Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

VW Bora "EDITION"

Adună
X

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

am rezolvat si cu instalarea...tras firul pentru gps in spate si montat sub luneta
    si restul firelor in locasul playerului
    eu zic ca da foarte ok
    in primul si primul rand sunt tare multumit de calitatea sunetului(cu reglaje minime)se aude bassul de baraie tot

in rest....knobul(maciulia schimbator) este pe drum si cu aia in mare parte am rezolvat interiorul,cel putin pe anul asta sigur(ar mai fi un interior recaro sau ceva folii de carbon dar deocamdata atat)

ca ultimii 2 pasi...(poate doar unu),ar fi bara stabilizatoare(eventual daca ma poate ajuta cineva cu poze montate pe tdi)din cate am auzit ii mai complicat cu compatibilitatea
    si in final +\- moftul meu vechi,cheiile briceag
    Fișiere atașate

Comentariu

A iesit super bine, zici ca e de acolo.
      Hartile pentru GPS poti sa le updatezi, ultima versiune de harta pentru Romania ar fi din primavara 2012 parca?, banuiesc ca sunt scrise pe o memorie interna?

Comentariu

da...este cu fata detasabila,poti folosit gps-ul individual,si are slot pentru card Sd
        momentan recunoaste doar drumuriile principale din Ro...asta este softul original de la Pioneer dar se rezolva prin Igo8 sa fie detaliat la nivel de Ro

curand o sa ma ocup si de asta,am facut un drum Timisoara-Lugoj si chiar este precis(anunta cu 50-100 m intersectiile si etc)
        legat de compatibilitate sa zic asa,de asta am tot cautat ceva sa fie totusi in ton cu bordul(nu iesit mai in afara sau butoane extra si etc etc)asa chiar da ok,si sta foarte bine

Comentariu

si alte poze fresh....

azi sau maine trebuie sa ajunga si maciulia(knob)schimbator cu tot cu saculet
          si probabil ca vineri o sa imi indeplinesc moftul,cheiile briceag si o noua alarma
          dupa toate astea ramane doar bara stabilizatoare(cu care sunt destul de probleme ca nu prea se gaseste pentru tdi)ii cu semnul intrebarii

cu astea as vrea sa inchei anul....pe urma vedem
          Fișiere atașate

Comentariu

si mai am cateva poze....

iar ca completare am fost la o revizie cu ea,sta foarte ok(niste discuri voi comanda curand)si uleiul voi schimba in weekend+aditiv...si etc etc
            jantele deocamdata is la vanzare
            Fișiere atașate

Comentariu

Turbina te-ai gandit sa o schimbi cu una mai mare?

Comentariu

Postat în original de PWR Vezi post
                Turbina te-ai gandit sa o schimbi cu una mai mare?
                legat de motor,ramane ultim capitol,aspect
                nu de alta dar chiar merge foarte ok si chiar si asa a 6-a folosesc rar
                m-ar tenta un cip(de care nu sunt foarte lamurit)si un intercooler mai mare...nu ar fi rau nici o turbina...
                oricum in viitorul apropiat sigur nu

Comentariu

a ajuns si knobul si saculetul....arata foarte ok
                  sper sa ma tina
                  revin cu poze,montata

a mai ramas cheiile(in cursul saptamanii se rezolva)
                  si in standby bara stabilizatoare....eventual aveti poze,stiti masini care au asa ceva pe golf4\bora tdi mi-ar fi de folos
                  Fișiere atașate

Comentariu

azi am schimbat uleiul,ideia ar fi ca ce improvizatii trebuie sa gasesc sa reusesc sa rezolv problema(nici cum nu ma pot baga sub ea)
                    probabil in 2-3 saptamani va intra in winter mode(jante de tabla si posibil suspensiile stock)
                    am aplicat niste folie carbon pe stalp(e foarte ok pentru prima tentativa)
                    si niste poze cu schimbatoru
                    Fișiere atașate

Comentariu

cate poze si cu moftul meu
                      am cam iesit oarecum scump zic eu dar asta e...ce mai conteaza
                      250 lei alarma Lucas cu telecomenzi tip audi q7,instalare inclus
                      si 50 lei mutatul cipului si copia lamelei

este cineva pe forum care se pricepe la VT(virtual tuning)?!
                      incontinuare azi mai mesteresc putin pe la masina(probabil "refac" capacele de la oglinzi)
                      si inca caut informatii legat de strut bar,sa pot incheia anul inplinit
                      Fișiere atașate

Comentariu

nu as vrea sa port un monolog dar cam asta ar fi ultima miscare la masina
                        am "refacut" oglinziile(vopsit cu negru mat)

de azi voi fi plecat cateva zile din tara(si mai des...adica frecvent)deci tot ce mai ramane cand ajung sa prind timp apoi sa trec la winter mode(table si probabil pun si suspensia normala...)

inca astept pareri,sfaturi,discutii etc etc referitor la posturiile mele mai sus si sa ne auzim cu bine
                        Fișiere atașate

Comentariu

multumesc pentru likeuri....vad ca incet incet am adunat cateva
                          este inbucurator pentru mine sa vad ca totusi sunt oameni care aprecieaza ce am realizat(desi inca mai am muuuulte de facut)si nu in ultimul rand ca le place rezultatul
                          este un mare + pentru mine

dupa cum am zis stagnez,asa ca maxim ce pot sa fac este sa adaug alte 2-3 poze din categoria Black&White....instrumentul mare este cu care trag tare pentru finante pentru la anul si motivul plecarii dese si mai lungi
                          curand schimb distributia
                          ieri am avut ghinionul sa se rupa o clema de la macara(probabil era inghetat si cand am actionat geamul....)
                          caut timp sa pun suspensia originala si sa trec la table
                          cam atat
                          Fișiere atașate

Comentariu

Oooooooooooooo km fara incidente !!!!!!
                            Fratele cel mare , frumos , frumos!!!!!
                            Si o melodie : https://www.youtube.com/watch?v=Apju...eature=related

Comentariu

fain sau nu....asta e...bine ca ma descurc asa
                              pentru bora bora o fac...si pentru un ban in buzunar,atat dar nu ma pasioneaza deloc

oricum pe acolo(america)cred ca ii altfel,total diferit.....chiar poate fain
                              aici pe drumuriile noastre si in general europa(controale dupa controale,spaga si etc...)e greu

Comentariu

2 zile de lucrat dar am rezolvat in final,montat suspensia originala la loc(am prins weekendul acasa..)si montat tablele cu gumele de iarna
                                alta senzatie masina,pot sa ma bucur de cel mai mic consum,merg arhi relaxat si chiar ii comfort
                                oarecum mi-a lipsit mult
                                ca si concluzii,curand va trebui sa schimb bucsele de la bara stabilizatoare(suspensiile si jantele le-au cam omorat)si oarecum si bucsa de la brat dar inca nu ii sigur
                                deci mare concluzie ca nu avem drumuri pentru show si chiar am mers foarte atent si etc etc

deocamdata suspensia si jantele sunt de vanzare
                                o sa revin cu poze desii nu este nimic fotogenic(inalta si cu table)cel mai probabil ne mai auzim la anul intre timp curand rezolv 2x discuri,distributia si cam atat...voi continua cu un detailing interior(curatare cu aburi)si sa rezolv bara stabilizatoare un alt moft
                                Fișiere atașate

Comentariu

Procesare...
                                X