta ne place sa credem ca suntem, un grup de amici/prieteni care isi repara singuri masinile, atat cat ii tine cureaua bineanteles . Ne sfatuim uni cu alti referitor la ce modificari am mai putea face pe la masini,ca dupa sa punem in aplicare . Ne murdarim, dar satisfactia lucrului facut cu manutele nostre ne da un sentiment de bucurie. Si ce-mi place mie la grupul asta ca seamana mult cu politica din Romania. Adica sunt persoane de stanga, de centru, si de dreapta . Uni sunt orientati pe tunareala si numai asta viseaza , alti sunt asa si asa , si alti care nu se omoara prea mult cu modificatul masini. Nu specific cine , ce si cum , ca se lasa cu vanatai. Dar toti au un numitor cumun : prietenia .
    Cam atat.
    P.S. - oricum deluxu e tartariciu sef al tunarelilor care isi baga coada si nu ne lasa in pace !! P
    Ultima editare de SAILOR MAN; 03.Feb.2011, 19:19.
    sigpic

Comentariu

Cred ca tu esti tunerul din descrierea de mai sus, dar esti modest si nu vrei sa recunosti. Cine mai are tarla cu rapita, muncita de gagici, pentru dizal si senzori de parcare ca tine? )
      Ultima editare de DeLuXe; 03.Feb.2011, 19:20.
      sigpic

Comentariu

Pai sti foarte bine ca nu prea ma descurc cu covrigu , si deaia i-am montat , ca sa-mi zbiere daca e ceva. Iar de fetele mele... ia nu va mai legati, ok?
        sigpic

Comentariu

Si noi care vroiam sa-ti facem sigla unicat de dizelist. Daca tu vrei gagici ...
          sigpic

Comentariu

Postat în original de CT84LEU Vezi post
            Am si eu o curiozitate: Ce trebuie sa faca cineva sa fie membru in clubul vostru?
            Chiar vroiam sa zic inca de la inceput ca denumirea de "club" e prea mult iti dai seama ca ajunge sa fii pasionat si om de treaba cu care sa impartim opinii, da e si mai bine daca putem sa ne diversificam aria, fiecare sa aduca cate ceva in grup, incat sa fim complet autonomi de service-uri, bani aruncati si alte lucruri
            sigpic

Comentariu

Voi ma faceti sa-mi cer transferul la Poarta Alba , ca muntenii mei au niste gretuuuuriiiii....de te apuca dorul de lamaie stoarsa !
              P.S. Vreau si eu in grup
              Ultima editare de THUNDER77; 03.Feb.2011, 20:38.
              Si Vis Pacem , Parabellum !!!

Comentariu

Nu tre sa ti faci nici un transfer..pot fi oameni care se potrivesc la aceasi pasiune si la distante de km
                sigpic

Comentariu

E bine atunci M-am mai linistit.....Cu unul din voi am luat deja contact pe mess

Comentariu

Pai si cum se procedeaza in astfel de cazuri? Supunem la vot ?
                    De la mine = OK
                    sigpic

Comentariu

Si din partea mea ok

PS. Mie mi-ai dat add?

PS2. Sa-mi traiasca BALAURII, sa moara geo de oftica
                      sigpic

Comentariu

Cu siguranta OK si din partea mea, vad ca esti interesat cu adevarat
                        ma doare in sarpe pe mine de balaurii tai bah
                        Ultima editare de Geo; 03.Feb.2011, 21:23. Motiv: Nu dai ban la VIP bah, ca ramaneti fara :))
                        sigpic

Comentariu

Beton baieti , multam de ok-uri De-Luxe pai da-i add la tandrese2000 ca altfel nu te vad . Matrozului i-am dat accept si norocul a fost ca m-a cautat el ca eu il ratacisem deja prin lista

Comentariu

Despre ce animale preistorice vorbiti mah secretosilor ? Ia zi mah deluxule ce ti-a mai luminat mintea. Poze ceva !!!!
                            Ultima editare de DeLuXe; 03.Feb.2011, 21:27. Motiv: scrie bre corect sa intelegm si noi
                            sigpic

Comentariu

Pentru geo, fara numar. Mori ma piele cadea-ti-ar bujia. Click pe imagine pentru versiune mai mare. 

Nume:	DSC04358(1).jpg 
Afișări:	1 
Mărime:	107,5 KB 
ID:	36416
                              sigpic

Comentariu

Bai serpisor , ai comandat si un capac destept care sa acopere pe acolo? Asa cum are din fabrica . Ceva cu stil.
                                sigpic

Comentariu

Procesare...
                                X