Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Probleme tehnice, sfaturi, idei

Adună
X

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

• tacanitul nu e de la arcuri, dupa lungi dezbateri, este zgomotul tehnologic al rotilor transmisiei cu deschidere variabila.

cum am zis si pe topicul de intalniri, subiect inchis, exista telefoane / service-uri

le. La cerinta lui adrian, topicul se redeschide pentru a putea ajuta si pe altii ...
    sigpic

Comentariu

• Multumim.
      Am sa revin cu o problema sacaitoare putin mai tarziu.

Comentariu

• Salut baieti!

Aveti idee unde gasesc un parc de dezmembrari de Dacia Logan in Constanta? Am nevoie de o oglinda pe partea dreapta pt un Logan Phase II de la munca.

Multumesc anticipat!

Comentariu

• Un parc de dezmembrari unde gasesti piese de logan este in Lumina si inca unu este in Cumpana(Telefon. 0721 749617).

Comentariu

• 0766372427 - Dezmembrari de la Cumpana..vezi ca are obiceiul sa te rupa la preturi..noua e 175 ron, cea electrica
            sigpic

Comentariu

• Salut.
              Am dat de o problema.
              Anul trecut am achizitionat jantele din aluminiu cu cauciucuri de vara si acum doua zile le-am pus pe masina.
              Cu toate ca au aceeasi dimensiune cu jantele de iarna si cauciucurile de iarna , am observat ca jantele si cauciucurile de vara fac un zgomot infernal la rulare.
              Specific si datele de pe cauciucuri atat pe fata cit si pe spate sunt aceleasi dimensiuni :
              205/65/R15 , dar difera o singura specificatie 99H pe fata si 94H pe spate , in rest sunt identice.
              Directia nu trage stanga , dreapta si nici cand franez , in schimb parca am rulmentii terminati pe fata , asa de rau se aude.
              Ce este de facut?
              Sa schimb cauciucurile de pe fata pe spate?

Comentariu

• Pai zgomotul e dat nu de dimensiunile anvelopelor , ci de profilul lor . Profil care difera de la un producator la altul. Banuiesc ca nu sunt nici macar pereche , adica de exemplu Dunlop pe fata si Montana pe spate. In cazul asta le poti schimba intre ele, si vezi diferenta .
                sigpic

Comentariu

• Sunt pereche:-pe fata sunt Fulda cu aceeasi configuratie si aceeasi dimensiune
                  - pe spate sunt Michelin cu aceeasi configuratie si aceeasi dimensiune.
                  Am adaugat poze cu cauciucurile care imi fac in creer.

Comentariu

• Ce DOT au cauciucurile? poate sunt si coapte..da in principiu de la profilul lor face zgomot
                    sigpic

Comentariu

• Nu stiu ce sa zic , ma asteptam sa aiba un profil deala de "tractor" , dar din ce se vede in poze , par destul de domestice .
                      sigpic

Comentariu

• Am schimbat rotile de pe fata pe spate cu jante cu tot.
                        Problema sta in felul urmator: - cum spuneati si voi este din cauza profilului.
                        - apoi , a mai fost o problema si anume ca nu erau uzate uniform, ci in valuri cauciucurile de pe fata .
                        -de uruit mai uruie dar nu asa rau , atentia o sa fie mai mult pe rulmentii din spate deoarece se pot uza mai repede.
                        Multumesc mult pentru sfaturi si inca odata ati dat dovada de omenie si un + pentru experienta de care dati dovada.

Comentariu

• Adi , multumim de laude. Si cred ca trebuie sa-ti iei alte cauciucuri , ca in alea nu ai baza . Faci un mic efort financiar , dar ... macar conduci relaxat . Si ce-i mai important , in siguranta .
                          sigpic

Comentariu

• Mi-am schimbat de curand flansa+rulment+amortizoare fata Monroe, problema e ca la bracare maxima de volan stanga/dreapta se aud niste zgomote uneori sau cand trec pe denivelari mai pronuntate.
                            PS. Sunt montate corect atat flansele cat si rulmenti, singura chestia pe care nu am montat-o a fost acea șaibă care vine la pachet cu amortizoarele Monroe...cumva poate fi asta cauza zgomotelor?

Comentariu

• rulmentul ...mai verifica odata rulmentii

Comentariu

• Nu au nimic rulmentii, sunt noi nouti,de calitate SNR,sunt gresati bine, si sunt asezati corect, vad ca si-a mai revenit asa de cateva zile,numai face zgomot.

Comentariu

Procesare...
                                X