Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
Super anvelopele, mai ales pe ploaie stau bine.
Greutatea rotii(janta+anvelopa) e foarte buna, la ce dimensiune ai 205/45/17" super ok,plecare usoara de pe loc,consum mic,etc.
Ca si comparatie eu am 195/55/15" si are 17,5Kg roata(jante OZ Hydra), daca as fi avut pe 16" cred ca ma apropiam de 19Kg.
Intotdeauna cand va achizitionati jante sa va uitati si la aspectul greutate nu doar la aspectul exterior(design), conteaza foarte mult ca jantele sa fie cat mai usoare, chiar daca sunt mai scumpe dar merita.
Da foarte corect...nu doar aspectul conteaza ci si calitatea...si aici ii vorba mai ales de greutate si de duritatea jantelor..
relativ este spre 17kg...dar nu chiar....oricum,am zis si eu ca ii chiar ok ~17kg jante pe r17..cele de pe spate sunt mai grele dar nu ii asa important
as vrea sa va doresc un Paste Fericit si Hristos a Inviat
ca si detalii despre masina
am facut o lista ferma pe care o voi urma si pe urma intru in standby o vreme
ca si "reparatii" am de schimbat o macara(s-a rupt clema de la geam)
-sa repozitionez tipsul de la toba(prelungit)
ca si modificari:
-aprox joi trebuie sa am suspensia
-peste max 2 sapt ajune si stopuriile pe led
-sapt viitoare(cred) o sa am cotiera
-filtru sport K&n in carcasa originala
si cam atat... +\- niste covorase originale de guma,un moft de al meu adica chei tip briceag si tapitare volan iar daca mai sunt fonduri atunci arunc si un strut bar pe borisca
Adevarat a inviat !
Frumoasa masina..imi place cum arata..dupa ce ii vei pune suspensia va arata intr-un mare fel..
Ce sa zic..bafta si sa ne tii la curent cu noutatile !
Ma bucur
Mersi,
intradevar o sa mai "castig" ceva cu suspensia ca doar jantele nu sunt indeajuns,fara suspensie nu merge...sacrific comfortul dar asta e
Maine probabil o sa am suspensia la fel si cotiera.
Spre weekend trebuie sa ajunga si filtru
iar in decurs de 2-3 sapt aprox..sa rezolv restu...nu stiu ordinea dar planul ii stopuri,tapitat volan,covorase cauciuc,bara rigidizare(strut bar) si eventual cheile briceag..cam atat
Ce marca este suspensia si cat te costa?
Si sa ne tii la curent cu consumul masinii dupa montarea filtrului de aer sport K&N(adica daca a ramas la fel sau a mai crescut).
Raceland 1200 lei(am optat pentru suspensia asta dupa mai multe pareri,discutii si etc)este o suspensie mai de strada...ta tehnics era varianta a 2-a dar aia este mult mai rigida,lemn mai apoi era kw sau koni dar mult mai scumpe...
Legat de filtru sper sa nu am consum mai mare...ba chiar ceva mai scazut,motorul "respirand" mai usor
Mersi de sugestie...prima chestie ii daca ma axez pe ta tehnics sau o alta varianta...am vrut neaparat raceland dar nu se poate din pacate
si as prefera sa fie din oras...sau ceva mai aproape in caz de sunt ceva probleme atunci prin garantie sa rezolv.
Cu garantia si inclusiv manopera , daca vrei si poti sa vii la Craiova, ar fi minunat deoarece el are si service auto , sa nu iti faci probleme deoarece este un baiat care nu da tepe sau se tine de prostii , asta iti pot garanta eu , dar mai bine suna-l pe el si vorbesti direct cu el.
Tot ceea ce pot sa iti zic este ca nu face prostii .
in weekend am rezolvat cotiera...si mi-a ajuns si niste pedale de la Fk...in general is multumit...pe viitor poate pun ceva r32...vedem
oricum in viitorul apropiat sigur nu
si filtrul K&N este On....ca si observatie parca urca mai repede in ture si aud un sunet mai placut la motor(poate imi pare doar mie dar nah...)suna turbina mai vioi
urmeaza eterna suspensie....ramane varianta de Ta technix insa nu inainte sa incerc la cineva jantele mele(pe o reglabila)daca am nevoie de distantier si de cat daca da..(ma bag la un max 1cm...mai mult nu ca omor directia si asa am flanse de 2 cm)
varianta de avarie arcuri eibach pro kit 40mm drop si asta e
Deci , ti-ai propus Ta-Technix .
Ma bucur si iti doresc sa achizitionezi piesele dorite in cel mai scurt timp.
In cazul in care te mai pot ajuta cu ceva imi poti lasa pm.
in primul rand mersi....si vedem ce o fi
in prima faza trebuie sa ma lamuresc ca jantele mele merg cu reglabila sau nu(cu un max 1cm de distantier)daca nu atunci renunt la reglabila si pun doar arcuri(eibach)nimic altceva
in rest din lista mi-a ramas
-tapitarea de volan(curand...sa vad cand am timp sa las masina 2-3 zile)
-stopuriile ar trebui in weekend sau max luni sa ajunga
-presuriile le rezolv cat de curand
-si mai apoi vedem....cheiile briceag,poate bara rigidizare....ce o fi...in mare atat
nu am mai postat de o vreme...
stopuriile au ajuns de 2-3 zile dar inca nici nu am reusit sa le scot din cutie(o poza cu ele asa...)
in rest am batut pasul pe loc ca nu prea am avut timp si mai ales ca sunt indecis cu suspensia
pana la urma prefer un raceland second(noi nu se mai gasesc)decat sa iau Ta technix nou(din cate am inteles sunt mult mai rigide)sau daca intra un Weitech la pret ok...
iar pana la urma nu este exclus nici arcuri Eibach Pro Kit si gata...vedem
cateva poze cu stopuriile in sine...chiar nu am avut timp sa le pun din pacate
azi poate poate
am luat si niste presuri copie dupa original de la Petex(cauciuc siliconic)
si suspensie "este pe vine"....prefer un raceland second decat Ta technix nou...asa am discutat cu unu altu si etc....raceland ii mai de strada
Procesăm date personale despre utilizatorii sitului nostru, prin folosirea de cookie-uri și alte tehnologii, pentru a-ți oferi serviciile noastre, reclame personalizate, și pentru a analiza activitatea sitului. Am putea partaja anumite informații despre utilizatorii noștri cu partenerii noștri de reclamă și analiză. Pentru detalii suplimentare, vezi Politica de Intimitate.
Prin click pe "DE ACORD" mai jos, ești de acord cu Politica noastră de Intimitate și procesarea de date personale și practici cookie după cum sunt descrise aici. Accepți și că acest forum poate fi găzduit în afara țării tale și îți oferi consimțământul pentru colectarea, stocarea, și procesarea datelor tale în țara unde acest forum este găzduit.
Comentariu