Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
Ba mie unul nu mi s-a parut ca e degeaba modificarea. Parerea mea e ca trage mai bine ca inainte masina , chiar daca nu am condus-o dupa chestia asta , se simte destul de bine si de pe locul din dreapta . Acum... fiecare percepe in felul lui.
Ca face ceva zgomot , e normal , la burlanul ala .... ce pretentie sa ai?
Corect, se simte bine, dar nu e modificarea pe care o lauda toti ... moama am evacuare, am scos catu, rup tot. Hai ne dam?
PS. Degeaba se simte la peste 5000 rpm, eu linii nu fac, deci irelevant.
Poate dupa balauri, aia care toate lumea ii lauda ca misca mai bine jos, o sa fie altceva, acum nu stiu ... dar pe mine puterea sus in 5000-7000 nu ma avantajaza cu nimic.
Colegule, aici tu sti cel mai bine ce vrei de la masina ta. Daca e sa te iei dupa ce se tot discuta in stanga si in dreapta pe forumuri, e o super investitie. Eu, te invit sa spui aici , exact , ce crezi ca trebuie evitat sau ce recomanzi in legatura cu treaba asta. Sunt multi care vor sa-si fac asa ceva si nu stiu ce-i asteapta . Tu, banuiesc ca le poti lumina putin calea. Daca nu aici, poate creeam un topic nou .
Am zis mai sus, si repet. Daca te dai la liniute, si vrei fiecare cal pe care ti-l ofera modificarea, investitia e super. Daca vrei sa fie si masina de oras, cum vreau eu, ca nu mereu sunt blanar, e prea zgomotoasa eliminarea toturor componentelor ce confera silentiozitate motorului ... catalizator si intermediara. Eliminarea catalizatorului nu este asa spuma cu lapte cum lauda toata lumea.
Pai Silviu ce ai vazut tu a fost mai mult la drum lung asa . Si nu se simt , ca rezonanta , ma refer. Galagia e in oras cand schimbi mai des. Dar banuiesc ca nu vrei galagie , nu-i asa?
Iar ,ca o chsetie de curiozitate personala, sa ne arati si noua "playground-ul" tau.
Nu intelege gresit. Nu urla , dar nici stok nu e. Se aude o maraiala. Personal imi place cum se aude , dar eu la mine la masina imi place silent , chiar daca as face toata galeria din inox , ca sa stiu ca ani multi, multi , nu mai am probleme cu ea .
modelul scaunului e ca in link-ul ce il atasez mai jos .doar ca e negru cu rosu. eram tare daca faceam rost de amandoua dar cel al pasagerului e irecuperabil . ma multumesc cu asta ca oricum nu o ard " reising" cand sunt cu pasageri . http://www.nissansilvia.com/forums/u...2853_thumb.jpg
A fost super azi...m am lamurit in final cate masini imi da dieselu resoftat
@cicu: ai face bine sa apari si tu daca tot te dai membru...nu unii isi bat capu si altii nu...
Cate masini? Ce dci ai gasit ca marinaru nu si-a batut capu. Noi doi am ramas acum.
Ce ? Care dci? De unde? O fi fost ala din parcare care avea sigla de 1.4mpi , si cu tipsul murdar de rugina. Cand a plecat tipul am ramas toti ca la dentist .
Vroiam sa vad ce sprint are din mers tractoru, d aia m am bagat in spatele lui si in momentul in care eu eram pe la 5000 el era cam maxim doua masini in fata mea, acuma nu stiu cat i a dat sau daca i a dat deloc nu e nimic spectaculos, cred ca era oricum destul de evident..
Ala cu sigla de 1.4 probabil era din ala care are impresia ca dieselu lui de 65 rupe asfaltu si si a pus sigla sa se mire toti aia cu bicicleta pe care ii depaseste ce forta are el
Cate masini? Ce dci ai gasit ca marinaru nu si-a batut capu. Noi doi am ramas acum.
Cu tine nu are rost sa ma dau pentru ca deja am in cap ca ma faci si asa nu cred ca reusesc sa fac ceva ca lumea stiind deja ca pierd..e pisihologica treaba cu yrman e alta treaba...da dupa resoftare oricum
Procesăm date personale despre utilizatorii sitului nostru, prin folosirea de cookie-uri și alte tehnologii, pentru a-ți oferi serviciile noastre, reclame personalizate, și pentru a analiza activitatea sitului. Am putea partaja anumite informații despre utilizatorii noștri cu partenerii noștri de reclamă și analiză. Pentru detalii suplimentare, vezi Politica de Intimitate.
Prin click pe "DE ACORD" mai jos, ești de acord cu Politica noastră de Intimitate și procesarea de date personale și practici cookie după cum sunt descrise aici. Accepți și că acest forum poate fi găzduit în afara țării tale și îți oferi consimțământul pentru colectarea, stocarea, și procesarea datelor tale în țara unde acest forum este găzduit.
Comentariu