Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
azi desi a fost Duminica si am lenevit toata ziua nu m-am putut abtine si am spalat scaunul cu solutie pentru tapiterii. imi faceam probleme ca am ala de la centura prins pe scaun , acum sunt linistit ca si scaunul care l-am luat are lafel . maine incerc sa il pun pun in masina sa vedem ce adaptari trebuiesc facute .
PS: am noroc ca e ud ca in seara asta iar dormeam in el )
Mai omule dar nu mai fii asa descurajat. Daca tu simti ca masinuta trage mult mai bine este ok de zgomot parca ai zis tu atunci ca s a rezolvat nu mai e asa turbata . Sa nu ti para rau niciodata de banutii pe care i ai bagat in ceva, macar stii ca ti ai realizat un vis. Numai bine si saptamana viitoare sa rasune Eforie de la caraitorile noastre
Haideti sa facem totusi treaba corect...avem topic aici dedicat intalnirilor...la cafenea vorbim ce vrem noi, si avem si topic pentru modificari..sa postam ce trebuie, unde trebuie..ca dup-aia nu mai gasim nimic ca lumea, o sa fie un mare amalgam
Au trecut doua zile...si avem asa:
Deluxe: Set sigle fata-spate - 12 ron
Floryn: Set sigle fata-spate - 12 ron
Silviu : Sigla fata - 5 ron
Cicu: Set sigle fata-spate - 12 ron
Yrman: Set sigle fata-spate - 12 ron
Gaby: Set sigle fata-spate - 12 ron
Geo: Set sigle fata-spate - 12 ron
Am adaugat un ron la fiecare pentru transport, care din pacate e 8 lei prin Posta Romana, avem 80 de ron in total. Sambata vreau sa am banii de la toata lumea si saptamana viitoare le aveti. Punct.
aici putem vorbi geo
geo ai dreptate cu privire la membrii
noi suntem o comunitate mai mica aici la tg-jiu de asta te-am intrebat,nici la noi nu se rezuma totul la forum pot spune ca nu e duminica sa nu ne intalnim ,vorbim ,radem ,glumim,ne ajutam etc
dupa parerea mea asa e frumos sa intrebi sa faci dovezi ca poti fii membru intr-un club,nu cum s-a facut pe .... unde toata lumea e membra toata lumea cunoaste tot despre masini.
Pai nici noi nu suntem o comunitate foarte mare nu stiu daca se poate spune comunitate...un grup de prieteni..pe LC e altceva, acolo era legatura doar din cauza aceleiasi marci nu neaparat cunoscatori/interesati de mecanica sau auto in general...in fine, nu comentam la ce s a ajuns acolo..tre sa recunosc ca ar fi interesant sa avem filiale pai daca vrei, aduna ti comunitatea pe aici sa vedem si noi cu cine umbli si poate va faceti si topic de intalniri, cine stie
Ce ai rezolvat cu masina, ti o face casco?
da o sa vorbesc cu prietenii sa le zic (nu genuri de erau pe lc)
dupa interventii am primit un raspuns pozitiv,
sper ca luni marti sa intre in reparatie
o sa revin cu detalii
nu iti face griji ca el nu e unul din prietenii mei,e cu ceilalti useri lc
prieteni care ma si intalnesc cu ei ,glumim,discutam,ne ajutam sunt eu,bia si gbi
Domnu, PetrolHead prin defintie, e cineva care are pasiunea automobilistica in sange..absolut tot ce tine de auto..n are nici o treaba cu Otto sau Rudolf Diesel
Dragi colegi , ati vazut patinoarul de prin cartiere ? Pe bulevarde se circula bine, dar prin cartiere ..... belea !
Am ramas super surprins azi cat de repede (cca 5 min) mi-a cazut gheata de pe parbriz , si asta multumita rezistentei magice de la ventilatia masini. La -4 grade afara si batea vantul, e chiar de laudat . Am facut un drum de la ICIL pana la Doraly tur/retur, si motorul nu s-a incalzit. Deabia cand am parcat in fata blocului au aparut 2 liniute la temp. apa.
Aaa , si traiasca si incalzirea din scaune !!
Procesăm date personale despre utilizatorii sitului nostru, prin folosirea de cookie-uri și alte tehnologii, pentru a-ți oferi serviciile noastre, reclame personalizate, și pentru a analiza activitatea sitului. Am putea partaja anumite informații despre utilizatorii noștri cu partenerii noștri de reclamă și analiză. Pentru detalii suplimentare, vezi Politica de Intimitate.
Prin click pe "DE ACORD" mai jos, ești de acord cu Politica noastră de Intimitate și procesarea de date personale și practici cookie după cum sunt descrise aici. Accepți și că acest forum poate fi găzduit în afara țării tale și îți oferi consimțământul pentru colectarea, stocarea, și procesarea datelor tale în țara unde acest forum este găzduit.
Comentariu