Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

VW Bora "EDITION"

Adună
X

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

adevarul este ca de mult zic....hoooo linie ca si asa s-a dus panta rau de tot
    dar acum mi-am propus iar 2-3 chestii si pe urma chiar ca va trebui sa trag linie si sa adun malaiul pentru vopsit
    daca rezolv astea sus mentionate....intre timp schimb candva si jantele daca ii sa iau banul pe ale mele
    urmeaza vopsitul(probabil primavara)caut un interior recaro si cu aia adio

chiar nu a vazut,auzit nimic despre aparatele enumerate

ca sa restrang putin aria,am ajuns la 3 modele..

1.avic f920bt sau 930bt
    2.avic d3....toate de la pioneer

caut ceva simplu sa fie si sa dea bine...navigatia cat mai de calitate si sunetul pe masura

incet intru in criza de timp(cam pe la mijlocul lui august as vrea sa plec in "turneu")si inca volanul nu este gata...sunt indecis cu dvd-ul
    trebuie sa comand lipul de cupra
    si in rest caut modelul de eleron dar din cate am vazut pana acum slabe sanse sa gasesc asa ceva(cel clasic de m nu ma intereseaza)in acest caz va trebui sa ma reorientez si in locul eleronului sa incluc in plan altceva....nobul de la schimbator,carbon interior unele elemente

Click pe imagine pentru versiune mai mare. 

Nume:	659959909268503461240588-4462465-700_700.jpg 
Afișări:	1 
Mărime:	35,6 KB 
ID:	41877 Click pe imagine pentru versiune mai mare. 

Nume:	f900bt.jpg 
Mărime:	55,0 KB 
ID:	41878 Click pe imagine pentru versiune mai mare. 

Nume:	509785271_tp.jpg 
Mărime:	26,6 KB 
ID:	41875 Click pe imagine pentru versiune mai mare. 

Nume:	Resize-of-Re-exposure-of-7-Toyota-Land-Cruiser.-Car-Cinema-Navigation-Pioneer-Avic-D3.jpg 
Mărime:	169,3 KB 
ID:	41879 Click pe imagine pentru versiune mai mare. 

Nume:	3289082625_568c41dfe4_o.jpg 
Mărime:	441,4 KB 
ID:	41876

vad ca prea multe pareri,opinii etc nu primesc

intre timp am pus niste becuri galbene pe proiectoarele ceata(h3)iar din cate am vazut sunt la mare cautare asa ca atasez o poza(chiar daca in poza apare h4 dar are si altele..)
    bat destul de bine,si iasa un contrast frumos intre astea si xenon

sapt viitoare trebuie sa primesc lipul...foarte probabil ca in final rezolv si volanul
    iar legat de dvd...singura optiune ce ramane in picioare este pioneer f920bt dar nu inaintea navigatiilor dedicate tti 8601 sau 8916...ca si gps si dotari no comment
    nu stiu la sunet cum stau astea..
    pioneer din pacate sufera la gps(nu este foarte detaliat la nivel de Ro..chiar foarte vag din pacate..)

Nume:	navi 8916.jpg 
Mărime:	145,1 KB 
ID:	41913 Click pe imagine pentru versiune mai mare. 

Nume:	navigatie-dedicata-vw-golf-78efd11f5d110d1bef-594-0-1-95-1.jpg 
Mărime:	49,1 KB 
ID:	41914 Click pe imagine pentru versiune mai mare. 

Nume:	navigatie-dedicata-vw-passat-aa76bb3a05b0f8d59-0-0-0-0-0.jpg 
Mărime:	113,7 KB 
ID:	41915 Click pe imagine pentru versiune mai mare. 

Nume:	navi 8601.jpg 
Mărime:	167,6 KB 
ID:	41912

au ajuns si boxele mtx...in weekend le si montez daca apuc sa iau inelele adaptoare
    am si buza de Cupra
    sa vedem cum ma descurc cu ea sa fie ON

a ramas cugetarea cu dvd-ul
    eternul si eternul volan(tapitarea)
    si vedem ceva pe la intrior...carbon elemente,nob schimbator

sa ne auzim cu bine

Nume:	Fotografie003.jpg 
Mărime:	61,4 KB 
ID:	41961

azi am fost mai liber si m-am apucat de buza
    vreo 3 ore de lucru pe caldura...masuratori,adaptari(taiat)apoi prinderea(vreo 18 suruburi sa fie sigur)
    is multumit cum a iesit...asta cautam sa fentez putin inaltimea(sa fiu mai aproape de sol)

pentru boxe astept inelele de adaptare sa le urc si pe alea
    mai departe vedem...

Nume:	Fotografie006.jpg 
Mărime:	370,2 KB 
ID:	41969 Click pe imagine pentru versiune mai mare. 

Nume:	Fotografie007.jpg 
Mărime:	316,0 KB 
ID:	41970 Click pe imagine pentru versiune mai mare. 

Nume:	Fotografie012.jpg 
Mărime:	417,1 KB 
ID:	41967 Click pe imagine pentru versiune mai mare. 

Nume:	Fotografie008.jpg 
Mărime:	435,4 KB 
ID:	41971 Click pe imagine pentru versiune mai mare. 

Nume:	Fotografie005.jpg 
Mărime:	307,1 KB 
ID:	41968

Au ajuns azi si inelele din mdf....mine sper sa montez boxele sa ascult melodiile

Dupa toate astea ajung incet incet la capatul listei
    saptamana ce vine,pe ultima 100m sper sa rezolv volanul
    si cand o fi timp(dupa ce revin din "turneu") punem ceva carbon prin interior
    in final mai rezolvam cate ceva cu intretinerea gen kit curatare K&n pentru filtru,distributia si etc...
    banul la ciorap pentru vopsit

Nume:	Fotografie014.jpg 
Mărime:	263,8 KB 
ID:	42015 Click pe imagine pentru versiune mai mare. 

Nume:	Fotografie013.jpg 
Mărime:	417,4 KB 
ID:	42016

Comentariu

Si DVD-ul?

Comentariu

Postat în original de PWR Vezi post
        Si DVD-ul?
        va veni cu siguranta si aia...dar am pus alte prioritati acum....mai ales ca nu sunt decis ce si cum
        daca stiam o treaba ca da asta vreau,atunci rezolv ca si restu pana acum

dar sunt indecis ca merg pe marca,pionner pentru sunet si etc...sau merg pe ceva aftermarket pentru design,gps si dotari

Comentariu

Era bine daca gaseai un Pionner si cu GPS, aveai si calitatea sunetului dar si ceva dotari utile ca GPS-ul, eventual poti cauta si Alpine...sunt la fel de bune pe partea de auditie.

Comentariu

da ii ok si alpine dar alea parca nu se potrivesc cu bordul meu...poate ii un fix de al meu
            treaba cu gps-ul ii ca 920bt are gps dar nu prea ii detaliat la nivel de Ro...si ar fi de folos doar in tariile de Vest...cam atat
            vedem ce o fi

Comentariu

am finalizat si partea de boxe in usiile fata(probabil schimb si spatele...nu se stie)
              suna foarte ok...is multumit
              am dat jos si grilele originale,era prea sec cu boxe schimbate si grila aia prin care nu se vede nimic(evident nu aspectul conteaza ci sunetul dar na..)

deocamdata nu is multumit cu grilele astea ca arata ciudat(distanta mare intre grila si boxa)dar azi rezolv si chestia asta(pun plasa si voi rezolva problema)
              Fișiere atașate

Comentariu

intre timp am rezolvat "aspectul" boxelor...am pus plasa metal
                a iesit super...exact ce doream sa fie
                altfel arata acum si ii mai ok decat cu grilelel originale care din pacate mie imi pare ca la daciile 1310...cu plasa marunta si etc...in fine

ieri si eternul volan am eliminat de pe lista
                ii o imitatie de Gti cu idei proprii....a iesit....alt aspect,alt feeling

urmeaza o vacanta...vedem impresii la un prim drum mai lung de peste 500-1000km(o sa fac cam 2200)

urmeaza cand revin si am timp niste detalii de carbon
                s-ar putea ca si mansonul de la schimbator sa se faca cu piele noua
                si o sa rezolv si dvd-ul curand

restu doar intretinere iara...distributie,kit curatare filtru K&n
                si ataaaaaat
                Fișiere atașate

Comentariu

pfffai
                  sunt cam in urma putin aici cu actualizariile
                  sa incep usor usor:
                  am revenit din concediu(2-3 concluzii ca ar fi multe de spus)in primul rand drumuriile sunt praf,pentru masini asemenea(joase,jante etc..)este destul de greu dar usor usor am reusit fara nici o urma la masina sau jante
                  este o tara foarte frumoasa...am facut 2200 km,pacat de conditii iar legat de aceasta parte,masina s-a comportat peste asteptariile mele,un consum de 5.6% avand in vedere ca treapta a 6-a am folosit-o rar
                  eu zic ca daca eram pe table,suspensie stock peste 5 nu lua nici cum
                  oricum,raspunde foarte bine la comenzi,este un feeling placut la 116 cai(+de la K&n daca o mai fi ceva)cum merge si consumul aferent

in continuare a ajuns cablu vag com generatie mai noua 905(varianta full,cu autodata si etc)
                  telefonul siemenes m35 pentru car kit
                  si o chestie care la inceput am zis sa incerc(nu eram sigur ca va da bine)dar in final chiar imi place
                  banda moto,reflectorizanta pe jante
                  + sticker K&N

zilele astea,o sa rezolv "problema" dvd-ului
                  si mai un ultim 1-2 pasi,folie carbon pe unele lemente din interior si knob-ul refacut-schimbat...la fel si saculetul
                  cam ataaaaat
                  Fișiere atașate

Comentariu

Imi plac modificarile aduse.
                    Una din masinile de pe acest forum, modificate finut si de bun augur.
                    La partea mecanica mai modifici ceva?
                    Ai scris in unul din comentarii -adevarul este ca de mult zic....hoooo linie ca si asa s-a dus panta rau de tot- dar te ispiteste in continuare.
                    Pe mine ma bucura astfel de imagini si aceste modificari deoarece se vad faptele si nu doar vorbe.
                    Toate cele bune si mult succes in continuare.

Comentariu

In primul rand mersi
                      adevarul este ca de fiecare data gasesc cateceva de adaugat la ea...chiar si daca zic ca hai mai chestia asta mica si etc etc...
                      Lucruri mari nu vor mai urma ca bag banul la ciorap pentru o revopsire sa fie totul ca la carte
                      mai apoi ca si modificari majore ar fi un interior recaro,poate ceva bare vortex sau r32...la capitolul mecanica motor,ar fi un chip(desi tare sunt multumit asa cum este acum)si un intercooler mai mare.
                      Cam atat.

Acum in urmatoarele zile vreau sa rezolv: dvd-ul
                      kit curatare filtru(K&n)
                      cand am timp sa duc knobul si saculetul la refacut(piele)
                      si daca ma hotaresc niste foliid e carbon prin interior...cam atat
                      si cu asta chiar atat

Comentariu

multe schimbari nu sunt...poate cam nimic dar am facut niste poze ocazional
                        de spus ar fi multe(ca si planuri)dar din pacate acum din ce in ce mai putine realizari o sa fie dar vedem ce o fi

a ajuns kitul de curatare...zilele astea rezolv si dvd-ul(99% pioneer f320bt)
                        si in final(pentru anul asta)ce am mai amintit(sper sa apuc)adica knobul si folia carbon
                        Fișiere atașate

Comentariu

ne ocupam si de "sanatatea" masinutei

kit de curatare filtru....a iesit ceva moloz
                          am bagat si aditiv in motorina(curatare injectoare si atele)
                          curand schimb si uleiul + un tratament la motor(pentru o ungere mai buna,mai sigura)
                          si cam atat...
                          zilele astea ajunge si playerul dvd-ul pioneer f320bt

in rest...mai vedem,ramane maciulia de la schimbator si folia carbon
                          atat este propus pentru anul asta(poate +\- eterna bara stabilizatoare si cheia briceag)
                          Fișiere atașate

Comentariu

este si player cu gps,bluetooth,fata detasabila
                            etc..

cel mai ok este partea de sunet...alta viata
                            suna mult mai ok

cand am timp urc instalatia pe masina(sunt mai multe fire de tras....)
                            Fișiere atașate

Comentariu

Frumos DVD-player-ul, cat a costat si de unde l-ai luat?

Comentariu

Postat în original de PWR Vezi post
                                Frumos DVD-player-ul, cat a costat si de unde l-ai luat?
                                este second...dar ca si nou(de altfel nou ii peste 30 mil)
                                am dat 10 mil(1000ron)cu toate accesoriile(rama dedicata golf4,antena gps si etc..)

am optat pentru modelul asta ca chiar se potriveste cu bordul(iluminat,dimensiune si etc)are gps detaliat chiar si la nivel de Ro
                                sunet foarte ok si fata detasabila(foarte important)ca acum cateva saptamani am ramas fara capace ventil(erau cu antifurt)

Comentariu

Procesare...
                                X