Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

VW Bora "EDITION"

Adună
X

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

Stopurile sunt pe led?..macar partea de lumini de pozitie?

Comentariu

da sunt led...
      pozitia si frana

iata cateva poze cu ele pe masina...

azi am reusit sa le montez..
      eu is multumit
      zic ca arata ok...dau bine
      Fișiere atașate

Comentariu

avem si suspensie
        raceeeeeland
        revin cu poze cu ea montata...

asa arata acum
        eu si multumit...putin la reglajul din spate o sa umblu ca am facut dupa ochi(pe fata ii ok si ii si la fel...5cm mai am filet coborare..)

nu am fost la drum mai lung dar asa ce am testat se comparta bine
        sper sa ma tine si totul sa fie ok

urmeaza tapitarea de volan,sa rezolv cu tipsul(prelungit toba mea..)
        si deocamdata cam atat...planuri mai am dar nu stiu ce o sa fac si cand din urmatoarele:bara de rigidizare,chei briceag,scut metal,alta buza bara fata,si poate mai adaugam niste cai...
        sa ne auzim cu bine
        Fișiere atașate

Comentariu

si alte poze...

deocamdata stagnez..nimic nou
          ma apuc putin de tehnic(ceva bucsaraie...etc..)
          si cand am timp rezolv volanul
          mai departe vedem ce o fi
          am fel si fel de chestii in cap dar usurel le rezolv

schimbari mari nu vor mai fi...singura chestie o vopsea noua
          in rest ce am amintit pana acum(poate ceva boxe in usi,cheiile,bara stabilizatoare...scut...nimic fantastic)

si mai pun cateva...

oricum daca are cineva ceva idei legat de aspect ce se mai poate face..sunt bine venite
          eu zic ca asa ii cel mai ok...dar poate imi scapa ceva...

stiu ca ar fi kit de r32 sau rieger..si chestii de genul dar eu ma refer la ceva subtil
          urmaresc de ex o buza bara fata...(4motion sau riger..)+ lip de la cupra
          si in rest ce am mai amintit mai sus..dar putin probabil si va spun de ce
          bara de rigidizare cam pica pentru ca din cate am vazut ii mai complicat,trece deasupra capacului de la motor..poate atinge etc etc..
          boxele in usi nu imi este prioritar...suna foarte ok muzica dar am zis sa fie un fel de upgrade
          cheiile briceag este un moft..nu stiu daca merita 250 lei...
          scut motor metal...cel mai probabil...ca sa fie SAFE
          in rest...cam atat
          Fișiere atașate

Comentariu

Arata superb masina, imi place cum decurg modificarile, cum e cu noua suspensie reglabila? e mai rigida sau la fel cu ce aveai inainte?

Comentariu

Este mai rigida dar nimic extra...raceland ii chiar ok...
              la drumuri mai nasoale cam topaie oarecum dar per amsamblu este bine
              am avut la audi H&R si chiar daca ii calitate,marca si etc era muult mai rigida iar eu nu aia cautam...pentru aspect asta e,suport acum putin discomfortul.

Comentariu

dupa cum am spus...putina intretinere
                am comandat cam tot tacamul de la Mafra...
                1.ceara lichida(are un effect foarte bun)daca as avea si o vopsea calumea pe masina ar fi ca din cutie scoasa
                2. luciu pentru gume,imi place enorm,cel mai multumit de asta
                3.ceva solutie pentru curatat geamuriile(in primul rand sa nu mai am discutii cu mama ca ii folosesc ajax-ul din casa.....)dar isi face treaba
                4.sampon auto cu ceara,nimic fantastic dar dupa cateva sapalari fara sa amplic ceara lichida se observa diferente
                5. in final,pentru intretinere interior silicon si pulimax pentru tapiterie

recomand...ii o investitie de 100 lei dar merita
                incontinuare standby(am si ceva sunet ciudat la directie,cel mai probabil rulmentul)va trebui sa o rezolv
                mai apoi 2-3 chestii mici pana la un pas mare cea de vopsit(in toamna sau cel mai probabil primavara..)
                1.poate pun un eleronas(lip)pe portbagaj
                2.am gasit ceva semnale led(pe aripiile fata)si oglinzi sport...vedem daca iasa ceva
                3.s-ar putea sa schimb playerul(putin probabil)sa fac un upgrade la boxele fata(desii as mai vrea sa trag de astea originale ca ii pacat sa le dau jos)si daca as gasi o prelungire de bara fata..

cam ataaaaat
                sa ne auzim cu bine
                Fișiere atașate

Comentariu

Si crezi ca e mai buna solutia aia de curatat geamuri decat banalul ajax? ca sa numai zic ca ajax-ul e si foarte ieftin.

Comentariu

Postat în original de PWR Vezi post
                    Si crezi ca e mai buna solutia aia de curatat geamuri decat banalul ajax? ca sa numai zic ca ajax-ul e si foarte ieftin.
                    nu stiu daca o fi careva mai bun...dar chestia ii ca am si subliniat,in acest fel nu mai am discutii cu mama....ca ii folosesc produsul din casa...cam asta ar fi ideia
                    dar oricum is si multumit de produs pentru ca curata repede acele depuneri(cacat de nu stiu ce si etc..)+ parca ar un fel de luciu

Comentariu

De cateva zile a ajuns si mascota mea

In rest am terminat cu tehnicul(am avut ceva sunete ciudate la plecare si cand franam prima oara...un sunet identic ca si cand planetara ii dusa,insa pe directie inainte,nu virata)a fost rulmentul
                      + am schimbat ceva bucsaraie
                      etc...acum ii alta viata,iar ii liniste

Sper sa imi fac candva timp si pentru volanul ala sa rezolv odata,ca luna viitoare merg la o tura prin Transfagarasana si vreau sa ating piele noua
                      in rest standby dupa cum am mai spus-o
                      o sa vina un lip de bara fata de la Cupra R
                      si vedem ce mai intra(boxele,ceva pe la interior....)insa nimic concret

un ultim mare pas(evident mai apoi cand se mai aduna resurse voi continua)vopsitul
                      Fișiere atașate

Comentariu

Astept o poza cu veveritoiul asta montat, sa vad cum vine ca mi-as lua si eu unul, e haios.

Comentariu

Postat în original de PWR Vezi post
                          Astept o poza cu veveritoiul asta montat, sa vad cum vine ca mi-as lua si eu unul, e haios.
                          eu am pus-o in parbriz in fata...era mai ok poate la luneta dar avand folie nu se vede

asa ca ii in partea stanga ii sade locul,prinsa in ventuza

Comentariu

cateva poze de ieri cu un e46 touring

zilele astea cand am timp o sa cumpar un Lip de Cupra R...sper sa dea bine pe bara mea(si cu asta am rezolvat probleme de "buza")
                            mai ramane sa cuget asupra boxelor,un eleron finut de portbagaj...
                            mai am 2-3 chestii in cap(detalii pe la interior,moftul de chei briceag dar vedem ce o fi)
                            Fișiere atașate

Comentariu

m-a apucat nebunia si ma gandesc serios sa fac un upgrade la player,un dvd 2din ceva cu gps...buget 250-300 eu,evident ceva de marca(pioneer imi plac mult dar nu exclud nici alpine)
                              ca si modele ce am gasit:

1. avic d3
                              2. x920 bt
                              3. f910 bt
                              4. sau avp hp 3100
                              poate ati vazut/auzit careva,sau chiar detineti,rog pareri care ar merita cel mai cel

mai apoi treaba cu buza de Cupra ramane valabil
                              si ar mai fi un eleron(exact ca cel din poza daca as gasi...altu nu)
                              poate poate ceva infolieri de carbon prin interior
                              cam atat....chiar ca gata

ramane in timp sa schimb jantele(rondel 21 sau brock b1)
                              Fișiere atașate

Comentariu

Oare , cam atat....chiar ca gata ?
                                Nu te cred .

Comentariu

Procesare...
                                X