Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Intalnirile membrilor Petrolhead

Adună
Acesta este un topic important.
X
X

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

• Nu Adrian, nu s-a certat nimeni grupul clasic se pare ca ramane, dar se bate atata toba pe "grup", "club", "team" tocmai de cei pe care nu i-am vazut cu lunile...intalnirile se tin in continuare ca intre prieteni...
    Cu ocazia asta, va urez si eu Sarbatori Minunate si un Paste Fericit tutoror, Craiova, Constanta, tuturor
    Multumim de urari Adi, sa se mai incalzeasca putin si ne dam si pe gratare, da acu e cu legi, e interzis, tre sa ne gasim alt loc )
    sigpic

Comentariu

• Paste fericit tuturor ! Sa petreceti frumos , si sa ne revedem sanatosi acasa .
      sigpic

Comentariu

• Hristos ainviat! Sa aveti parte de un paste fericit si frumos!!!!

Comentariu

• Adevarat a inviat.
          Saptamana asta tot la Cafe Roma?

Comentariu

• Nu cred...pare vreme buna...ieri cu yrman am stat afara si a fost bine...restu nici nu s-au sinchisit sa raspunda..oricum pentru cine vine, probabil va fi in aer liber..vedem pe parcurs unde...veniti cu idei ca la eforie inca e curent pe timpu asta
            sigpic

Comentariu

• Daca gasiti un loc fain,linistit(la poarta 2, sau undeva prin zona aia la cazino) poate vin si eu duminica asta.

Comentariu

• Nu suntem conditionati de o locatie...daca vrei sa vii, spune clar si te anunt inainte...asa ca poate vii, poate acolo, poate dincolo...nu rezolvi nimic.
                sigpic

Comentariu

• Nu mergeti Duminica la Tulcea pe aeroport la cursele de accelerare?

Comentariu

• Nu. De cand ii stiu, n-am reusit sa-i adun pe toti la vreun eveniment/ iesire mai lunga
                    sigpic

Comentariu

• Eu o sa incerc sa merg, daca e duminica dimineata pe la 10.

Comentariu

• alte detalii ?

Comentariu

• Ai topic dedicat aici.
                          sigpic

Comentariu

• ms george am vazut topicul chiar dupa ce am intrebat

Comentariu

• eu am suferit o operatie in cursul zilei de ieri si sunt out of commision cateva zile ... santate va doresc
                              sigpic

Comentariu

• Insanatosire grabnica!
                                sigpic

Comentariu

Procesare...
                                X