Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Probleme tehnice, sfaturi, idei

Adună
X

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

• Am zis sa apelez la tata...desi era beat, cate injuraturi mi-am luat si cat a mai bodoganit numai zic.
    Vreau sa-mi dau jos si bordul ca sa insonorizez si peretele de foc din spate(cu silent coat) si sa numai zdrangane, ca deja ma enerveaza(cred ca s-au slabit suruburile de prindere a bordului din cauza amortizoarele sport).

Comentariu

• Ti-am zis ca iti trebuie presa, la fel ca la capul de bara.

Ti-ai luat amortizoare sport si ti s-au slabit suruburile? Sa mori tu! Ce amortizoare sport ai?

Bordul are 5 suruburi, 2 lateral sus, 2 lateral jos si unu central in spatele casetofonului. Zdranganitul e din alta parte.
      Panoul ignifug nu ai cum sa-l insonorizezi, cel putin nu in 3 4 ore. La sofer e complicat cu pedalale.
      Poti s apui si o tona de solent coat pe panou, zdranganitul va exista. Pe bord trebuie sa pui.

PS. Daca nu ai mai dat jos/nu sti cam ce sa faci ... nu te baga ca ai ce strica.
      PS2. Iarna nu se umbla cu plastice, in special plasticele de din spatele airbagului. Unu singur e de ajuns sa rupi si ai de scos milioane.
      sigpic

Comentariu

• Cand am zis la amortizoare sport ma refer la cele care le-am avut pe masina(4 ani), iar zdranganitul vine sigur din bord...pe partea pasagerului(in torpedo nu am nimic), chiar nu stiu ce este da ma enerveaza rau, stiu ca operatiunea asta e de durata, vreau undeva la o curte, ori la bunici sa vad,chestia e ca sunt si singur, nu am cu cine sa fac treaba, tatal meu e mai repezit asa din fire, nu are rabdare,e mai din topor.

Comentariu

• Esti singur ca asa vrei tu..vii la intalniri da ti ai exprimat clar dorinta de a nu face parte din Petrolhead, da n-a zis nimeni ca nu te ajuta, da daca nici nu zici nimic n-o sa se prinda nimeni...cum a zis si deluxe, sunt anumite privilegii, se castiga da se si pierd
          sigpic

Comentariu

• Las ca o sa vad ce fac, o las pentru primavara probabil, legat de Petrolhead vin ca va cunosc pe voi.

Comentariu

• Unde ma duc si eu sa instalez ca lumea o alarma, cu un pret bun? Ca m-am saturat de ea, nu mai stiu ce sa i fac...toata lumea imi da aceasi schema pe care am aplicat-o si nu vrea deloc X(
              sigpic

Comentariu

• Eu am instalat-o la Mermin, la trocadero(nu stiu daca mai au garajul ala acuma acolo, ca magazinul s-a desfiintat, am dat 120ron pe montaj).

Comentariu

• Magazinul Mermin s-a mutat la service.. Contact

Stiti unde as putea monta/adapta o toba finala? Din cate m-am documentat ar trebui sudura in argon pt inox..

Comentariu

• Ai putea sa incerci la service-ul ala pe dreapta...imediat cum cobori podul de la doraly, acolo mi-au sudat mie tipc-ul la toba(si au zis ca e ceva cu argon), au preturi bune.

Comentariu

• Acolo unde zice pwr iti ia 150 ron montaj..cam mult pentru o toba...
                      sigpic

Comentariu

• Te referi ca il cobori cand vii dintre Metro2/Real spre Far? Sau invers?

Geo, ai alta optiune?

Comentariu

• Ti a zis si Deluxe..vino la mine la service si discutam, vedem si ne intelegem la un pret bun...Str Varful cu dor nr 2d, la Topsilv
                          sigpic

Comentariu

• Pai atunci maine iti fac o vizita..

Comentariu

• Postat în original de tzunny Vezi post
                              Te referi ca il cobori cand vii dintre Metro2/Real spre Far? Sau invers?
                              Geo, ai alta optiune?
                              Da exact cand vii spre far, ca invers nu exista niciun service.

Comentariu

• vreau sa schimb ambreiajul , logan 1.4 , nu vreau valeo si nici luk , iar sachs este scump . intre Exedy si Autotehnik NGH care credeti ca e mai ok ? exedy are 3 arcuri la disc si celalalt are 6 , nu vreau sa mai aud tacanitul ala in veci

Comentariu

Procesare...
                                X