adevarul este ca de mult zic....hoooo linie ca si asa s-a dus panta rau de tot
dar acum mi-am propus iar 2-3 chestii si pe urma chiar ca va trebui sa trag linie si sa adun malaiul pentru vopsit
daca rezolv astea sus mentionate....intre timp schimb candva si jantele daca ii sa iau banul pe ale mele
urmeaza vopsitul(probabil primavara)caut un interior recaro si cu aia adio
chiar nu a vazut,auzit nimic despre aparatele enumerate
ca sa restrang putin aria,am ajuns la 3 modele..
1.avic f920bt sau 930bt
2.avic d3....toate de la pioneer
caut ceva simplu sa fie si sa dea bine...navigatia cat mai de calitate si sunetul pe masura
incet intru in criza de timp(cam pe la mijlocul lui august as vrea sa plec in "turneu")si inca volanul nu este gata...sunt indecis cu dvd-ul
trebuie sa comand lipul de cupra
si in rest caut modelul de eleron dar din cate am vazut pana acum slabe sanse sa gasesc asa ceva(cel clasic de m nu ma intereseaza)in acest caz va trebui sa ma reorientez si in locul eleronului sa incluc in plan altceva....nobul de la schimbator,carbon interior unele elemente

vad ca prea multe pareri,opinii etc nu primesc
intre timp am pus niste becuri galbene pe proiectoarele ceata(h3)iar din cate am vazut sunt la mare cautare asa ca atasez o poza(chiar daca in poza apare h4 dar are si altele..)
bat destul de bine,si iasa un contrast frumos intre astea si xenon
sapt viitoare trebuie sa primesc lipul...foarte probabil ca in final rezolv si volanul
iar legat de dvd...singura optiune ce ramane in picioare este pioneer f920bt dar nu inaintea navigatiilor dedicate tti 8601 sau 8916...ca si gps si dotari no comment
nu stiu la sunet cum stau astea..
pioneer din pacate sufera la gps(nu este foarte detaliat la nivel de Ro..chiar foarte vag din pacate..)

au ajuns si boxele mtx...in weekend le si montez daca apuc sa iau inelele adaptoare
am si buza de Cupra
sa vedem cum ma descurc cu ea sa fie ON
a ramas cugetarea cu dvd-ul
eternul si eternul volan(tapitarea)
si vedem ceva pe la intrior...carbon elemente,nob schimbator
sa ne auzim cu bine

azi am fost mai liber si m-am apucat de buza
vreo 3 ore de lucru pe caldura...masuratori,adaptari(taiat)apoi prinderea(vreo 18 suruburi sa fie sigur)
is multumit cum a iesit...asta cautam sa fentez putin inaltimea(sa fiu mai aproape de sol)
pentru boxe astept inelele de adaptare sa le urc si pe alea
mai departe vedem...

Au ajuns azi si inelele din mdf....mine sper sa montez boxele sa ascult melodiile
Dupa toate astea ajung incet incet la capatul listei
saptamana ce vine,pe ultima 100m sper sa rezolv volanul
si cand o fi timp(dupa ce revin din "turneu") punem ceva carbon prin interior
in final mai rezolvam cate ceva cu intretinerea gen kit curatare K&n pentru filtru,distributia si etc...
banul la ciorap pentru vopsit

dar acum mi-am propus iar 2-3 chestii si pe urma chiar ca va trebui sa trag linie si sa adun malaiul pentru vopsit
daca rezolv astea sus mentionate....intre timp schimb candva si jantele daca ii sa iau banul pe ale mele
urmeaza vopsitul(probabil primavara)caut un interior recaro si cu aia adio

chiar nu a vazut,auzit nimic despre aparatele enumerate

ca sa restrang putin aria,am ajuns la 3 modele..
1.avic f920bt sau 930bt
2.avic d3....toate de la pioneer
caut ceva simplu sa fie si sa dea bine...navigatia cat mai de calitate si sunetul pe masura
incet intru in criza de timp(cam pe la mijlocul lui august as vrea sa plec in "turneu")si inca volanul nu este gata...sunt indecis cu dvd-ul
trebuie sa comand lipul de cupra
si in rest caut modelul de eleron dar din cate am vazut pana acum slabe sanse sa gasesc asa ceva(cel clasic de m nu ma intereseaza)in acest caz va trebui sa ma reorientez si in locul eleronului sa incluc in plan altceva....nobul de la schimbator,carbon interior unele elemente
vad ca prea multe pareri,opinii etc nu primesc

intre timp am pus niste becuri galbene pe proiectoarele ceata(h3)iar din cate am vazut sunt la mare cautare asa ca atasez o poza(chiar daca in poza apare h4 dar are si altele..)
bat destul de bine,si iasa un contrast frumos intre astea si xenon

sapt viitoare trebuie sa primesc lipul...foarte probabil ca in final rezolv si volanul
iar legat de dvd...singura optiune ce ramane in picioare este pioneer f920bt dar nu inaintea navigatiilor dedicate tti 8601 sau 8916...ca si gps si dotari no comment
nu stiu la sunet cum stau astea..
pioneer din pacate sufera la gps(nu este foarte detaliat la nivel de Ro..chiar foarte vag din pacate..)
au ajuns si boxele mtx...in weekend le si montez daca apuc sa iau inelele adaptoare
am si buza de Cupra
sa vedem cum ma descurc cu ea sa fie ON
a ramas cugetarea cu dvd-ul
eternul si eternul volan(tapitarea)
si vedem ceva pe la intrior...carbon elemente,nob schimbator

sa ne auzim cu bine
azi am fost mai liber si m-am apucat de buza
vreo 3 ore de lucru pe caldura...masuratori,adaptari(taiat)apoi prinderea(vreo 18 suruburi sa fie sigur)
is multumit cum a iesit...asta cautam sa fentez putin inaltimea(sa fiu mai aproape de sol)
pentru boxe astept inelele de adaptare sa le urc si pe alea
mai departe vedem...
Au ajuns azi si inelele din mdf....mine sper sa montez boxele sa ascult melodiile

Dupa toate astea ajung incet incet la capatul listei
saptamana ce vine,pe ultima 100m sper sa rezolv volanul
si cand o fi timp(dupa ce revin din "turneu") punem ceva carbon prin interior
in final mai rezolvam cate ceva cu intretinerea gen kit curatare K&n pentru filtru,distributia si etc...
banul la ciorap pentru vopsit

....alt aspect,alt feeling

Comentariu