Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Probleme tehnice, sfaturi, idei

Adună
X

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

Ce parere aveti baietii ? Dau sau nu ?
    Si Vis Pacem , Parabellum !!!

Comentariu

Prima poza da , in a2a sunt prea pe colt si vor bate prea in lateral, si plus de asta si prinderea va fi dificila iar rezultatul inestetic.
      sigpic

Comentariu

De acord cu SAILOR MAN prima poza, dar tot o sa te chinuie la montaj...
        sigpic

Comentariu

La cum arata botul masinii, eu recomand proiectoare dreptunghiulare, cercul nu are ce cauta in linia masinii.
          sigpic

Comentariu

Deci voi merge pe varianta primei poze....Si apropos de chin : pai unde mai e satisfactia pe care o simti cand pui ceva ce nu a fost original dar il pui in asa fel incat sa arate bine A ? Aud ? Nu asta e de fapt baza modificarilor masinii ?

Comentariu

Da, ar merge mai bine patrate, da am inteles ca omu deja are proiectoarele...sau ceva de forma proiectoarelor la vechea dacie.
              Ultima editare de Geo; 03.Feb.2011, 23:13.
              sigpic

Comentariu

Florine, dar daca vorbim cu Iliescu, nu-i face oare rost de niste proiectoare? Ca ala e disperat cu citroen. Chiar dinasta are acum
                sigpic

Comentariu

Tunetul nostru il stie pe Iliescu ca-s colegi de forul la Citro . Dar el deja a achizitionat un set de proiectoare de la un Megane , asa ca .... va trebui sa le puna pe alea. M-am intrebat si eu de ce nu cauta totusi orginalul de la Xantia ? Ce istorie au alea ? Nu lumineaza bine , sunt doar de design ? Sunt scumpe, sau rare , nu se gasesc ?
                  P.S. - ia arunca o nuca pe masina lui , sa vedem are alarma ?
                  sigpic

Comentariu

Proiectoarele originale sunt 350 ron bucata noi , chinezesti . Cele Carello sau alt producator "de uzina" sar de 400 ron / buc. Second am gasit cu preturi intre 150 si 300 ron setul , dar second , ori asta inseamna : geam fisurat / spart / ciobit / matuit / zgariat , oglinda matuita sau cu "smaltul" sarit , cablaj , mufe oxidate , sistem de prindere rupt / incomplet sau inexistent ori eu pe astea am dat 150 ron noi + unul de rezerva . De Luxe sa stii ca sunt Xantii cu proiectoare rotunde , nu este obligatoriu sa fie dreptunghiulare , iar daca ma chinui un pic cred ca voi putea face/adapta niste rame corespunzatoare pe proiectoarele astea , mai ales ca un amic de-al meu lucreaza in fibra dar trebuie "motivat" constant cu "incalzitor" la 0.5l

Comentariu

Si , pana la urma urmei , te-ai hotarat cum le pui? Acum ca avenit caldura poti demara lucrarea .
                      sigpic

Comentariu

Da , astept insa niste raspunsuri cu privire la sistemul de "mascare". As vrea sa vad daca pot adapta rame de Megane 2 sau de Logan......plus ca trebuie sa vina ziua de sambata , cand am libera toata ziua , sa fac o treaba ca lumea

Si pentru sceptici : Xantia serie 1 cu proiectoare rotunde
                        Fișiere atașate
                        Ultima editare de DeLuXe; 07.Feb.2011, 13:04.

Comentariu

Si arata chiar bine, nu ai pe nimeni care lucreaza in fibra? Ca iti face sloturi exact ca alea originale, si nu e scump.
                          sigpic

Comentariu

Nu stiu decat pe tipul ala dar nu e de incredere....pe altcineva nu stiu

Comentariu

Xantia aia din poza chiar arata foarte tare...insa nu stiu daca merita investitia sa modifici bara doar pentru proiectoare...
                              sigpic

Comentariu

Poza aia e pusa ca vezi cum ii sta Xantiei cu proiectoare rotunde man....Bara din poza nu modificata , ci face parte dintr-un intreg body kit specia lpentru Xantia , care costa o gramada de bani si la noi nu se aduc Sunt totusi de acord cu tine : chiar arata foarte tare !!!

Comentariu

Procesare...
                                X