Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Cafenea

Adună
X

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

Ba mie unul nu mi s-a parut ca e degeaba modificarea. Parerea mea e ca trage mai bine ca inainte masina , chiar daca nu am condus-o dupa chestia asta , se simte destul de bine si de pe locul din dreapta . Acum... fiecare percepe in felul lui.
    Ca face ceva zgomot , e normal , la burlanul ala .... ce pretentie sa ai?
    Ultima editare de SAILOR MAN; 11.Feb.2011, 00:14.
    sigpic

Comentariu

Corect, se simte bine, dar nu e modificarea pe care o lauda toti ... moama am evacuare, am scos catu, rup tot. Hai ne dam?

PS. Degeaba se simte la peste 5000 rpm, eu linii nu fac, deci irelevant.

Poate dupa balauri, aia care toate lumea ii lauda ca misca mai bine jos, o sa fie altceva, acum nu stiu ... dar pe mine puterea sus in 5000-7000 nu ma avantajaza cu nimic.
      Ultima editare de DeLuXe; 11.Feb.2011, 00:18.
      sigpic

Comentariu

Colegule, aici tu sti cel mai bine ce vrei de la masina ta. Daca e sa te iei dupa ce se tot discuta in stanga si in dreapta pe forumuri, e o super investitie. Eu, te invit sa spui aici , exact , ce crezi ca trebuie evitat sau ce recomanzi in legatura cu treaba asta. Sunt multi care vor sa-si fac asa ceva si nu stiu ce-i asteapta . Tu, banuiesc ca le poti lumina putin calea. Daca nu aici, poate creeam un topic nou .
        sigpic

Comentariu

Am zis mai sus, si repet. Daca te dai la liniute, si vrei fiecare cal pe care ti-l ofera modificarea, investitia e super. Daca vrei sa fie si masina de oras, cum vreau eu, ca nu mereu sunt blanar, e prea zgomotoasa eliminarea toturor componentelor ce confera silentiozitate motorului ... catalizator si intermediara. Eliminarea catalizatorului nu este asa spuma cu lapte cum lauda toata lumea.
          sigpic

Comentariu

Sa nu cereti scaunele de clio ca s-au adjudecat Sa-ti traiasca, sa te tina bine.
            sigpic

Comentariu

Pai Silviu ce ai vazut tu a fost mai mult la drum lung asa . Si nu se simt , ca rezonanta , ma refer. Galagia e in oras cand schimbi mai des. Dar banuiesc ca nu vrei galagie , nu-i asa?
              Iar ,ca o chsetie de curiozitate personala, sa ne arati si noua "playground-ul" tau.
              sigpic

Comentariu

Pentru asta s-a redeschis topicul de masinile membrilor.
                Adica ce vrei sa zici bre, ca a mea tot urla?
                sigpic

Comentariu

Nu intelege gresit. Nu urla , dar nici stok nu e. Se aude o maraiala. Personal imi place cum se aude , dar eu la mine la masina imi place silent , chiar daca as face toata galeria din inox , ca sa stiu ca ani multi, multi , nu mai am probleme cu ea .
                  sigpic

Comentariu

modelul scaunului e ca in link-ul ce il atasez mai jos .doar ca e negru cu rosu. eram tare daca faceam rost de amandoua dar cel al pasagerului e irecuperabil . ma multumesc cu asta ca oricum nu o ard " reising" cand sunt cu pasageri .
                    http://www.nissansilvia.com/forums/u...2853_thumb.jpg
                    Membru defect al Petrolhead!

Comentariu

• Postat în original de Geo Vezi post
                      A fost super azi...m am lamurit in final cate masini imi da dieselu resoftat
                      @cicu: ai face bine sa apari si tu daca tot te dai membru...nu unii isi bat capu si altii nu...
                      Cate masini? Ce dci ai gasit ca marinaru nu si-a batut capu. Noi doi am ramas acum.
                      sigpic

Comentariu

• Ce ? Care dci? De unde? O fi fost ala din parcare care avea sigla de 1.4mpi , si cu tipsul murdar de rugina. Cand a plecat tipul am ramas toti ca la dentist .
                        sigpic

Comentariu

• Vroiam sa vad ce sprint are din mers tractoru, d aia m am bagat in spatele lui si in momentul in care eu eram pe la 5000 el era cam maxim doua masini in fata mea, acuma nu stiu cat i a dat sau daca i a dat deloc nu e nimic spectaculos, cred ca era oricum destul de evident..
                          Ala cu sigla de 1.4 probabil era din ala care are impresia ca dieselu lui de 65 rupe asfaltu si si a pus sigla sa se mire toti aia cu bicicleta pe care ii depaseste ce forta are el
                          sigpic

Comentariu

• Postat în original de DeLuXe Vezi post
                            Cate masini? Ce dci ai gasit ca marinaru nu si-a batut capu. Noi doi am ramas acum.
                            Cu tine nu are rost sa ma dau pentru ca deja am in cap ca ma faci si asa nu cred ca reusesc sa fac ceva ca lumea stiind deja ca pierd..e pisihologica treaba cu yrman e alta treaba...da dupa resoftare oricum
                            sigpic

Comentariu

• iaute la asta mic... vrei cumva vreo provocare??

Comentariu

• Poate..putin mai incolo Continuam aici
                                sigpic

Comentariu

Procesare...
                                X