Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
Am zis sa apelez la tata...desi era beat, cate injuraturi mi-am luat si cat a mai bodoganit numai zic.
Vreau sa-mi dau jos si bordul ca sa insonorizez si peretele de foc din spate(cu silent coat) si sa numai zdrangane, ca deja ma enerveaza(cred ca s-au slabit suruburile de prindere a bordului din cauza amortizoarele sport).
Ti-am zis ca iti trebuie presa, la fel ca la capul de bara.
Ti-ai luat amortizoare sport si ti s-au slabit suruburile? Sa mori tu! Ce amortizoare sport ai?
Bordul are 5 suruburi, 2 lateral sus, 2 lateral jos si unu central in spatele casetofonului. Zdranganitul e din alta parte.
Panoul ignifug nu ai cum sa-l insonorizezi, cel putin nu in 3 4 ore. La sofer e complicat cu pedalale.
Poti s apui si o tona de solent coat pe panou, zdranganitul va exista. Pe bord trebuie sa pui.
PS. Daca nu ai mai dat jos/nu sti cam ce sa faci ... nu te baga ca ai ce strica.
PS2. Iarna nu se umbla cu plastice, in special plasticele de din spatele airbagului. Unu singur e de ajuns sa rupi si ai de scos milioane.
Cand am zis la amortizoare sport ma refer la cele care le-am avut pe masina(4 ani), iar zdranganitul vine sigur din bord...pe partea pasagerului(in torpedo nu am nimic), chiar nu stiu ce este da ma enerveaza rau, stiu ca operatiunea asta e de durata, vreau undeva la o curte, ori la bunici sa vad,chestia e ca sunt si singur, nu am cu cine sa fac treaba, tatal meu e mai repezit asa din fire, nu are rabdare,e mai din topor.
Esti singur ca asa vrei tu..vii la intalniri da ti ai exprimat clar dorinta de a nu face parte din Petrolhead, da n-a zis nimeni ca nu te ajuta, da daca nici nu zici nimic n-o sa se prinda nimeni...cum a zis si deluxe, sunt anumite privilegii, se castiga da se si pierd
Unde ma duc si eu sa instalez ca lumea o alarma, cu un pret bun? Ca m-am saturat de ea, nu mai stiu ce sa i fac...toata lumea imi da aceasi schema pe care am aplicat-o si nu vrea deloc X(
Ai putea sa incerci la service-ul ala pe dreapta...imediat cum cobori podul de la doraly, acolo mi-au sudat mie tipc-ul la toba(si au zis ca e ceva cu argon), au preturi bune.
vreau sa schimb ambreiajul , logan 1.4 , nu vreau valeo si nici luk , iar sachs este scump . intre Exedy si Autotehnik NGH care credeti ca e mai ok ? exedy are 3 arcuri la disc si celalalt are 6 , nu vreau sa mai aud tacanitul ala in veci
Procesăm date personale despre utilizatorii sitului nostru, prin folosirea de cookie-uri și alte tehnologii, pentru a-ți oferi serviciile noastre, reclame personalizate, și pentru a analiza activitatea sitului. Am putea partaja anumite informații despre utilizatorii noștri cu partenerii noștri de reclamă și analiză. Pentru detalii suplimentare, vezi Politica de Intimitate.
Prin click pe "DE ACORD" mai jos, ești de acord cu Politica noastră de Intimitate și procesarea de date personale și practici cookie după cum sunt descrise aici. Accepți și că acest forum poate fi găzduit în afara țării tale și îți oferi consimțământul pentru colectarea, stocarea, și procesarea datelor tale în țara unde acest forum este găzduit.
Comentariu