Salut! Al meu parinte vrea sa schimbe cauciucurile, sa ia de iarna. Ce imi recomandati pentru rotile mele de tabla ?
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Probleme tehnice, sfaturi, idei
Adună
X
-
pe 15 sunt individule, si sunt review-uri pentru gume de iarna fara numar pe net, ai deschis macar google sau intrebi sa te afli in treaba?
raport calitate pret lumea zice ca debica frigo 2 sunt bune, eu nu ma pot pronunta.
eu pe fata am pirelli winter carving edge clutabile 195 65 15 si sunt extreme, sunt deosebite pe orice tip de asfalt de iarna
pe spate am goodyear ultragrip 8+ , 195 65 15, iarasi foarte bune, dar o sa renunt la ele in favoarea 2 bucati pirelli de mai sus
la fel am auzit de bine de dunlop winter m3, si michelin alpin a3, bfgoodrich g-force
colegul irman are bridgestone lm30 sau lm32 si conti winter, el poate sa iti spuna cum se comporta pe diferite suprafetesigpic
Comentariu
-
Voi aveti inele de cetrare pe jantele de aluminiu?...la mine au ruginit/lipit...chiar nu stie de ce, din cauza lor nu am reusit azi sa scot o roata pe fata, a trebuit sa bag ranga sa fortez in discul de frana,intr-un final am scos roata...doar ca am facut varza janta.
Am uns cu niste ulei de motor locul unde era inelul de centrare(nu l-am mai pus) si pe spatele jantei care se lipeste de fuzeta...sper sa numai rugineasca.
Comentariu
-
Am pus abia acum dupa ce se intepenise roata, chestia e ca la roata aia numai am inel de centrare si practic roata se va sustine doar din prezoanele rotii,sper sa nu fie probleme.Postat în original de DeLuXe Vezi postda, inelele de centrare la mine sunt de plastic, si vaselina grafitata sau ulei de cutie trebuia sa pui de la inceput pe butuc
Am observat ca se pot schimba bieletele antiruliu si fara rampa sau elevator,practic scot roata...o cheie de 13 si un torx ca sa tin contra, spatiu e suficient zic eu.
Pompa de apa marca Valeo pentru 1.4/1.6 8v nu are garnitura de etansare, am acasa pompa(eventual o aduc si la intalnire daca nu ma crezi), are o fituica in cutie in care zice ca nu e nevoie de garnitura...zice doar cu pasta de etansare(in cazul meu am luat ceva Curil T de la Elring).Postat în original de Geo Vezi postAre garnitura pompa
Cred ca e singura pompa care nu are nevoie de garnitura in rest Graf,Pilburg,Hepu sunt cu garnitura.
Comentariu
-
DeLuXe chestia e ca nu prea se gasesc inele de centrare.
Azi mi-am schimbat si bieletele antiruliu(cu rotile pe masina,in schimb aveti nevoie de rampa), m-am chinuit ceva la ele(pe viitor imi cumpar o presa ceva, daca s-a inventat), practic trebuie sa apesi si de sus si sa impingi si de jos ca sa poti sa prinzi macar un filet la piulita, trebuie neaparat 2 persoane, singur e imposibil sa le schimbi.
Comentariu

Comentariu