Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Probleme tehnice, sfaturi, idei

Adună
X

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

• Salut! Al meu parinte vrea sa schimbe cauciucurile, sa ia de iarna. Ce imi recomandati pentru rotile mele de tabla ?

Comentariu

• Ce sa-ti recomandam...oferta din hypermarket-ul real 3 anvelope + 1 gratis...adica cu 600 ron ai scapat.(pretul pe bucata parca era aproape 200 ron), nu ma intreba marca ca nu am fost atent sa vad dar nu te astepta sa fie ceva brand de marca.

Comentariu

• intreb ca si cand ti-ai lua tu, si-ai avea jante pe 14, sau 15 cat sunt alea de tabla. pentru ce ai opta ?

Comentariu

• pe 15 sunt individule, si sunt review-uri pentru gume de iarna fara numar pe net, ai deschis macar google sau intrebi sa te afli in treaba?

raport calitate pret lumea zice ca debica frigo 2 sunt bune, eu nu ma pot pronunta.
          eu pe fata am pirelli winter carving edge clutabile 195 65 15 si sunt extreme, sunt deosebite pe orice tip de asfalt de iarna
          pe spate am goodyear ultragrip 8+ , 195 65 15, iarasi foarte bune, dar o sa renunt la ele in favoarea 2 bucati pirelli de mai sus
          la fel am auzit de bine de dunlop winter m3, si michelin alpin a3, bfgoodrich g-force

colegul irman are bridgestone lm30 sau lm32 si conti winter, el poate sa iti spuna cum se comporta pe diferite suprafete
          sigpic

Comentariu

• v-am intrebat pe voi pentru ca v-as crede orice ati spune, fara ca eu sa mai caut, sa intreb, sa ma indoiesc, sa compar si asa mai departe. nu inteleg de ce esti atat de deranjat, vorbeam cu voi, nu era o intrebare generala. pentru restul raspunsului iti multumesc. salut

Comentariu

• Stiati ca pompa de apa Valeo pentru motorizarile 1,4/1,6 nu necesita garnitura de etansare?...chiar e suficient doar pasta de etansare?

Comentariu

• Cred ca pasta de etansare nu este suficienta pentru astfel de piesa.
                Totusi daca nu necesita garnitura ..... cred ca stiu ei ce stiu , dar astfel de sfat sau indicatie sa vina direct de la producator si nu de la "nenea mecanic".

Comentariu

• Stiti cumva unde as putea baga masina intr-o rampa sau pe un elevator sau ceva asemanator? Vreau sa ma uit putin sub ea la traseul de evacuare..

Comentariu

• Voi aveti inele de cetrare pe jantele de aluminiu?...la mine au ruginit/lipit...chiar nu stie de ce, din cauza lor nu am reusit azi sa scot o roata pe fata, a trebuit sa bag ranga sa fortez in discul de frana,intr-un final am scos roata...doar ca am facut varza janta.
                    Am uns cu niste ulei de motor locul unde era inelul de centrare(nu l-am mai pus) si pe spatele jantei care se lipeste de fuzeta...sper sa numai rugineasca.

Comentariu

• da, inelele de centrare la mine sunt de plastic, si vaselina grafitata sau ulei de cutie trebuia sa pui de la inceput pe butuc

la garnitura de la pompa de apa nu ma pronunt ca nu stiu

tzunny, ia legatura cu Geo.
                      sigpic

Comentariu

• Are garnitura pompa
                        sigpic

Comentariu

• Postat în original de DeLuXe Vezi post
                          da, inelele de centrare la mine sunt de plastic, si vaselina grafitata sau ulei de cutie trebuia sa pui de la inceput pe butuc
                          Am pus abia acum dupa ce se intepenise roata, chestia e ca la roata aia numai am inel de centrare si practic roata se va sustine doar din prezoanele rotii,sper sa nu fie probleme.
                          Am observat ca se pot schimba bieletele antiruliu si fara rampa sau elevator,practic scot roata...o cheie de 13 si un torx ca sa tin contra, spatiu e suficient zic eu.
                          Postat în original de Geo Vezi post
                          Are garnitura pompa
                          Pompa de apa marca Valeo pentru 1.4/1.6 8v nu are garnitura de etansare, am acasa pompa(eventual o aduc si la intalnire daca nu ma crezi), are o fituica in cutie in care zice ca nu e nevoie de garnitura...zice doar cu pasta de etansare(in cazul meu am luat ceva Curil T de la Elring).
                          Cred ca e singura pompa care nu are nevoie de garnitura in rest Graf,Pilburg,Hepu sunt cu garnitura.

Comentariu

• roata trebuie sa stea pe butuc bre, nu doar in prezoane, o sa fie mari probleme ...

bieletele se schimba cu masina pe roti ...
                            sigpic

Comentariu

• DeLuXe chestia e ca nu prea se gasesc inele de centrare.
                              Azi mi-am schimbat si bieletele antiruliu(cu rotile pe masina,in schimb aveti nevoie de rampa), m-am chinuit ceva la ele(pe viitor imi cumpar o presa ceva, daca s-a inventat), practic trebuie sa apesi si de sus si sa impingi si de jos ca sa poti sa prinzi macar un filet la piulita, trebuie neaparat 2 persoane, singur e imposibil sa le schimbi.

Comentariu

• Ti-a fost greu sa dai un telefon, ti am zis ca asa o sa fie..
                                sigpic

Comentariu

Procesare...
                                X